Hade hellre stryp runkat mig själv till döds än att ha det här värdelösa mupp bolagets bredband i en dag till skiten funkar 30% av tiden som man använder det också är kundbemötande det värsta jag vari... Mehr ansehen
Sjukt värdelöst Wi-Fi. De ligger ofta nere så streama en bra film med familjen en fredagkväll är inget man kan ta för givet. Det enda ComHem gör är att skicka routers och ”skicka ut tekniker”, 2 år se... Mehr ansehen
Har inte haft ett annat val än att ha comhem, dem dagarna som jag faktiskt har internet anser jag som ”turdagar” Tack vare comhem har det varit många tillfällen där jag inte har kunnat varit med på... Mehr ansehen
Har haft Comhem+ vid några tillfällen då jag fått gratiserbjudande. Inser varje gång att utbudet är TOTALT BEDRÖVLIGT. Jag vill inte ens ha skiten gratis. Tippar att denna tjänst kommer tyna bort... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Fernsehgeschäft
- Internetanbieter
- Internetdienstanbieter
- Mobilfunknetzbetreiber
- Telekommunikationsanbieter
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
tv, bredband, telefoni
Schweden
- www.comhem.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jag är så TRÖTT på Comhem
Jag är så TRÖTT på Comhem. Vi har bott i lägenhet och hade Comhem, inga problem. Nu har vi köpt hus och grävt fiber och vi tappar både tv och internet stup I kvarten. Betalar för 250 Mbit. Kommer upp i allt från 0 till 50 ca. Jobbar hemifrån och har tappat nätet flera gånger idag. Felaktiga fakturor på stora felaktiga belopp.Ringa Kundservice?? Tjena.... jag har fått ringa så mycket till dem och får sitta i kö 1 timme. Ringde nu och valde bredband. Hade plats 4 och efter 15 minuter fortfarande inget svar. Var tvungen att lägga på och ringa in på ett möte. Är de en person på Kundservice eller??
Vi är inte bundna och har nu börjat titta på annan operatör. Comhem har blivit så kass. 6 år som kund men har fått nog.
Har aldrig fått levererat den hastighet…
Har aldrig fått levererat den hastighet på bredbandet som jag betalat för. Tappat räkningen på hur många gånger jag varit i kontakt med kundservice, med över timmes lång väntetid varje gång. De har lovat feed back men aldrig återkommit. När jag nu äntligen får alla abonnemang uppsagda så väljer de att kapa internetsignalen omedelbart trots att vi kommit överens om måndag den 24/5. Sitter hemma och jobbar, var mitt i ett digitalt möte och plötsligt fungerar inget. Oprofessionellt och allt annat än kundvänligt. Gör ni det för att jävlas eftersom jag sagt upp allt???? Håll er undan ComHem och Tele2 är mitt råd. Otroligt besviken, att få en ursäkt är väl att hoppas på för mycket
ComHem Play
Trodde man sagt upp sitt abonnemang med ComHem Play, vilket inte stämde.
När man går in på sin profil och klickar "avsluta abonnemang" så vidarebefordrar den en så man hamnar man på första sidan.
Bra tänkte jag och trodde det var uppsagt nu.
Men under första raden med filmer på huvudsidan kom tydligen en ruta där man får välja att man är säker på att avsluta abonnemanget...
Vore det inte bättre att den bekräftelserutan var på sidan där man ser sina abonnemang?!
De har säkert gjort detta för att förvirra folk, vilket de lyckades med...
Nu handlar det om någon hundralapp, men kunde har gjort det tydligare. Läropengar blev det.
Aldrig mer Comhem
Aldrig mer Comhem. Låste inte upp min fiber efter avslut förrän jag ringde efter 5 dagar. Tur jag inte var hemma under tiden.
Nu har comhem gått ihop med tele2 och…
Nu har comhem gått ihop med tele2 och det blev bara värre. Nu har jag äntligen sagt upp mitt abonnemang med comhem efter många års monopol. Problemet är att, i samband med att tele2 tog över, så kopplades mitt internet bort 2 veckor i förväg. Jag har haft många problem med comhem i många år och det blev bara värre när tele2 tog över.
Värdelöst
Värdelöst, hastigheten nere på 10 När de lovar 75-150.
Pingtiderna är så långa så att bredbandskollen inte ens tar med dem!!!
Bredband
Hitta en annan leverantör om du vill bli nöjd, comhem/tele 2 är bara bra på att ta betalt.
Det visar sig att comhem/tele2's nya…
Det visar sig att comhem/tele2's nya tillsvidarepris för TV Gold är 399kr/månad. Gamla kunder ligger dock fortfarande kvar på ett tillsvidarepris på 509kr/mån. Detta är naturligtvis inget som tele2 behagar informera sina kunder om.
För att få det reducerade priset så måste man som kund tydligen säga upp sitt gamla guld abonnemang och sen direkt skaffa TV guld igen enligt kundtjänst (17/5 - 2021).
Att justera priset utan uppsägning är tydligen omöjligt...
Pinsamt är bara förnamnet. Oviljan att ta kunders klagomål och synpunkter högre upp i kedjan är även den på en skrämmande hög nivå. Det är som att gapa på en betongvägg. Klagomålen kommer aldrig fram till folk som kan göra något åt dem. Hade jag suttit i ledande position så hade jag tagit tag i den här skiten omedelbart. Det skadar företaget.
Dålig hastighet och ostabil…
Dålig hastighet och ostabil uppkoppling, nästintill icke befintlig kundservice då man ringer och blir satt i kö i 1-2 timmarna flertalet bortkopplingar samt väl framme ombeds man att starta om router eller att de inte kan se något fel.
Skulle gärna haft en annan leverantör för detta är inte värt priset.
Helt värdelöst
Helt värdelöst. Har bara haft problem så länge jag använt comhem.
comhem är bäst jag har aldrig haft…
comhem är bäst jag har aldrig haft problem me de jag ger 10 tjärnor
Försöker säga upp ett Comhem play +…
Försöker säga upp ett Comhem play + abonnemang. Ändlösa köer till kundservice. Chatt funktionen stängd. Rekommenderar andra att använda mer flexibla tjänster som ex. Netflix. Är väl inget större fel på utbudet men kundservice är något de har missat helt. Riktigt uselt. Skärpning!
Usel uppkoppling och hemsk kundservice
Ringde kundtjänst för att säga upp mitt bredbandsabonnemang och blev då övertalad att ha dottern stå på abonnemanget för att utnyttja studentrabatt. Fick därefter faktura på två abonnemang, ett i mitt namn och ett i dotterns. Vid kontakt med kundtjänst sades att det inte fanns någon notering om att mitt abonnemang var uppsagt. Trots lång mejlväxling vägrade Comhem att ändra sig och vi tvingades betala dubbla abonnemang i tre månader.
Bredbandet har fungerat mycket dåligt och vi startar om routern minst en gång om dagen. Trots upprepade samtal och byte av router har det inte blivit någon bättring. Jobbar hemifrån och tappar uppkoppling hela tiden.
Idag fick vi nog, vi går över till Telia!
Får olika svar
Får olika svar, priser, info... Vet inte om det är okunskap, systemfel eller annat. Sa upp abonnemanget. Vart uppringd några dagar senare och vart erbjuden dittan och dattan. Antog erbjudandet. Får ett sms några dagar senare med info om att inget registrerats och att jag ska kontakta kundtjänst. Ri ger på vanliga nr. Kmr till Tele 2 som säger att dom ska koppla mig till Com hem (helt förståeligt). Frågar vad som blitt fel, då säger man att jag blivit erbjuden en hastighet som inte finns. Sen säger man att det är fixat nu och informerar om vad månadskostnaden kommer att bli: 299kr, alltså ett annat pris än vad som sagts från början. Ifrågasätter priset och man mutar mig för att höra sig för. Sen säger man att i och med att jag blivit erbjuden nåt som inte finns så finns inte heller det priset... Blir inte klok på er. Men va ju bra påminnelse för mig IGEN att inte signa upp mig för ytterligare problem. Nyttja min ångerrätt och blir då informerads att det inte är nödvändigt så första erbjudandet aldrig gick igenom.
Köp ej
Comhem har förstört hela min dag kan inte ens ha distansundervisning eftersom internet har vart nere i 10 timmar och dem har fortfarande inte fixat det, köp absolut inte comhem
Vi har haft comhem länge och är nöjda
Vi har haft comhem i många år och i princip aldrig haft problem.
Framför allt har supporten varit bra.
Få driftstopp och bredbandshastigheten har alltid legat över det vi betalat för.
Jämför vi med vänner som har andra leverantörer har de haft betydligt mer problem.
Helt fruktansvärt
Undvik! Kundservice obefintlig. Ringer och de skäller ut mig för att vilja förhandla ett avtal efter att varit kund i många år
Jag har haft bredband och TV-box från…
Jag har haft bredband och TV-box från Comhem sedan 2021-09-01 och jag kan säga att jag har aldrig haft så många driftstörningar. Idag sedan 18.00 har jag varken haft bredband eller TV.
Har haft Comhem Tivo sedan 2015-16…
Har haft Comhem Tivo sedan 2015-16 minns inte exakt, var en av de första kunderna på Tivo. Gjorde sedan misstaget att skaffa deras TV box istället i början av mars 2021, har sedan dess inte kunnat använda boxen. slaggar så man kan inte ens se ansiktet på personer. Varit kort sagt urusel. Har ringt teknisk support 15 ggr, och varje gång fått veta att det gått vidare till deras analysavdelning. Nu har det gått två månader utan att ngt gjorts trots att teknikerna är överens om att jag fått ett riktigt måndagsexemplar. Om de byter ut boxen mot en som fungerar, så stannar jag som kund, men annars börjar jag mer o mer att titta på strömningstjänster istället. Börjar verkligen tröttna!
Lasse Eldblom
Det värsta som finns i hela sverige
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.