Computerland

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skulle bruge ny printer og fandt på Computerlands hjemmeside den jeg ville have. Iflg hjemmesiden ville der være 2-3 dages levering, så jeg bestilte. Havde et forholdsvis akut behov for at kunne pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lagde d. 26/2 en ordre, men har, efter flere henvendelser hverken modtaget min bestilling eller et eneste svar, bortset fra den automatisk generede bekræftelse. Heldigvis har de heller ikke hævet belø... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi kunne ikke få pc'en op at køre da vi modtog den. Måtte derfor sende den retur. Der var fejl i hardwaren (RAM-blok). Men fejlen blev udbedret og vi har oplevet god service fra forretningens side.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg bestilte et grafikkort hos computerland. der stod de havde det på lager så det ville tage max 3 dage før jeg stod med det i hænderne.Der gik en uge der skete ingenting,jeg mailede dem og de havde... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Computergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Computerland har været her i mere end 10 år, og ved at den personlige support, og at der rent faktisk sidder et menneske og hjælper dig som kunde er meget vigtigt. Vi har vores åbningstider, men er jeg feks. på arbejde en aften eller en weekend og der kommer en mail kl. 23 ja så svares der også på denne, selv om det er uden for "normal" åbningstid.

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Udemærket service!

Fik min computer ca. 1 uge efter jeg havde bestilt den, men med en ordenlig bule som posten havde lavet.
Så der var lige et par problemer med af penge ud af dem (posten) osv.
men det gik og fik smidt et bedre grafik kort i den som undskyldning for af det tog lidt tid, selvom man ikke kunne give dem skylden på noget tidspunkt.
er yderst tilfreds med servicen. :)

8. Juli 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En andet irritationsmoment har været , at dele i pc'en tilsyneladende havde revet sig løs under transporten (bl.a. disk-skuffen). Men ros til Computerland for deres håndtering og løsning af de opståede problemer

22. Juni 2009
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sendte anden dårligere vare til samme pris.

Havde bestilt en harddisk som i følge hjemmesiden var lagervare. Efter en uge kom der, uden at jeg blev spurgt, en anden billigere disk i stedet for, men det var den oprindelige høje pris der blev trukket på min konto.

22. Juni 2009

Hej Klaus.

Det er da en fejl, den skal du bare sende retur til os, så sender vi den rigtige eller kreditere den alt efter hvad du helst vil have.
Men hvad med en anden gang at prøve at sende en mail om fejlen i stedet for bare at gøre ingen ting og vi skal læse om det her inde selv ?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPER GODE !! BEDSTE SERVICE.. !!

Jeg bestilte 3 CD dreve. men kom til at bestille ATA, hvor jeg skulle bruge SATA.. ringede og snakkede med peter, som bad mig om at retunere de gamle, og derefter bestille de nye.. så ville han sælge dem til samme pris som de første. DET KAN KALDES FOR KLASSE KUNDE SERVICE !!! og det hele skete samme dag. ! SÅDAN PETER og COMPUTERLAND !

18. Juni 2009

Antwort von Computerland

Ja det kan jo ske for selv den bedste at man bestiller noget forkert :-) men så var det jo godt vi lige klarede den også.
Hilsen Peter

god service

jeg bestilte et GTX 285 grafik kort en torsdag og kunne se om fredagen se at det ikke længer var på lager. panikken kom frem i mig da jeg skulle bruge det weekenden efter så jeg ringet til dem men fik aldrig fat i dem. jeg skrev en mail til dem som de først svaret på om mandagen hvor i de skrev at mit kort ville komme om tirsdagen hvilket det gjore. da jeg så fik åbnet pakken kunne jeg se at det ikke var det Inno3d kort jeg bestilte men at det var et XFX kort som var det smule bedre og lidt dyre skulle dog ikke betale for det :). det var jeg glad for da jeg nu kan nyde min nye PC fuldt ud :P

giver 4 stjerner fordi jeg synes det var svært at få fat i dem på telefon :)
alt der ud over ser ud til at virke :)

26. Mai 2009

Antwort von Computerland

Vi er ved at det kan være svært at komme igennem på tlf. men mail det plejer nu at kunne lade sig gøre :-)

ret tilfreds :D

jeg blev opmærksom på at der var listet 2 forskellige grafikkort på deres hjemmeside da jeg kiggede på en computer. Jeg henvendte mig og fik svar tilbage og bemærkede desuden at fejlen blev rettet hvilket giver mig følelsen af at min henvendelse rent faktisk betød noget

25. Mai 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilfreds med computerland :)

Fik bestilt min vare en torsdag, på jeres hjemmeside kunne jeg se min ordre ikke var behandlet. Fik telefonisk kontakt den efterfølgende tirsdag, hvor en meget sød herre informerede mig om min pakke ville komme dagen efter, hvilke den også gjorde.

21. Mai 2009

Sådan skal det gøres!

Tak for en god handel, varen kom før forventet, selv om der blev meldt ud at det kunne tage op til 6 dage. så kom den tidligere, god kontakt på email.
Telefonkontakt, er næsten umuligt at opnå, grundet travlhed, måske noget i skulle arbejde på, da det ofte giver kundesurhed ;) at man skal ringe 20 gange for at få adgang til en medarbejder - måske en "call back" funktion.

Computeren som vi købte, no problem, ændringerne som vi havde valgt var alle på plads, Super shoppings system.

Skal der falde lidt "ris" kunne det være dejligt at man i opgraderings systemet også kunne vælge et alternativt lydkort end det som er på bundkortet ;) samt en opgradering af bundkort.

Computeren køre som en drøm, jeg vil dog som tidligere ansat som teknikker i en edb forretning, have lov til at undres over at man fra jeres side ikke sætter en ære i at alle PSU kabler er lagt pænt af vejen så de ikke er i vejen for airflowet fra front til cpu........ Jeg brugte ca. 1 time på at ændre dette, hvilket jeg ikke mener er kundens opgave, men jeres som gode teknikkere, især når computeren har "glas" sider, samt et stort behov for airflow.

Summen er - super forretning, med plads til små forbedringer :)

Susanna Hansen
og
Kim Hansen
Viborg

19. Mai 2009

Ingen slinger i valsen

Når man i al hast bestiller en computer til knægten, glemmer at specificere kabinet og farve og derfor må sende en mail med oplysningerne, hvor jeg oven i købet også ændrer leveringsadressen, så synes jeg selv, at jeg er en besværlig kunde.

Hatten af for Computerland, der kort efter besvarede min mail med et venligt "Selvfølgelig!", og så kørte leveringen ellers fuldstændig glat. Knægten er iøvrigt lykkelig for den muskuløse spillecomputer!

8. Mai 2009

Nemt og Hurtigt

Det var nemt at bestille on line, og nemt og hurtigt at oprette vores instituion som kunde, og vi har d.d. modtaget varen, dagen efter den var afsendt.

23. April 2009

Super god kundeservice

Gennem hele forløbet fra at min processor var i restordre, til jeg gentagende gange har skrevet angående spørgsmål om computeren og bedt om hjælp, har der været meget hurtig respons og personlig hjælp. Utrolig dejligt ikke bare at få smidt en masse standard ark efter sig man kan læse igennem, men at der faktisk bliver gjort en individuel indsats for at hjælpe én. Fuld tilfredshed herfra, kan absolut anbefales

17. April 2009

Hurtig og ukompliceret!!

Har handlet hos Computerland 1 gang og det er forløbet helt uden problemer. Hurtig og venlig betjening også udenfor almindelig "åbningstid".

21. März 2009
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg ved at jeg fik en bedre vare

Mit problem er bare at jeg har DVD-brænder i forvejen. Min store hobby er at kopiere gamle LP-plader over på CD og min erfaring er at nogle CD-er som bliver brændt på en DVD-brænder IKKE kan afspilles i enkelte afspillere, f.eks. udstyr i den lokalradio hvor jeg spiller en del af min gamle musik. Så jeg havde været på nettet for at finde en CD-brænder og der var I en af de få der skrev at man havde CD-brænder på lager. Det havde måske været en ide at meddele mig at I ikke havde en CD-brænder.

11. März 2009

Hej Leif.

Vi er self. kede af at du ikke syntes det er ok du får væsentligt mere end du har bestilt.
Du bestilte en cd brænder, men vi sendte dig en DVD brænder, som kan alt det som den du bestilte + at den kan læse og brænde DVD´er.
Vi må nok indrømme at vi undres ind i mellem over et en kunde kan give os 25 af 100 point for at sende noget der er klart bedre end det som der er bestilt og stadig til samme pris, men sådan er det åbenbart hvis man prøver at gøre lidt ekstra, så det må vi da hellere stoppe med :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr