ICO Concerts Bewertungen

TrustScore 2 von 5

1. Tickethändler
  2. Eventmanagement-Firma
  3. Veranstaltungsort für Livemusik

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

ICO Concerts & ET Concerts

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ved Rammstein koncerten i Teliaparken…

Ved Rammstein koncerten i Teliaparken den 19.6.2019, blev det ved INDGANGEN oplyst at tasker over en vis størrelse ikke måtte tages med til koncerten.... Det stod ikke i programmet, på billetten eller andre steder. Det var iflg dør-folkene "Rammstein" der havde krævet det???

Det betød, at man blev frataget sin taske eller nægtet adgang. Der lå et hav af tasker ved siden af indgangen, som i øvrigt var væk efter koncerten - tyvstjålet.

Jeg ved dette er spild af tid og kræfter, da ICO er bedøvende ligeglade.... I stedet finder jeg næste gang ud af hvem der arrangerer koncerten, det burde alle gøre.

24. Juni 2019

Elendig håndtering af Celine Dion koncert

Vi stillede os i kø kl 18 hvor dørene skulle åbne til Celine Dion. Det var ifølge ICO selv rigelig god tid inden opvarmningsmusikken 1.5 time senere.( de anbefaler 45 min)
Vi og mange tusinde andre nåede dog ikke at se opvarmningsmusikken som de på trods af kaos og 30 min forsinket åbning af indgangen, havde valgt at starte planmæssigt.
Ingen information, ingen vidste noget og slutteligt en ansat der fjoget bemærker at så skulle vi være kommet tidligere.
Det er altså åbenbart ikke ICOs problem at man ikke kan håndtere det antal tilskuere.
Virkelig ringe og en kæmpe ommer!

19. Juni 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig afholdelse af JB koncert i Århus....

Hvor er det skuffende, at man har betalt ekstra for at komme ind i Golden Circle til Justins koncert idag, på væddeløbsbanen.. især fordi vi ikke kunne komme ind, fordi der var for mange mennesker?!
Der står i mailen at man er sikret en plads i køen - men for jer var det nok bare en penge maskine.. Alle dem vi forsøgte at få fat i, var skide ligeglade og fortalte bare at : "sådan var det". Vi var rigtig mange der stod sammen og ikke kunne forstå, hvorfor vi ikke kunne komme ind - SPILD AF PENGE.

6. Juni 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Under al kritik!!var til Justin Bieber …

Under al kritik!!var til Justin Bieber koncert med min datter,ingen vand blev der givet,de tog deres vand i køen,ingen balladehegn,så børnene blev mast,dehydreret og besvimede..ingen sikkerhed overhovedet!!lad være med at bruge alle pengene på manden der spiller hvis i ikke kan levere NOGEN former for sikkerhed°

6. Juni 2017

Justin Bieber Koncert

Jeg er desværre en af de "uheldig" der til min datter havde købt en Meet & Greet billet til Justin Bieber.
Billetten lovede et billed med Justin, det gik lidt hurtigt men det fik hun da. Hun blev skubbet op til ham og hevet hurtigt ned igen.
Et Eksklusivt møde med Justin Bieber, det var der intet af :-(
Et album med Justin Bieber. Det var en plade uden autograf.
Man fik så en side hvor alle pladens numre stod på, hvorpå stod der JB, ikke særlig autograf agtig.
VIP Merchandice, ved faktisk ikke rigtig hvad det var.
Gavepose, det fik hun.
Så fik de af vide mens de ventede at der ville være et område foran scenen til alle dem fra Meet & Greet, men da de kom derind var det sløjfet.
De kom ind til sidst, så de kom til at stå bagerst (i golden circle)
Efterfølgene klager jeg til parken, billetnet og ico concert.
(Parken og billetnet beder mig henvende mig til ico)
Der bilder damen fra ico mig ind at det er sikkerheds chefen i parken der har bestemt at der ikke skal hegn op, pga. sikkerhed.
Hvad damen ikke ved er at jeg var på arbejde i parken den dag, hvor jeg får af vide at ico ikke vil have der kommer hegn op til meet & greet. Dette får jeg af vide omkring kl.16.00, dvs. længe før meet & greet starter.
(Alligevel vælger ico at fortælle alle til meet & greet at der vil være et område til dem foran scenen.)
Derefter bilder hun mig ind at de har valgt ikke at sætte hegnet op fordi publikun maste, dertil kan jeg fortælle at alle kom ind i små grupper og blev sat på gulvet, dvs. der var ingen der maste.
Skriver så til hende at der heller ikke var noget møde, eller en autograf på "albummet", dette svarer hun ikke på.
Skriver også at jeg syns de godt kunne give noget kompentation.
Hun skriver så til mig at mødet og billetten til golden circle var der så derfor ville de ikke give mig kompentation.
Føler mig, ligesom mange andre godt og grundigt taget bag i.
Det kan da ikke være rigtig at man ikke får hvad arrangementet lover.
Min Datters veninden fik også taget billed, hvor de ikke fik hele hendes hoved med på billedet. Efter mange ganges skriveri frem og tilbage får hun lov til at få taget et nyt billed (i Finland hvor hun bor). Hendes mor spørger hvad hun skal gøre hvis der bliver problemer ang. at få billedet taget. Damen afviser at der bliver problemer. Men da hun skal have taget sit billed (i Finland) er hendes navn ikke på listen, og hun får ikke lov at få et nyt billed. Endnu engang lyver damen, dette er den samme dame jeg skrev sammen med og som også løg overfor mig. Så et god råd, HOLD JER LANGT FRA ICO CONCERTS. DE LOVER NOGET DE IKKE KAN HOLDE OG LØBER FRA ANSVARET BAGEFTER :-(

26. April 2013

Fralægger sig alt ansvar

Svarer ikke på henvendelser før man rykker dem, og spiser en af med ubrugelige svar (skubber ansvaret videre til deres kunstnere, frem for at hive fat i manager til bands, som har uforsvarlige chauffører)

29. Februar 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr