Skulle bruge ny printer og fandt på Computerlands hjemmeside den jeg ville have. Iflg hjemmesiden ville der være 2-3 dages levering, så jeg bestilte. Havde et forholdsvis akut behov for at kunne pr... Mehr ansehen
Computerland
Lagde d. 26/2 en ordre, men har, efter flere henvendelser hverken modtaget min bestilling eller et eneste svar, bortset fra den automatisk generede bekræftelse. Heldigvis har de heller ikke hævet belø... Mehr ansehen
Vi kunne ikke få pc'en op at køre da vi modtog den. Måtte derfor sende den retur. Der var fejl i hardwaren (RAM-blok). Men fejlen blev udbedret og vi har oplevet god service fra forretningens side.... Mehr ansehen
jeg bestilte et grafikkort hos computerland. der stod de havde det på lager så det ville tage max 3 dage før jeg stod med det i hænderne.Der gik en uge der skete ingenting,jeg mailede dem og de havde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Computerland har været her i mere end 10 år, og ved at den personlige support, og at der rent faktisk sidder et menneske og hjælper dig som kunde er meget vigtigt. Vi har vores åbningstider, men er jeg feks. på arbejde en aften eller en weekend og der kommer en mail kl. 23 ja så svares der også på denne, selv om det er uden for "normal" åbningstid.
Marskvej 16, 6760, Ribe
- salg@computerland.dk
- www.computerland.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Kom til tiden
Har nu fået maskinen inden for dørene og den virker fint, skulle nok ha´ spurgt lidt mere ind til antal usb-porte og antal blæsere men det kommer hen ad vejen. Foreløbig godt tilfreds.
Mvh
Steen Adsersen
Super service!
Har købt en computer hos for en måned siden, og den kører upåklageligt!
Jeg fik god hjælp til at vælge et system der passede mig, og da jeg helst ville hente maskinen, kunne det også klares, hvilket var super dejligt.
Super god service!
Alle fremtidige computerkøb kommer til at foregå hos Peter.
Jeg har kun gode ting at sige, 5 stjerner herfra. :-)
Mvh Nikolaj-Simon
Har købt ny pc hos computerland.dk. Peter kan være lidt svær at få fat på via tlf, men svarer gerne på mail. Men han kan jo heller ikke snakke i tlf hele tiden, han skal vel også lave noget :-) Jeg fik en snak med i tlf om mine ønsker, og fik lavet en pc efter mine specificationer, som matcher mine behov. Ikke sidste gang jeg handler der.
Mvh Lars Nielsen
Tilfredsstillende handel
Bestilte en computer den 08/11-11 og modtog den med posten den 15/11-11. Leveringen tog dermed lidt længere tid end hvad der var blevet oplyst på hjemmesiden. Jeg sendte dog en mail for at få en opdatering på min ordre, da jeg ikke havde hørt noget fra firmaet og den oplyste leveringstid var overgået. Her fik jeg hurtigt svar, og blev oplyst om hvornår computeren blev sendt. Så på den måde var kundeservicen god, selvom man måske godt kunne have ønsket sig en opdatering fra firmaet idet, at leveringstiden ikke overholdes.
Men computeren fungerer upåklageligt og lever op til det, der var oplyst på hjemmesiden. Computerland kan dermed sagtens anbefales.
sløv levering
lidt sløv med leveringen så snakkede jeg med peter og han lovede at sende den så jeg havde den inden weekenden men det nået de heller ikke så jeg fik den først mandag
men de var flinke at snakke med og computeren var som den skulle ingen fejl der

Tilfreds med handlen
Handlen gik nogenlunde smertefrit, dog kunne det være rart med lidt mere info på ordren, specielt når man vælger selv at afhente og ordren afviger fra det man ellers har fået at vide, men jeg fik mig dog en frisk gåtur i landlige omgivelser mens Peter Søe samlede min nye maskine. Den kører perfekt.
meget god support og hjælp
hej havede bestil en køler ved komplet og kunne i få nogen status på hvornår den kom så jeg afbestilte den og ringede til computerland.dk og fik en snak med en sælger og må sige at det er lang tid sidden jeg har fået den support og hjælp .. bestilte min vare og har den i morgen 5 tomler op
Holder hvad de lover
Lidt sløv kommunikation indledningsvis, hvor jeg ventede længe på svar. Men da jeg rykkede for svar, beklagede computerland for, at de ikke havde fået svaret, og jeg fik herefter købt en PC. Jeg synes, at der på deres hjemmeside var lidt modstridende oplysninger i beskrivelsen af hardwaren i computeren. Bla. var der modstridende oplysninger om bundkortet, hvor der var oplyst to forskellige bundkort. Det ene bundkort var en anelse dyrere end det andet. Men jeg fik det dyreste af kortene uden merpris. Jeg giver "kun" 4 stjerner, da oplysningerne på hjemmesiden skal være mere ensartede for at få den 5. stjerne. Men jeg kan sagtens anbefale computerland.dk.

Antwort von Computerland
Hvis der er noget der går galt, så går det virkelig galt..
Jeg købte en computer den 23. maj 2011 hos Computerland. Inden købet snakkede jeg med Peter Søe og fik en kyndig rådgivning angående valg af komponenter. Jeg fik leveret systemet i løbet af et par dage. Computeren virkede upåklageligt og jeg var virkelig glad for den. Den 15. august gik skærmen i sort. Man kunne høre at computeren virkede, men der var intet på skærmen. Jeg genstartede computeren mindst 30 gange og afprøvede både bundkortets og grafikkortets udgange, uden at der kom noget som helst tegn på skærmen. Først åbnede jeg computeren og kontrollerede alle kontakter for om der sad noget løs. Men det var ikke tilfældet. Jeg kontrollerede også om RAM kortene sad fast og det gjorde de. Til sidst fulgte jeg bundkortets vejledning og nulstillede (brugte clear CMOS jumper) systems indstillinger. Skærmen forblev sort, men man kunne stadigvæk høre at computeren kørte. Computeren blev sendt til Computerland. Dagen efter fik jeg at vide at skærmen var sort, fordi at computeren blev nulstillet. Men da jeg påstod at skærmen var sort inden jeg nulstillede computeren. Computeren blev grundigt kontrolleret i de efterfølgende dage og sendt tilbage uden at man fandt en forklaring på problemet. Jeg fik lov at betale regningen da det ikke er dækket af reklamation. Den 31. august modtog jeg computeren. Ved udpakningen af computeren kunne jeg høre en lyd inde i computeren. Det viste sig, at harddisken var løs inde i computeren. Den var slet ikke sat i slæden. Sata kontakten på harddisken var knækket. Når man tændte for computeren kunne Windows ikke starte. Hvis man holdt forsigtigt på SATA kabel mod harddiskens kontakt, startede computeren fint op og virkede upåklageligt. Men lige så snart man gav slip på SATA kabelet gik Windows ud. Jeg kontaktede Peter Søe og fik at vide at det må være en transportskade. Jeg sendte computeren til reklamationsafdelingen hos Post Denmark og fik computeren tilbage efter et par dage med svaret, at der ikke var fundet nogen transportskade. Jeg kontaktede Peter Søe igen og efter at han har snakket med posten, blev det godkendt som en transportskade og computeren skulle sendes tilbage til Computerland. Den 20. september sendte jeg computeren tilbage til Computerland og fik den tilbage den 7. oktober da det vidste sig at næsten det hele skulle skiftes ud og kontrolleres flere gange (selv om computeren virkede fint hjemme hos mig hvis man holdte SATA kabel forsigtigt mod harddiskens kontakt). Den 8. oktober tænder jeg for computeren og Windows vil ikke starte igen…Jeg købte en computer den 23. maj 2011 hos Computerland. Inden købet snakkede jeg med Peter Søe og fik en kyndig rådgivning angående valg af komponenter. Jeg fik leveret systemet i løbet af et par dage. Computeren virkede upåklageligt og jeg var virkelig glad for den. Den 15. august gik skærmen i sort. Man kunne høre at computeren virkede, men der var intet på skærmen. Jeg genstartede computeren mindst 30 gange og afprøvede både bundkortets og grafikkortets udgange, uden at der kom noget som helst tegn på skærmen. Først åbnede jeg computeren og kontrollerede alle kontakter for om der sad noget løs. Men det var ikke tilfældet. Jeg kontrollerede også om RAM kortene sad fast og det gjorde de. Til sidst fulgte jeg bundkortets vejledning og nulstillede (brugte clear CMOS jumper) systems indstillinger. Skærmen forblev sort, men man kunne stadigvæk høre at computeren kørte. Computeren blev sendt til Computerland. Dagen efter fik jeg at vide at skærmen var sort, fordi at computeren blev nulstillet. Men da jeg påstod at skærmen var sort inden jeg nulstillede computeren. Computeren blev grundigt kontrolleret i de efterfølgende dage og sendt tilbage uden at man fandt en forklaring på problemet. Jeg fik lov at betale regningen da det ikke er dækket af reklamation. Den 31. august modtog jeg computeren. Ved udpakningen af computeren kunne jeg høre en lyd inde i computeren. Det viste sig, at harddisken var løs inde i computeren. Den var slet ikke sat i slæden. Sata kontakten på harddisken var knækket. Når man tændte for computeren kunne Windows ikke starte. Hvis man holdt forsigtigt på SATA kabel mod harddiskens kontakt, startede computeren fint op og virkede upåklageligt. Men lige så snart man gav slip på SATA kabelet gik Windows ud. Jeg kontaktede Peter Søe og fik at vide at det må være en transportskade. Jeg sendte computeren til reklamationsafdelingen hos Post Denmark og fik computeren tilbage efter et par dage med svaret, at der ikke var fundet nogen transportskade. Jeg kontaktede Peter Søe igen og efter at han har snakket med posten, blev det godkendt som en transportskade og computeren skulle sendes tilbage til Computerland. Den 20. september sendte jeg computeren tilbage til Computerland og fik den tilbage den 7. oktober da det vidste sig at næsten det hele skulle skiftes ud og kontrolleres flere gange (selv om computeren virkede fint hjemme hos mig hvis man holdte SATA kabel forsigtigt mod harddiskens kontakt). Den 8. oktober tænder jeg for computeren og Windows vil ikke starte igen…..

Fortræffelig service!
Det er, anden gang jeg har, købt en computer ved computerland. Begge oplevelser har været yderst behagelige - Jeg skrev en mail og kom gennem rådføring med Peter Søe, frem til hvilken computer som passede mine behov bedst. Alle spørgsmål som jeg måtte have i den forbindelse, blev dybdegående besvaret af Peter. Her oplever jeg en ærlig mand, som er dybt engageret i hans arbejde, og tager sine kunder alvorligt, også har han altid informationerne iorden. Selvsagt er det ikke sidste gang, at jeg handler der. Jeg bestilte computeren en fredag, og fik den leveret til døren mandag. Der har ingen komplikationer været og computer kører surverænt. Jeg anbefaler computerland til alle, da jeg personligt oplever computerland, som et tillidsvækkende og kompetent firma.
Endnu engang - Tak for en god oplevelse.
Mvh Anja.

Antwort von Computerland
Virkelig god oplevelse og god ordre behandling
jeg vil jige sige jeg kunne aldrig finde ud af at købe min pc andre steder end hos peter. denne sammensætning af pris og kvalitet finder man ikke mange steder
jeg ser virkelig frem til at købe hos peter en anden gang
MVH
Kenneth Nielsen

Antwort von Computerland
Fortrinlig service og returret der virker!
Jeg købte en Alien System Xtreme Silent, og fik god støtte undervejs. Computerland var endda så venlige at opgradere enkelte komponenter der manglede.
Da den ankom oplevede jeg dog den larmede en del, og valgte derfor at returnere den, og købte en et andet sted. Det har senere vist sig at det var en køler der må have taget skade under transport. Ikke desto mindre virkede det at returnere varen.
Jeg tror bestemt jeg vil købe fra Computerland igen, og være mere tålmodig næste gang :)
/Kim
god service
Jeg blev meget glad for min første game computer fra computerland.
Nu skal jeg have min anden computer fra computerland. Ingen telefon probleme eller andet, en god service. Tak Jerad
Sublim
Intet mindre end sublim service.
Har nu købt 2 computere hos computerland. Den ene havde ved et uheld fået for lidt RAM, det blev ordent på 1 dag, og en lille ting ved siden af. Den kører perfekt, (sandy bridge med modifikationer), og kan klart anbefales! Der er bestillinger på vej fra bekendte efter de har prøvet den :)
Den anden havde desværre en grafikfejl på kortet. Det er jo i sagens natur ikke noget man kan forudsige. Det var en periodisk fejl, men trods problemer med at lokalisere var servicen HELT i top.
Kunne man give 6 stjerner så stod der en ekstra herfra :)
Jeg blev guidet til ikke at vælge en for langsom pc, og der har været rigtig god service :)
Ganske som forventet!
Jeg har købt en af Computerlands PC'er, hvor man selv kan vælge at sammensætte tilbehør. Den blev leveret to dage efter bestilling, med alle drivere og pænt pakket sammen, lige til at gå til. Under hele forløbet blev jeg holdt opdateret med, hvor min PC var.
Fremragende service
Kan bestemt anbefale Computerland til alle der værdsætter en høj grad af service og support. Vi fik bygget en stationær gamer PC i maj 2011, der har kørt upåklagelig siden. Komponenterne der blev anvendt blev alle udvalgt sammen med Computerland. Vi endte op med en meget kraftig PC til en rigtig god pris.
Udemærket service og hurtig respons
Jeg fik et hurtigt svar og tilbudt et andet kabinet og til samme pris (som var dyrere), da det bestilte ikke var på lager. Senere blev jeg ringet op og spurgt om jeg kun ønskede 6GB Ram eller i virkeligheden ønskede 8 GB. Bestilte ekstra Ram, hvor der ikke skulle betales for fragten. Alt i alt en hurtig og god service.
Super
Super godt sted at handle - får en go behandling og vejledning.
Hurtig ekspedition
Kan kun sige at jeg er 100% tilfreds med mit køb. Fik en utrolig kraftig pc til få penge og rigtig god service. Er ikke sidste gang jeg køber en computer der..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.