Cphbusiness Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

underviseren i finansiel rådgving, p jeg har selv lige færdiggjort en finas-økonom uddanelse. for små 6 måneder siden. det var okay, niavuet kunne godt være lidt højere i nogen af fagene ellers va... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lyngby campus is fine, quite good classes there, teachers cared, thats why i gave 2 stars. If I would only rate Soerne campus, it would be 0 stars, teachers dont care, classes are without any sense... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe Ringe RInge Drives helt uden hensyn til de studerende. Vejledning i opgaver og eksamen er IKKE eksisterende. Og når man klager, sættes helt urimelige formkrav og regler op, så klagemulighed... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bildungseinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Cphbusiness er Danmarks største erhvervsakademi med et stort udvalg af videregående uddannelser. Uddannelserne kan tages på fuldtid eller på deltid.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fin uddannelse

Godt uddannelses sted, med både plads til sjov og seriøsitet. Dog er skolens IT systemer meget forvirrende og tidskrævende.

10. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt i alt god oplevelse :)

Cph Business har en god struktureret undervisning, hvor lærerne kommer med gode erhvervs eksempler. Lærerne er meget engageret i deres undervisning og brænder virkelig for at give de studerende ny viden og erfaring. God fællesskabsfølelse fordi man er delt ud i klasser. Meget casearbejde, hvilket giver en god forståelse for det faglige.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fint, men plads til forbedring.

Generelt har uddannelsen haft en ganske fin opstart, dog var der noget mismatch ift. Opstarten med deres tutorer. Samtidig så er der desværre også en smule fejl kommunikation fra skolens side, i form af at de mangler at vidergive og guide i informationen til de større opgaver. Samtidig virker deres it systemer både indviklet eller overhovedet ikke, så det kan blive en smule uoverskueligt at holde styr på. Noget der dog var overskueligt var at skolen havde sørget for at lave en bog pakke fra starten, så hvis du ville skaffe din bøger nemt og hurtigt (Lidt dyrt) så havde de samlet alle bøgerne under et link.

DOG har de en godt håndfuld lærer som virker interesseret i at undervise deres elever, i deres respektive fag/emne. Så engagementet er deres fra mange af lærernes side og det smitter oftes af på deres elever som derfor også ofte (der kan komme nogle smuttere) møder velforberedt op til undervisningen.

God skole

God skole med mange gode undervisere. Skolen er altid ren og pæn. Dog havde jeg regnet med mere undervisning, og føler til tider det er mere selvstudie end jeg havde regnet med, da jeg meldte mig ind. Dog god skole overordnet.

Fredagsbar kunne dog godt være bedre

Godt studie

Godt studie

Gode lærere, der indrager dig i undervisningen.

Plads til forbedring, specielt ift Moodle og Flowplan

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Grunden til de 4 stjerner er at…

Grunden til de 4 stjerner er at brugeroplevelsen på læringsplatformen. Moodle er ikke så brugerdefineret og navigerende. Mine oplevelser med lærere og læring har indtil videre været gode. Skolen er generelt god. Cphbusiness Søerne. Det er altid plads til forbedringer på alle skoler/arbejdspladser.

HOLD JER VÆK FRA CPHBUSINESS

Hvis du skal læse business så skal du ikke vælge denne universitetet
En af de dårligste
Man får ikke lært noget
Man får ikke forklaring på opgaver heller ikke feedback eller guidance
Basically you are on your own
En af de værste uni i DK

23. Juni 2021

ADVARSEL!

Undersøge grundigt inden du melder dig ind til Datamatiker Uddannelse hos CphBusiness.
Tag kontakt til den daværende studerende og høre om deres forhold er blev bedre!
På dette aktuelt tidspunkt jeg vil kraftigt anbefale et andet uddannelsessted der tager deres uddannelsesforløb mere seriøst.

De reklamerer uddannelse som fuldtid, men reelt sagt er der kun 14t undervisning om uge. Det er 4 dage med 3½time med forelæsning og 1 dag med 3½time sammen med tutor til at hjælpe med opgaver.

Ved kursus start var der ingen sociale aktiviteter. Vi brugt den første uge på at installere programmer og navnelege. Der var ingen reception fra tutorer eller de andre medstuderende fra kurset. Fredagsbar var på en dag vi ikke engang skulle være på matriklen. Man følger sig lidt negligeret. CphBusiness har ingen bekymring om du har en god uddannelsesstart eller ej. De fleste på studie havde ingen tilknytning til CphBusiness eller sin medstuderende. Det var hvert for sig. Og det har bestemt reflekteret om hvordan man arbejdet i gruppen.

Men ikke nok det socialt miljø i skolen var dårligt. Fagligt jeg kan sige at lærerne virkede tit og ofte uforberedte til undervisningen. Der er ingen uddannelse struktur.

Gennem semesteret fik vi hver uge en liste med opgaver til at bearbejde sammen med tutoren. Opgaverne matchede ikke altid niveau fra undervisning. Men det største problem var at der var ingen tid sat til at følge op på dem. Så til sidste havde vi en stor liste med ufærdige opgaver. Vi fik ikke engang facit på dem. Til sidste var det næsten lige meget om du lavet dem eller ej.

Frustrationer stoppede ikke der, da vi gennem semester også havde 4 store afleveringer, inklusiv semesterprojekt. Vi fik dog ikke en eneste aflevering rettet. Det var vores medstuderende fra andre grupper der gav os feedback - ikke lærerne.

Det er umuligt at skolen ikke har taget notits af at næsten 50% eleverne droppet klassen inden semesteret var slut. Og at fra de resterende 50% tilbage dumpede 20% eksamen, og mange andre kunne lige netop opnå bestået.

Jeg har flyttet til et andet uddannelsessted, og ved udmelding fik CphBusiness direkte besked med begrundelse. Det virker som CphBusiness har ikke rigtigt arbejdet videre på det. Derfor gentager jeg mig:
"Tilmeld dig ikke ind til Datamatiker Uddannelse hos CphBusiness før du har taget kontakt til den daværende studerende og hørt om deres forhold er blev bedre!".
Stole ikke engang på deres Åbent Hus. Tal med en tilfældig studerende og ikke én der reklamerer for dem.

12. September 2020
Cphbusiness-Logo

Antwort von Cphbusiness

Kære A.

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er kede af den oplevelse, du har haft.

Vi er helt enige i, at man bør undersøge sine muligheder grundigt, inden man vælger studie. Til det formål er der oprettet UddannelsesZOOM, som er en del af det statslige UddannelsesGuiden.

UddannelsesZOOM finder man her: https://www.ug.dk/vaerktoej/uddannelseszoom/

På UddannelsesZOOM kan man finde oplysninger om tidsforbrug, studerendes vurderinger, ledighedsprocent, startløn og meget mere. Man kan også sammenligne samme uddannelse på flere uddannelsesinstitutioner.

Linket direkte til oplysninger om datamatikeruddannelsen hos Cphbusiness findes her: https://ug.dk/vaerktoej/uddannelseszoom/#!/parameters?subeducations=udb2-datamatiker:1,

Vi tager bestemt vores uddannelsesforløb seriøst. Kvaliteten i vores uddannelser er det allermest centrale for hele vores eksistens, og målet er selvfølgelig at give de studerende mulighed for at komme godt i gang med deres karrierer - det sker kun, hvis uddannelsen er i orden.

Undervisningsformen på bl.a. datamatikeruddannelsen er meget projektbaseret, tværfaglig og i det hele taget meget anderledes end traditionel undervisning. Vi forsøger at forberede ansøgere så godt som muligt på et studieliv med masser af gruppearbejde osv., da vi ved, at det kan være en omvæltning - men det er en bevidst beslutning om at skabe det læringsmiljø, vi mener, giver den bedst mulige læring.

Vi er kede af din oplevelse, men sætter pris på, at du har givet os direkte besked med en begrundelse, da du skiftede til et andet uddannelsessted.

Vi ønsker dig god vind i din fremtidige uddannelse og karriere.

Mvh.
Martin Ove, Cphbusiness

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr