Copenhagencatering Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen valgte jeg Copenhagen Catering. Yderst delikat og lækkert. Spændende råvarer og fin sammensætning. Anrettet på fineste vis og masser af mad. Jeg anbefaler til alle. Allan Bo kommer til tiden... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis I skal have noget andet en fuldstændig ufleksibelt samlebåndsmenu, så hold jer langt væk. Vi bookede copenhagencatering fem måneder i god tid og efter deres eget ønske, ventet med at planlæg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte Copenhagen Catering til en større gallafest i en forening. Vi blev mødt af professionel rådgivning og vejledning, og var meget glade for den lækre mad vi endte med at få. Gæsterne gik mætte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fejrede vores fødselsdag i haven med telt og 35 gæster. Allan Bo ankom ½ time før og stillede masser af fade med mad på buffeten. Vi havde skrevet sammen og fået sammensat vores ønskemenu. Primært... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vi var 17 gamle klassekammerater

Vi var 17 gamle klassekammerater, der mødes til vores 50 års jubilæum - 50 år siden vi gik ud af folkeskolen.
Havde bestilt Jubilæumsmenuen til kl 18.
Maden kom til tiden, og alt var helt perfekt og superlækkert anrettet.
Der var RIGELIGT mad. Faktisk for meget.
Det kunne sagtens være at vi gentager denne fantastiske menu, nå vi samler klassen igen om 2 år.
De bedste anbefalinger fra 10. C 1973.

8. Juni 2023

Min varmeste anbefaling

Min varmeste anbefaling . Lækkert og pænt anrettet . Rigeligt af mad brød og smør . Maden kom præcis , og alt vare bare perfekt . Og så henter de service m/m retur . Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller mad fra Copen Hagen Catering 😍🤩

24. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er svært at skrive noget negativt…

Det er svært at skrive noget negativt om firmaet. Vi bestilte en tre retters menu, maden blev leveret til den aftalte tid, forret og dessert var tallerken anretninger, hovedretten kom på fade, der eneste vi skulle gøre var at varme lidt supplerende sovs til hovedretten og fordele sorbet'en på desserttallerkenerne. Maden var god, og der var rigeligt af den.
Alt blev bragt op til anden sal og båret ind i køkkenet, og det rengjorte service blev afhentet to dage senere.
Vi betalte 250 kroner per person, fantastisk.

6. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Atter har vi benyttet Copenhagen…

Atter har vi benyttet Copenhagen Catering. Vi fik leveret frokost til 13 personer. Som altid var maden delikat, og smukt anrettet!
Det er ikke første gang, vi har fået mad fra Copenhagen Catering, men det er heller ikke sidste!

10. September 2022

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra. Vi bestilte 25-års jubilæumsbuffet til vores bryllup. Fra første kontakt med Allan Bo vidste vi bare, at vores madbestilling var i trygge hænder. Perfekt introduktion til maden, da det blev leveret, og maden var super lækker, og der var rigeligt. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller mad fra jer. Der er faktisk allerede en bestilling på vej til arrangement i august.

10. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk lækker mad og virkelig god…

Fantastisk lækker mad og virkelig god service. Alt er som aftalt, både mad og tidspunkter. Vi fik hjælp fra Allan Bos personale til servering, buffet, opvask mv., og de havde 100% styr på det, så vi kunne nyde vores konfirmand og vores gæster. Allan Bo og hans medarbejdere repræsenterer gennemført ordentlighed, kvalitet og service. Sådan har det altid været. Denne gang 35 gæster til buffet.

13. September 2021

Meget tilfreds

Fik catering fra firmaet til en konfirmation. Vi var meget tilfredse. God kvalitet og rigelig med mad. God service med udbringning og afhentning af service.

Det er ikke sidste gang vi benytter firmaet.

31. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt Copenhagen Catering en del…

Har brugt Copenhagen Catering en del gange nu, fantastisk god mad og service hver gang! Fair priser. Allan Bo er dygtig og serviceminded. Nemt at håndtere når det kommer, henter selv madkasserne, så man ikke skal bøvle med det. Lækker lækker mad!!
5 stjerner herfra!

17. August 2021

Middag i haven til 40

Middag i haven til 40. Ingen problem. Vi fik en stor flot kold forret anrettet på tallerken, buffet med varm hovedret og salat og tilbehør samt dessert og ost. Friske råvarer, alt var lækkert. Gæsterne til studenterfesten var begejstrede og der var super checket instruktion til serveringsdamen, der let kunne stille maden frem. Vi giver vores varmeste anbefaling.

4. Juli 2021

Klassisk Gourmet buffet

Har i weekenden haft fornøjelsen af at nyde en klassisk gourmet buffet. Maden ankom punktligt - utrolig høflig og hjælpsom gennemgang ved levering. Maden var frisk, veltillavet og smagfuld. Flot anrettet på rigtig fade, skåle mv. og der var så rigeligt af det hele. En oplevelse, der på alle måder oversteg mine forventninger. Jeg kommer helt sikkert igen og vil give Copenhagen Catering mine allerbedste anbefalinger.

22. März 2021

Fantastisk mad

Helt fantastisk mad, leveret til tiden og god intro.
Fair priser og mad var der nok af.
Virkelig en succes oplevelse, der kan anbefales.
Alle gæsterne var tilfredse

30. September 2020

Super buffet!

Har endnu engang haft en rigtig god oplevelse med Copenhagen Catering!
Helt fleksibel sammensætning af buffet ved bestilling, leveret til tiden i meget overskuelig pakning i varmekasser. Venlig gennemgang af leverancen og rigtig lækkert mad til meget rimelig pris 👍🏻😊
Vi kommer igen!

27. September 2020

Fantastisk oplevelse

Jeg havde bestil 10 weekend-buffet 2020 til lørdag den 25.juli 2020.
Buffeten blev afleveret præcis på det aftalte tidspunkt.
Mad og anretning fantastisk flot. Store portioner
God og fornem vejledning.
Det er ikke sidste gang vi anvender Copenhagen Catering

27. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse. Vi købte portionsanrettet tapas, perfekt i disse coronatider, hvor buffet ikke lige er sagen. Maden var super, kvalitet hele vejen igennem, og der var stor fleksibilitet i forhold til anretning og levering. Kan varmt anbefales.
Med venlig hilsen Gitte

6. Juni 2020

Altid en succes med Copenhagen Catering

Har fået mad fra Copenhagen Catering flere gange; både til runde fødselsdage, konfirmation og bryllup. Nu også som take away pga. Corona-virus nedlukning. Som altid var det helt perfekt og velsmagende. Man bliver aldrig skuffet - og derfor vender vi tilbage til dem igen og igen.

24. April 2020

Rigtig fin oplevelse

Vi var et selskab på kun 6, skrev 4 dage før og spurgte om vi kunne koble os på en anden levering nu vi ikke selv kunne mønstre 10 personer som minimum. Fik tilbud om vinter-buffet, fik den leveret og fin vejledning - maden var utrolig lækker, ikke mindst set ift prisen. Ikke sidste gang vi bestiller herfra

12. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr