Coolskins.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu det et par år siden jeg købte mine skins der inde, da de var et mindre firma og har dermed ikke mit ordrenummer. Men kan skam huske kvaliteten var i top og beskyttede min daværende ipad utro... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Danish: Deres varer er i fin kavlitet, men dog leveringstiden er 6-9 dage, kunne dog gøres bedre :-) Men ellers 4 stjerne for deres kvalitet :-) English: Their products are in good semi-sh... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min kollega skulle bruge en gave til et familiemedlem og fik den ide, at sådan et hylster til smartphone ville være sagen. Efter at have kigget på forskellige færdige udgaver, faldt vi over coolski... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

det gik egentlig meget nemt og det var sjovt at designe mit eget cover, og det var også nemt at gennemføre bestilling og betaling... der gik over 14 dage som skyldes bestilling lørdag og travlhed... Mehr ansehen

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Über Coolskins.dk

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Slut med grå og kedelige gadgets! Coolskins laver personlige iPhone covers og skins til laptops, iPhone, iPods og iPads. Man kan enten vælge i vores mange designs eller lave sit eget super fede design.

Bemærk, at vi samler vores ordrer sammen og laver alle vores skins/covers i hånden. Derfor går der 6-9 dage mellem ordre og levering hos dig. Så er der tid til at glæde sig.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk

Først og fremmest var hjemmesiden meget uoverskueligt. Man kunne sagtens finde rundt i det og der var mange gode valgmuligheder. Dejligt!
Prisen lyder fornuftigt, og leveringstiden er til at overkomme. Nu er det her mit første produkt, men det er ikke sidste gang jeg køber her.
Samlet er det et fantastisk sted at handle!

16. Mai 2012

Fantastisk service!!!

Jeg har oplevet en helt igennem fantastisk service hos Coolskins.dk, da jeg skulle bestille et cover til min søns Iphone. Da jeg ikke er så dygtig til opsætning mv, da det skulle specialdesignes, så fik jeg en fantastisk hjælp hos Peter. Fik returneret en mail med opsætningen, så det var lige til at gå til. Da det så viste sig, at jeg havde bestilt det forkerte cover, så var der en helt ufattelig god service idét, at de genbestilte det rigtig cover - også specialdesignet - uden beregning. Så mine varmeste anbefalinger herfra.

14. Mai 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ok, men havde større forventninger.

Jeg har nu købt hos Coolskins.dk 2 gange - i november, og i april. købet i november var jeg 100% tilfreds med, det var super! Men her anden gang jeg købte en cover til IPhone 4s, var coverdesignet blevet ændret en smule. Forskellen var at kanten - på det nye - ikke går en smule ud over skærmen, altså at den ikke rigtig beskytter skærmen ved tab.
Det andet er så de billeder jeg havde valgt på coveret. Da jeg designede det, var der et lille ikon om at billedet muligvis kunne blive sløret. Jeg minimerede billede så ikonet forsvandt, men har da oplevet at ét af mine billeder er blevet mørkere, og meget svært at se :-(

Jeg har været meget tilfreds med coolskins.dk's levering, og i det hele taget deres hjemmeside. Den er bare meget overskuelig, og det er let at finde tingene. Udover det overstående, har hele forløbet fra køb til modtagelse, været perfekt! Man får noget for pengene, og det er generelt god kvalitet.
Kan anbefales til andre! :-)

6. Mai 2012

Skøn gaveidé

Købte et cover, som en gave til en veninde og det er super flot! Ville ønske jeg selv kunne beholde det :-)
Det er dog lidt mørkere end jeg havde håbet på, men kvaliteten af billederne og coveret er VIRKELIG godt!

5. Mai 2012

Flot resultat

Jeg er rigtig glad for mit nye cover til iPhone 4s, og det sidder super flot på iPhonen. Den eneste ting der lige er at kommentere på er, at min sorte baggrund virker en smule misfarvet - i sollyset eller hvis det ses under en lampe, er der nærmest brune områder.
Selvom det er lidt en skam, er jeg stadig glad for mit køb, og man bemærker det også kun, hvis man får coveret tæt på.

30. April 2012

SUPER KANON

Kan varmt anbefale dem, super god service, hurtig svar tilbage på spørgsmål, og vil gerne bruge dem en anden gang.

29. April 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffet

Efter både at have kigget hjemmesiden igennem før og efter jeg bestilte et skin til min iPod touch fandt jeg ikke at der stod at man bare fik et klistermærke man skulle sætte på. Jeg havde forestillet mig et plastikcover der blev sat på iPod'en og ikke et klistermærke, det er jeg virkelig skuffet over! ØV ØV gik ellers i lang tid og glædede mig til at få mit "cover" havde jeg vidst det bare var klistermærker havde jeg lavet dem selv! Ærgeligt de ikke udtrykker sig bedre på deres hjemmeside om det.

12. April 2012
Coolskins.dk-Logo

Antwort von Coolskins.dk

Hey,

Det er ærgerligt, at du ikke har bemærket forskellen på vores super lækre skins og covers. Desværre, så har vi kun covers til iPhones.
Men som vi skrev til dig på mail, så synes vi, at du skal give dit skin en chance.
Vores skins både beskytter og giver din iPod et unikt design uden at gøre den tyk og besværlig at have med på farten.
Vores skins klæber på din iPod som et klistermærke, men det er langt mere end det. Det er produceret som et 3-lags materiale, der giver et slidstærkt produkt uden luftlommer og uden mærker, hvis du en dag vil tage det af igen.

Vi håber, at når du oplever dette, at du vil genevaluere din anmeldelse - eller så er du altid velkommen til at skrive på sales@coolskins.dk , for vi har naturligvis 100% tilfredshedsgaranti, det er klart.

De bedste hilsener
Coolskins.dk

Perfekt

Jeg er meget tilfreds med mit cover... Vil helt sikkert anbefale jer til andre, og benytte mig af jeres service igen en anden gang!

26. März 2012

Super cool...

Super skin and super design tool. But I miss more standard sizes to choose from and a note when the skin is shipped. I was about to contact Coolskin for an up-date, when it arrived. The cardboard envelope should be harder though - mine was bend, but no harm done...

25. März 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, hurtigt og godt resultat.

Det var super nemt. Fandt det billed jeg ville ha, uploadede det på hjemmesiden, rettede det til, så det passede med størrelsen af skinnet. Skulle vente lidt længe inden det kom, men de gjorde opmærksom på leveringstiden, da jeg bestilte, så ingen problem (tror at jeg ventede 9 dage).

24. März 2012

Lidt for mørk...

Mit coolskin cover er rigtig fedt fordi det er af så god kvalitet. Men jeg må indrømme at billede jeg brugte er blevet for mørkt på det endelige resultat. Meget af billedet er faktisk sort i stedet for at være en mørk klippe... Men billedet i en helhed ser godt ud, så jeg har valgt at beholde det :) Men til næste gang burde coolskins nok lige dobbeltchecke om det endelige resultat stemmer overens med det ønskede resultat...

17. März 2012

Fænomenalt

En fantastisk service for et lille firma der forstår at sætte kunderne i fokus.
Hurtigt svar på emails og en god kundeservice.

Overall en rigtig god oplevelse.

Cover til iPhone 4

Jeg bestilte et cover til min iPhone. Valgte mit eget foto som baggrund. Det virker helt perfekt. Og det ser rigtig godt ud.

Super god koncept

Cover som kan vise de ting som du sætter pris på både til Tlf og pc 😄😊det kan da ikke blive meget bedre

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr