Technisch niet in orde Dakar escaperoom. Verkeerde sloten etc. Wordt erkend door personeel. Sommige dingen waren al bekend. En waarom dan niet maken?Maar krijgen geen sorry of ter compensatie een dran... Mehr ansehen
Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn dochter was de eerste keer zo bang maar werd er zo goed doorheen begeleid dat ze de tweede heat alsnog durfde en nu fan is! Daarnaast moesten wij... Mehr ansehen
We hebben met het Bekenkamp de woonspecialist team een hele leuke avond gehad. Heel goed en gezellig ontvangst met wat drinken en een borrelhap en een goede uitleg hoe het programma in elkaar zat. Da... Mehr ansehen
Een leuke ervaring mooie baan, maar helaas werd de baan zo volgepropt per heat dat je bijna niet kon rijden en dan rijden door het te vol proppen van de baan mensen tegen elkaar( je bent er om te kar... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Coronel heeft dé Kartbaan, de grootste indoor Lasergame Arena, de meest unieke Escape Room van Nederland en het meest uitdagende indoor Klimbos van Europa!
Havenstraat 295, 1271 GD, Huizen, Niederlande
- www.coronel.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Geen aanrader
Vandaag bij coronel gekart. Zeker geen aanrader, kart viel mid-race uit en moest zeker 1 a 2 rondes wachten voordat ik een nieuwe kon krijgen. Er staat maar 1 baan medewerker dus blauwe vlaggen worden bijna niet gezwaaid terwijl dat zeer zeker nodig was. Je word soms door een andere rijder omgedraaid en dan sta je daar stil op de baan, medewerkers reageren hier totaal niet op. Het enige positieve is dat de baan redelijk was
Gisteravond gekart met Thierry
Gisteravond gekart met Thierry. Het was een wedstrijd en er waren prijzen te verdienen. Het ging er ruig aan toe. Iemand zette zijn kart naast de mijne en sneed me af, op hoge snelheid en ik kon geen kant meer op dan tegen de vangrails. Ik er ging vol in en ketste met een hoek van 90 graden op de vangrails andere kant baan. Het was een heftige klap en ik heb gekneusde ribben en gekneusde nek. Als je verantwoordelijk bent moet je dit niet doen want als een ander je in de kreukels rijdt heb je pech gehad. De afsnijder heeft niet eens een waarschuwing gehad. Dit is zeker niet ongevaarlijk. Kartbaan Walibi is niet voor niets gesloten.
Fred
GEEN AANRADER
Ik ging hier met nog 4 andere karten. Toen we aankwamen zag het er leuk uit en het was leuk ingericht. Er werd ons verteld dat we een heat voor ons zelf hadden maar toen we onze spullen pakte waren we met lange na niet de enige. Uiteindelijk waren we met 20 tot 25 mensen aan het karten. Toen we na het karten vroegen waarom dat was konden ze geen duidelijk antwoordt geven. De karts waren ook verschrikkelijk. Het sturen ging heel zwaar en was niet gemakkelijk. Er waren ook 3 bochten in het circuit waar je standard oversteer had. Het enige positieven van het karten zelf was dat de baan leuk was.
Chaotisch
Wij hebben en super slechte ervaring gisteren bij Coronel gehad. Wij hebben een feestje daar georganiseerd waar alles ging heel chaotisch. Wij kregen geen begeleiding over wat en wanneer moesten dingen gebeuren. Wij moesten steeds vragen en kregen wij van antwoord “mij collega komt zo bij jullie” Dat gebeurde nooit en moesten wij altijd weer steeds vragen wat, wanneer, etc. Geen informatie, geen planning dus. Ten slote onze arrangement was inclusief snacks, en opeens kwamen de medewerkers naar ons toe met een container vol eten en toen wouden zij de eten gewoon op de tafel gooien, zonder borden of serveer dienbladen, ik dacht serieus dat dat een grapje was. Gelukkig had ik mijn eigen borden mee genomen (uit eigen initiatief), niemand had ons verteld dat bij Coronel hadden zij absoluut geen borden, of enige soort of bestek/servies. Terwijl zij hebben wel een snack bar dus…
Alles was zo slecht geregeld dus, dat het feestje liep meer dan een uur later, want door de chaos bij Coronel, de kinderen moesten meer dan een uur wachten voor zijn beurt bij de laser, half van onze gasten moesten gewoon weg zonder de laser activiteit, waar wij natuurlijk niet onze geld terug gaan krijgen. Het is zo laat geworden dat toen wij eindelijk klaar waren Coronel ging zelf bijna dicht.
Teleurstellend! Geen aanrader.
Ziet er niet verzorgd uit. Te donker, ruikt muf. Te weinig personeel, geen hulp bij het klimmen als je het code woord "rode helm" roept. Wc's vies en bij de dames geen wc papier. Frietje besteld en snacks, heel duur en heel weinig. Al met al een teleurstelling en zonde van het geld.
Zoek een andere kartbaan
Wij hebben gister bij Coronel gekart. Je moet bij elke stap afrekenen, er zijn alleen hele jonge mensen aan het werk, degene achter de kassa is niet bevoegd om bepaalde betalingen te doen??? Beneden op de baan is het erg benauwd, fijn met zo'n helm op. Dan loopt er een sjacherijnig gezette meid rond, die staat te kijken als het stoeltje probeert te verzetten, maar denkt er niet aan om je te helpen. Dit gedrag meerdere keren gezien. De snacks zijn rete duur en de bitterballen nog bevroren van binnen...Nee niet voor herhaling vatbaar.
Ik zou het zeker niet aanraden
Ik zou het zeker niet aanraden. Ongeluk gehad door een persoon die hard tegen me aan botste. Geen gevolgen voor deze persoon. Medewerkers reageerden elk uitermate laks.
Karten is top! Bij Coronel in Huizen
Karten bij Coronel is een echte aanrader. Het karten in de nieuwe elektrische karts beviel ons zeer goed. Geen last meer van uitlaatgassen en is ook gezond voor het baanpersoneel. Verder is het personeel zeer vriendelijk.
Voor de rest zeer genoten van een mooie dag karten bij CORONEL KARTRACING.
Top bedrijf
Ik heb zowel het karten, lasergamen als het minigolf gedaan. Het personeel is super vriendelijk en het gebouw super cosy. Toen ik wilde minigolven was ik veel te vroeg en het personeel veel te laat. Deze tijd is gewoon keurig ingehaald en ze hebben de technische problemen (met het licht) snel opgelost. Ze hebben zich keurig geëxcuseerd, terwijl ik best begrijp dat er soms iets mis kan gaan. Had liever wel wat meer duidelijkheid toen ik aankwam, maar ook dat kan gebeuren. De kartbaan is geweldig, het lasergamen is zeker voor herhaling vatbaar en de minigolfbanen zijn super leuk! Echt een aanrader voor ("kinder")feestjes of gewoon voor een date.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.