Computerland Bewertungen 68

TrustScore 1 von 5

1.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kijk uit met deze niet meer bestaande winkel !!! Deze personen zijn nu actief op Marktplaats en verkopen telefoons etc die niet bestaan !!! 100 % OPLICHTERS Er zijn al verschillende mensen ingetr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service; een paar pubers die mensen hun klachten van de hand te doen met behulp van 'tweakers.net'-kennis. Erg jammer. Als ze daarentegen een professional krijgen te spreken trekken... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na het faillisement van Jewel computers is de garantie en het onderhoud door Computerland overgenomen. Ook ik ben ruim een jaar bezig geweest om mijn laptop gerepareerd te krijgen. Twee kee... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb twee weken geleden een toetsenbord besteld, deze is tot op heden niet afgeleverd. Computerland reageerd niet op email, en bij het veel te dure 0900 nummer datcmij inmiddels al bijna 7 euro he... Mehr ansehen

1. Softwareunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Computerland - De no-nonsense computerwinkel.

1.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Een zeer onbetrouwbare firma

Ook ik ben ruim een jaar bezig geweest om mijn laptop gerepareerd te krijgen.
Twee keer opgestuurd en twee keer niet gerepareerd retour gekregen.
Vele mails gestuurd waarna uiteindelijk een mail kwam dat men mij een nieuwe laptop zou sturen.
Nooit meer iets van ze gehoord.
Ben er langs geweest maar je krijgt niemand te spreken.
Aangetekende brieven helpen ook niet.
Ze reageren gewoon niet.

DIT IS EEN FIRMA WAAR JE ABSOLUUT NOOIT IETS MOET KOPEN!!!!

2. Juni 2010
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Computerland, nee dank je wel.

Ik heb op 30 November 2009 bij Computerland via internet een computer besteld, het gaat om een MSI X410-045NL

Deze heb ik bewust op die datum gekocht vanwege dat het een cadeau was voor de sinterklaas. Na het installatie bleek dat delen van het toetsenbord niet functioneren en dat het systeem niet goed liep. Na 2 maanden wachten kregen we ons sinterklaas cadeau retour en wat bleek er zat een grote bult in het toetsenbord. Dus weer retour voor de tweede maal. We hebben alleen nog maar kosten (aanschaf en 2 x aangetekend retour zenden) gemaakt zonder een fatsoenlijk werkend product.

Antwoord van Computerland;
Ik betreur het dat u een tweede storing hebt aan het apparaat. In uw
historie zie ik echter onvoldoende aanleiding om de koop te ontbinden.
Ik wil u dan ook verzoeken om Computerland de ruimte te geven herstel
te plegen.

Je kunt zien dat ze bij COMPUTERLAND getraind zijn in dit soort standaard mails te sturen. Op naar het volgende probleem. Lekker makkelijk zeg!!!

Hoeveel keer moet je een computer retour moet zenden (2x extra verzendkosten gemaakt door de slechte prestatie van Computerland) om wel in aanmerking te komen om mijn geld retour te krijgen. Ik neem al 3 maanden de tijd voor computerland om een fatsoenlijke computer te leveren, maar tot op heden een prestatie ver maar dan ook ver onder niveau.

Vandaag (10 maart 2010) mijn sinterklaas cadaeu na de tweede reparatie weer ontvangen met een bewegend toetsenbord als je typed. Op naar klacht 3!!!!

10. März 2010
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

klacht computerland recentie computerland beoordeling computerland

Even feedback op de echte service: Je laptop gaat kapot door een val en heeft een barst in het scherm. Nadat ik in oktober 2009 bij computerland filiaal denhaag langsging om mijn laptop te laten repareren was mij belooft dat het ongeveer 2 a 3 weken zou duren voordat ik mijn laptop gerepareerd terug zou hebben

Na deze te hebben afgegeven, 10 telefoontjes later en 2 maanden later had ik nog geen offerte ontvangen. Toen nog een keer gebeld en ik kreeg via de mail de betalingsgegevens door. Na deze dezelfde week betaald te hebben kreeg ik een brief. Om nog even 65 euro extra te gaan betalen voor de verzendkosten (een fout van Computerland). Wat kan ik er aan doen dat ze mijn betaling niet snel genoeg verwerken. Toen bleek dat de laptop retour gestuurd was heb ik nog 25 euro voor het verzenden overgemaakt.

Na meer dan 4 maanden gewacht te hebben kwam eindelijk mijn laptop terug (inmiddels februari 2010). Kapot! Dus weer teruggebracht bij computerland. Waar mij werd medegedeeld dat er een nieuwe leveringstermijn van 3-6 weken ingaat omdat het een nieuwe reparatie betreft. Vreemd, want de oudere is niet goed uitgevoerd. Na 5 maanden zou je zeggen dat er een gepaste oplossing komt.

Nu inmiddels 5 maanden verder, geen laptop, telefoonkosten gemaakt, verouderde laptop, garantie die aan het vervallen is en dan te horen krijgen dat ze er alles aan doen. Conclusie: Ik vindt dat computerland / paradigit je als klant knalhard laten vallen. Tientallen smoezen om maar geen oplossing te hoeven bieden.

Bedankt computerland namens mij en de andere gedupeerden

10. Februar 2010

kapot

ik ben 14 en ik heb voor mijn verjaardag een laptop gekregen van 799 plus een verzekering van 50 het moest een gamerlaptop worden voor zware games en die vent zij dit is een hele goede die met iets samenwerkt voor zware spellen maar hij dee het niet dus nu doet die het half en wil ik tereug gaan naar de winkel met mijn vader maar nu ik dit lees vind ik het triest ik heb nog een krantje bewaart waar ze zeggen de beste service nou echt niet

22. Dezember 2009
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte informatie op website

Websitegegevens: monitor op voorraad. 2 dagen na betaling een mailtje: wordt een week later, scherm niet op voorraad. Week later: Weer met een week uitgesteld. Had beter ergens anders kunnen kopen waar de informatie wél juist was geweest.

8. Dezember 2009
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pive gegevens op straat? Niet ons probleem

Enige tijd geleden bij deze winkel in Utrecht een LaCie netwerkdisk gekocht. Toen ging de voeding stuk. Ik moest toch alles inleveren en heb uitdrukkelijk gezegd dat er prive gegevens op de schijf stonden. Later alles weer teruggekregen met de mededeling "We moesten hem formatteren".
Maar...
Enige tijd later krijg ik een telefoontje van een keurige meneer, hij had BIJ DEZELFDE winkel in Utrecht een netwerkschijf gekocht. En daar stonden mijn gegevens allemaal op.
Reactie van Computerland: "Niet ons probleem, ga maar naar het hoofdkantoor".

Geen excuus, niets. Zoek het maar uit.

Slechte winkel, geen fatsoen en vooral geen enkel gevoel voor de klant.

Advies: haal bij servive alle schijven etc er uit want je gegevens liggen in principe op straat bij dit bedrijf. (hoe zouden ze dat overigens zelf vinden als het hun zou gebeuren?)

Witteveen
Utrecht

8. November 2009
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij een defecte Laptop geen omruilgarantie bij computerland

Afgelopen dinsdag een MSI laptop gehaald met defect aan touchpad, dus ik vandaag terug naar Computerland met de gedachte dat ik een nieuwe zou krijgen. Maar nee hoor ze willen hem opsturen naar fabrikant en dat duurt 4 a 6 weken! Koop je een defecte laptop van bijna 500 euro moet je wachten todat ze hem maken. ik dacht dat ik hem had gekocht en niet had gereserveerd! Het grappige was dat ze hierop zeiden dat ik het beter zelf kon opsturen, dat gaat sneller!! perfecte service nietwaar? hier een defecte laptop ga maar even zelf uitzoeken hoe je hem het snelst aan de praat krijg! Had ook gevraagd waarom ik niet een nieuwe kreeg, waarop ze antwoorden dat laptops geen omruil garantie heeft.
Ik heb hierna fabrikant MSI gebeld voor een pick-up, waarin ze vroegen waarom ik het niet gewoon omruil voor een nieuwe bij computerland zelf? Tja daar doen ze niet aan omruil vanwege hun top service!! Maar ik krijg teminste van MSI wel een nieuwe. Bedankt computerland heb voorheen gelukkig geen defecte spullen bij jullie gekocht! Maar men weet nu teminste wel hoe computerland ermee omgaat. ( niet!! )
P.S. this dat ik een ster moet geven om commentaar te geven anders hadden ze die zelfs niet verdiend.

15. Mai 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr