Skulle bruge ny printer og fandt på Computerlands hjemmeside den jeg ville have. Iflg hjemmesiden ville der være 2-3 dages levering, så jeg bestilte. Havde et forholdsvis akut behov for at kunne pr... Mehr ansehen
Computerland
Das sagen Bewerter
Lagde d. 26/2 en ordre, men har, efter flere henvendelser hverken modtaget min bestilling eller et eneste svar, bortset fra den automatisk generede bekræftelse. Heldigvis har de heller ikke hævet belø... Mehr ansehen
Vi kunne ikke få pc'en op at køre da vi modtog den. Måtte derfor sende den retur. Der var fejl i hardwaren (RAM-blok). Men fejlen blev udbedret og vi har oplevet god service fra forretningens side.... Mehr ansehen
jeg bestilte et grafikkort hos computerland. der stod de havde det på lager så det ville tage max 3 dage før jeg stod med det i hænderne.Der gik en uge der skete ingenting,jeg mailede dem og de havde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Computerland har været her i mere end 10 år, og ved at den personlige support, og at der rent faktisk sidder et menneske og hjælper dig som kunde er meget vigtigt. Vi har vores åbningstider, men er jeg feks. på arbejde en aften eller en weekend og der kommer en mail kl. 23 ja så svares der også på denne, selv om det er uden for "normal" åbningstid.
Kontaktinformationen
Marskvej 16, 6760, Ribe
- salg@computerland.dk
- www.computerland.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Unik Service
Med ærlighed og super service kommer man længst i det lange løb.
Jeg har modtager en enestående hjælp fra computerland pr mail og telefon til sammensætningen af min nye computer.
Da Intel i et nyhedsbrev meddelte om problemer med nogle produkter der også var i min ordre, blev jeg straks informeret herom og ordren holdt tilbage. Her ville de fleste andre firmaer nok bare lade stå til.
Jeg kan varmt anbefale computerland og vil helt sikkert bruge dem igen.
Anders Møller
Hurtig og god service
Min virksomhed har haft bestilt 2 stk computere, hvor servicen har været rigtig god. både med at give svar tilbage, hjælpe med opsætning og priser m.m.
kan varmt anbefale computerland, hvis du eller din virksomhed står og skal bruge et par gode og kraftige computere.
Ultra fint udstyr og service
Har købt special bygget computor, god opfølgning på ordren med rådgivning omkring opgraduering af elementer hvor valget ikke stemte overens med de øvrige deles parameter, ikke blot en ekspedition.
Kanon god butik
Købte en NZXT Phantom kabinet. Fik super hurtig levering uden problem, servicen er i top og fik pengene hurtig retur da jeg fandt ud af at det var et fejlkøb. Vil varmt anbefale Computerland og vil selv handle der fremover.
Defekt PSU og god service!!
Havde en PSU der var blevet defekt, og imens den blev sendt til RMA fik jeg tilbudt en PSU de havde liggende, imens jeg ventede på replacement PSU, skide god service. Så havde jeg pc'en kørende hele tiden istedet for at skulle vente ca. 14 dage på en ny PSU. Thumps Up!!
Amd
Hej
Først og fremmest god pris hurtig levering god maskine.
Det undre mig dog at i ikke sætter bios opsætningen korrekt. Surt at maskinen gik i sort pga det.
Har ikke været ude for det før med andre maskiner som jeg har købt.
Mvh P

super fin service
Det tog 4 arbejdsdage så havde jeg en "custommade" pc ind ad døren. Så det er sq godt arbejde. Fin service. Ingen problemer der.
super service og kontakt
Har bestilt en ny computer i julen og har skrevet med computerland et par gange. God service og hurtige svar på e-mail.
Servicen er i top, produktet er 110% i orden.
Computerland er bestemt en positiv oplevelse, selvom jeg endnu ikke har fået min puter. dog skal de få gjort noget ved deres bestillingsside, for man kan opgradere sin computer med varer til nul kroner!
Enhver ved at selvfølgelig at de ikke forærer tingene væk og de var også meget hurtige til at sende en mail og spørge om jeg var interesseret i at købe delene, hvorefter de sender mig link til varerne og samtidig forklarer at fragt bliver trukket fra nu det skal monteres i computeren jeg har bestilt. Så det er bare helt ok kundeservice.
Så nu ser jeg frem til min puter dukker op så jeg kan give min spillekammerater stygge stryg :-)
Så kom min computer, selvom postvæsenet forsinkede den 1 hel uge, og den lever helt op til det lovede. driverne er de nyeste, der er installeret Microsoft antivirus fra starten, ingen Bloatware, og brugerkontoen er sat op med det rigtige navn og ikke bruger1 eller user1 som andre gør.
De 250,- det kostede at lade Peter installere Windows og drivere var alle pengene værd: tænd på knappen og den kører på 15 sekunder!
Sådan, Dell og alle I andre leverandører af kundespecificerede computere, skal det gøres!
meget tæt på 5
Meget tæt på 5 stjerner. Jeg var usikker på hvornår jeg skulle modtage varen pga juleferien. Jeg fik email fra dem om at jeg havde bestilt varen et par sekunder efter, og fik først en email fra dem 5 dage efter om at varen var blevet sendt afsted. Det havde spillet max hvis der var en decideret ordrebekræftelse imellem tiden. Men en 5 dages usikker venten er heller ikke dårlig. Selve varen er jeg meget tilfreds med.
Super service!
Ny stationær computer.
Super service, da jeg havde spørgsmål og rettelse til ordren + varen kom dagen efter bestilling. Kan varmt anbefales!
Super venlig og god service
Bestilte en gamer pc lige før jul og fik god hjælp til at få alt på plads.
Bestillingen blev gennemført, men der skete ikke lige noget, for først var der ikke flere virksomme grafikkort og dernæst sendte postdk alle vare retur - men varen kom til sidst frem og har hele tiden følt mig godt informeret.
Selve computeren virker perfekt og alt er som det skal være - jeg kan godt anbefale computerland. Eneste minus er at man ikke automatis får et track'n'trace nummer - men det er ok som det er nu.
Suveræn service! det bliver ikke bedre
computerland.dk har en suveræn kundeservice, og testpriserne er mere end fornuftige! klart anbefalelseværdige
Køb af DVD drev
Bestilte et DVD drev, som blev fremsendt lynhurtigt. Desværre passede det ikke til kablingen i min computer, men der var computerland uden skyld i. Efterfølgende returnerede jeg drevet, og anmodede om at få mine penge retur, hvilket skete uden nogen form for problemer. Et rigtig godt sted at handle!
...
Fik mit dvd-drev. det var bare ikke som forventet. men sku en af de næste par dage få tilsendt nogle kabler til det, efter snak med supporten

Super ! :D
Købte et NZXT Phantom kabinet, det er ankommet hurtigt, er i perfekt stand, til en god pris.. Hvad mere skulle man forvente ? :)
Computerland.DK
Bestilte en mus men fik den besked at der var en fejl omkring fragt og så slættede de bare ordre.
Det er forretningens ansvar at levere den bestilte vare også selv om der er evt. fejl i pris eller levering.
DET kunne de altså ikke leve optil så jeg køber min mus i en anden forretning.
Jeg kan ikke anbefale et handle hos Computerland.DK

Antwort von Computerland
kan kun sige køb her fra
jeg har ikke noget dårligt at sige om dem.. kan kun anbefale at købe hos dem *S* og de er utrolig hjælp som de sælger ikke bare for at sælge hvis de ikke mener det er det du har brug for siger de det
genialt
Købte pc og da jeg ikk kunne få kabinetet der var i pakken kunne jeg vælge et nyt og lækre kabinet og det blev ordenet uden problemer og bøvl. Fik hurtigt svar og hjælp til alle spørgsmål da jeg ringede^^
Fik pc hurtigt og har ikk haft nogen problemer med den køre bare yber. og for første gang har et firma holdt deres løfte om at den pc man køber ikk larmer, den lydløs som en mild sommerbrise^^
Kan varmt andbefalde firmaet til folk der vil have service og gode ordinære priser der overgå andre firmaer med mange stjerner.
Stave fejl er forkommet i andmeldensen^^
MVH Martin
Super deal
Har købt en computer. Alt gik fint, god vejledning, og super hurtig levering.
Så der må være en god lager styring.
Mange tak for handlen.
Mvh Dennis
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.