Jeg mener, at hr. Costa er en professionel flyttemand, og derfor vil jeg gerne anbefale ham til flere kunder. Ikke alene er hans priser rimelige og faste, men også standarden og effektiviteten af ha... Mehr ansehen
Costaflyttefirma
Vi har netop haft Costa til at flytte vores ting fra lejlighed til hus. De var dybt professionelle omkring vores møbler, meget forsigtige og super venlige. Dem kan vi klart anbefale til alle der leder... Mehr ansehen
Jeg skulle have hentet et flygel i Nordjylland, og Costa flyt kommer med en super skarp pris, og tilbuddet om at flytte det, den efterfølgende dag, som oven i købet var en helligdag. To super fli... Mehr ansehen
UTROLIG DÅRLIG OPLEVELSE. Efter at have sendt beskrivelse af flyttelæs og modtaget tilbud på flytningen, kom de med en lille vogn. Der var ingen chancer for at vores flyttelæs kunne være i bilen. Cha... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Pålidelige
Pålidelige, hårdtarbejdende. Vi fik flyttet læs fra Århus til København. God kommunikation, overholdt pris og tidsplan! Kan kun anbefale varmt!
Det var en god oplevelse at flytte med…
Det var en god oplevelse at flytte med Costa. De var høflige, punktlige og hårdtarbejdende.
Stærk positiv oplevelse
Stærk positiv oplevelse! Jeg skulle have flyttet et Hornung og Møller flygel tværs gennem jylland (Fredericia til Djursland) og det fik jeg en god pris på. Inkl moms (og det hele). Der var ikke noget med skjulte gebyrer, brud på aftaler osv.. De ringede så snart de havde pakket mit flygel og var på vej, så jeg vidste hvornår de vil ankomme. I øvrigt stadig til den aftale tid. De havde fuldstændig styr på opgaven og de var venlige og flinke. Jeg kunne tydeligt mærke at mit flygel var i trygge, professionelle hænder.
Den bedste flyttefirma i Jylland
Den bedste flyttefirma i Jylland ! Meget effektive og professionel ! TOP
Top klasse service.
Top klasse service.. Søde, venlige og vildt effektive.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefale Costa Flyttefirma.
De to flyttemænd var punktlige, bomstærke, venlige og passede godt på vores ting.
Prisen var desuden meget rimelig.
Super flyttefirma
Jeg kan anbefale dette flyttefirma. De to unge mænd ankom til tiden, var meget flinke og ydet en super flytning indenfor den aftalte tid.