Compaya A/S - CPSMS.DK Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Compaya/cpsms i 6-7 år efterhånden. Først til nogle småting såsom overvågningssystemer m.m., til nu at bruge dem på forskellige websites med SMS-validering. Jeg har aldrig oplevet en SMS... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt Compaya/CPSMS professionelt siden 2007 til forskellige online services, nogle med ret høj volume. Har endda været forbi BulkSMS.com fordi jeg troede de var billigere/bedre på SMS'er worldw... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We in smartforening.dk have implemented CpSms API to allow our customers (organizations and companies) to send sms through our platform by using their API key and it just work as a charm. The good thi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nem tjeneste med mange muligheder. Jeg anvender primært CPSMS til at sende SMS'ere i forbindelse med bookingaftaler. Det spiller. Har dog lige haft en lille teknisk udfordring i mit setup, som... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Telefon- und Internetdienst

Vom Unternehmen geschrieben

CPSMS.DK er et gratis online system til håndtering af alt indenfor SMS afsendelser. Du kun betaler for de SMS’er du sender. Få gratis demologin her. Professionel SMS Gateway til både erhverv og private - Send bulk SMS online med CPSMS SMS Gateway. Gratis oprettelse, intet månedsgebyr og billige SMS direkte fra internettet via vores SMS gateway. Send SMS via Email til SMS eller benyt dig af vores REST API til at integrere SMS ind i dine egne IT systemer. Vi har også en Zapier integration hvis du nemt vil sende SMS fra et af dine eksisterende systemer.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Helt igennem god service🙏🌷

Helt igennem god service, direkte fra hjertet, sjældent man oplever det Varmeste anbefalinger🩷🙏🫡👍
Kærlig hilsen fra starbike🙏🫶

26. März 2024

Hej Starbike
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner - det betyder virkelig meget for os:-)
Vi arbejder hårdt for at sikre en god service til hver eneste af vores kunder, så det varmer virkelig at læse, at det bliver værdsat!

Ønsker dig en rigtig dejlig dag!
Tea G.

Det fungerer bare😀

15. Februar 2024

Hej Uffe.
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for at høre, at vores service lever op til dine forventninger. Vi lægger stor vægt på både kundetilfredshed og brugervenlighed, så det er dejligt at vide, at vores indsats har gjort en forskel for dig.

Du ønskes en rigtig god dag!
Mvh Tea G.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Selve services fungere fint nok, men...

Selve services fungere fint nok. Prisen virker lidt høj, men det virker.
Fint præsentations website, men selve admin website efter du er blevet kunde, ligner noget fra starten af 2000.
Det får jeg en til at stille spg. ved om det er en del af forretningen som bliver prioriteret?

8. Februar 2024

Hej Martin.
Mange tak for din anmeldelse og feedback - det sætter vi pris på:-)
Det glæder os at høre, at alt fungerer som det skal. Vi prioriterer vores forretning højt, hvilket afspejles i vores nye platform, www.sms.dk, der er blevet opdateret med et moderne design, der passer til 2024.

Når det kommer til priser, er vi altid åbne for en dialog, såfremt du har lidt trafik at forhandle med. Vores kunders tilfredshed er altid vores højeste prioritet.

Ønsker dig en dejlig dag!
Tea G.

Alt fungerer

Alt fungerer, nemt at bruge, og god telefonsupport

15. Januar 2024

Hej Lars.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at alt kører problemfrit for dig, og at vores telefoniske support har været til gavn. Vores mål er altid at levere en fremragende kundeoplevelse, og vi står altid klar til at hjælpe dig videre, hvis behovet opstår:-)

Du ønskes en rigtig god dag!
Tea G,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega let og genial løsning til vores…

Mega let og genial løsning til vores klub med mange medlemmer.. 5 stjerner herfra👍

8. Januar 2024

Antwort von Compaya A/S - CPSMS.DK

Hej Claus. 1000 tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse, den sætter vi virkelig pris på. Du ønskes en god weekend når du kommer så langt. Mvh. Martin S, CPSMS Supportteam.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

nemt og enkelt.

nemt og enkelt.
optankning kan ske online

3. Januar 2024

Antwort von Compaya A/S - CPSMS.DK

Hej Lars. Mange tak for de 4 flotte stjerner og din tid til at give os en anmeldelse. Det er virkelig værdsat. Fortsat god søndag 😀. Mvh. Martin S, cpsms support team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

CPSMS er enkelt at anvende

CPSMS er enkelt at anvende - ligetil og hurtigt. Vi har stor fornøjelse af det med flere forskellige grupper som modtagere.

20. Dezember 2023

Antwort von Compaya A/S - CPSMS.DK

Hej Henri og mange tak for de 5-stjerner, og din tid til at give os en anmeldelse, det er VIRKELIG værdsat. Tak for det. Du ønskes et rigtig godt nytår og husk du altid kan ringe eller skrive hvis der er noget vi i supporten kan hjælpe med. Dbh. Martin // CPSMS Support

Nemt og enkelt

Brugerfladen. Hastighed. Overskueligt. Prisrigtigt.

15. November 2023

Hej Palle.
Mange tak for den fine anmeldelse og 5 stjerner - det sætter vi utrolig stor pris på :-)
Rigtig dejligt at høre, at du er glad for at anvende vores system, og at det fungerer som det skal, og lever op til dine forventninger.

Super godt

Super godt. API enkelt og lige til. Nem oversigt, nemt at bruge. God support. Klart anbefales.

10. November 2023

Hej Jesper.
Mange tak for den fine anmeldelse og 5 stjerner - det sætter vi stor pris på :-)
Rigtig dejligt at høre at du er glad for vores system, vi gør alt hvad vi kan for at brugervenligheden er i top, og kundeservicen ligeså.

Meget venlig betjening

2. November 2023

Hej Sanne.
Mange tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner - det er vi super glade for :-)
Skønt at høre, at du er glad for vores system. Vi gør alt hvad vi kan for at brugervenligheden er i top, og kundeservicen ligeså.

Hej Peter.
Mange tak for den fine anmeldelse og 5 stjerner - det er vi meget glade for :-)
Rigtig dejligt at høre, at du er glad for vores system. Vi gør meget ud af, at netop effektiviteten og enkeltheden er i højsædet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

det fungerer godt for os

29. September 2023

Hej Kim.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super system vi giver de bedste…

Super system vi giver de bedste anbefalinger herfra 😊

4. Oktober 2023

Hej Peter.
Mange tak for de fine anbefalinger og 5 stjerner - det sætter vi utrolig stor pris på :-)

God sms service

Sms service har fungeret fint hver gang.

3. September 2023

Hej Carsten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

System was down causing customers…

System was down causing customers unable to log - our software is critical for shopowners to run their business. In Addition i had an account of fraud on my account (outside of the shut down) where sms were sent abroad until my account balance was zero. I use this company because of added security, but it is causing the opposite for my customers as well as being an added cost.

20. August 2023

Hej Amir.

Først og fremmest er jeg super ked at de gener vores midlertidige nedetid gav dig.

Vi har har løbende sendt status mails ud til alle der har tilmeldt sig driftinfo. Du kan altid tilmelde dig her: https://status.compaya.dk/cpsms-status/

Igennem de sidste par år har vi kørt med oppetid over 99,9 % , så det er meget sjælendt at vi oplever større nedbrud.

Vi har også vores anden platform www.sms.dk , som jeg vil anbefale dig at oprette dig på. Så har du en backup mulighed du kan skifte over til i fremtiden hvis lignende situation nogensinde skulle ske igen.

I forhold til at dit eget system er blevet brugt til fraud, så er det desværre lidt ude af vores hænder, da det er vores kunders ansvar at holde styr på deres software, så holder vi styr på vores.

Vedr din fraudsag, kan du jo sammenligne os lidt med PostNord (bare inden for SMS), vi sørger for at alle dine "smspakker", som dit system generer bliver leveret.

Så hvis dit system pludselig bliver misbrugt og sender en masse "smspakker," så kan det desværre aldrig blive vores skyld.

Som jeg indledningsvis skrev, så er jeg super ked af dine kunder ikke har kunne sende SMS midlertidigt, men at yderligere basere din anmeldelse på en fraudsag som er sket på dit eget system, synes jeg ikke er fair og retsvisende overfor vores produkt.

Mvh. Martin Schrøder
CEO / Partner
CPSMS.DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fann ett program som innehöll alla de funktioner jag önskade

Jag har fått utmärkt service direkt och hjälp att komma igång. Kan inte göras bättre
Leif Stern

8. August 2023

Hej Leif.

hurtigt og simpelt

18. Juni 2023

Hej Erik.
Mange tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner - det er vi rigtig glade for :-)

Fantastisk service og produkt

Fantastisk kundeservice og et virkelig godt, driftsikkert og intuitivt produkt, som ikke findes bedre på markedet.

21. Mai 2023

Hej Emil.
Rigtig dejligt at høre, at du er glad for at anvende vores system. Vi gør netop meget ud af, at enkeltheden samt effektiviteten er i højsædet.

Hej Erik
Mange tak for den fine anmeldelse og 5 stjerner - det er vi meget glade for :-)

CPSMS Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr