Hade hellre stryp runkat mig själv till döds än att ha det här värdelösa mupp bolagets bredband i en dag till skiten funkar 30% av tiden som man använder det också är kundbemötande det värsta jag vari... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Sjukt värdelöst Wi-Fi. De ligger ofta nere så streama en bra film med familjen en fredagkväll är inget man kan ta för givet. Det enda ComHem gör är att skicka routers och ”skicka ut tekniker”, 2 år se... Mehr ansehen
Har inte haft ett annat val än att ha comhem, dem dagarna som jag faktiskt har internet anser jag som ”turdagar” Tack vare comhem har det varit många tillfällen där jag inte har kunnat varit med på... Mehr ansehen
Har haft Comhem+ vid några tillfällen då jag fått gratiserbjudande. Inser varje gång att utbudet är TOTALT BEDRÖVLIGT. Jag vill inte ens ha skiten gratis. Tippar att denna tjänst kommer tyna bort... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Fernsehgeschäft
- Internetanbieter
- Internetdienstanbieter
- Mobilfunknetzbetreiber
- Telekommunikationsanbieter
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
tv, bredband, telefoni
Kontaktinformationen
Schweden
- www.comhem.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Till Micke
Det är 2021. Du behöver en dator för att felsöka internet, det säger väl sig självt? Hur annars ska man kunna utesluta att felet ligger i exempelvis din mobil eller router (vilket ofta är fallet, det är teknologi vi pratar om och det går sönder hipp som happ)?
Du har helt verklighetsfrånvända krav. Med lite logik kan jag förstå att om de skickade ut tekniker till höger och vänster till varenda kund som ringde in så fort deras mobil inte kommer åt Facebook, eller när Netflix laggar i TV:n, så kommer det bli en sjuhelsikes kostnad då teknikern i 9/10 fall kommer märka att felet ligger i just routern eller nätverkskabeln. Självklart kommer de flesta kunderna vägra ta en sådan kostnad då de verkar ha fått för sig att 800kr/mån är tillräckligt för att få en insatsstyrka skickad till sig inom 5 minuter.
SKAFFA ALDRIG COM HEM!
Sämsta företaget någonsin.
Internet fungerar nästan aldrig. Tv är lika värdelöst. Man får starta om boxarna varannan dag och göra en reset av allt.
Otroligt lång väntetid för att sedan prata med en idiot i andra änden som för det första pratar så tyst att man knapp hör något, och för det andra så har hon ingen aning om vad hon pratar om och avbryter hela tiden.
Tydligen så är det även mitt ansvar att ha en dator tillgänglig som jag ska koppla till dosan i väggen för att se om deras skräp fungerar.
Det är 2021! Jag behöver ingen dator hemma.
Men utan den så kan felsökningen tydligen inte fortsätta och de lägger på luren.
829kr / månad betalar vi för detta skräpet.
ALDRIG MER COM HEM!
Bedrövligt skött ärende
Bedrövligt skött ärende. Vi beslutar oss att teckna nytt avtal med dem och då få lite bättre hastighet. Samma kväll försvinner vår uppkoppling. Vi ringer supporten och får reda på att någon omstart inte gjorts av dem. Uppskattad tid för att det ska göras är 2-3 arbetsdagar... Den fjärde dagen - ännu inget internet. Flertalet samtal till support men inget händer. Blev lovad att idag på fm skulle det funka. Men - nej. Får då tag på en supportkille som rätt ointresserat svarar att - ja, det kommer inte att hända nåt idag i alla fall. När jag svarar att - det är vanligt att man försöker ställa till rätta och måna om sina kunder så får jag svaret att. - ja det är i alla fall så här det är. Det går inte att prata med någon chef. Jag får besked att chef ska meddelas ... vad nu det innebär. Nej - välj andra leverantörer. Dessutom - välj nån leverantör där man inte behöver binda sig för lång tid i sitt abonnemang.
Maffiaföretag
Maffiaföretag.
Allt måste gå via deras kundtjänst. ”Mina sidor” är inte myvket till hjälp. Lotteri om man kommer till någon som kan hjälpa. Varje gång 1,5-2 tim telefonkö.
Kommer du till någon som inte kan hjälpa? Synd! Bara att ringa och ställa dig i kö igen.
Hade jag kunnat byta bolag så hade jag gjort det. Hade gärna betalat dubbla.
Comhem är cancer.
Jag har varit kund länge o mer eller…
Jag har varit kund länge o mer eller mindre fått felmeddelande 205 på tv alla dessa år, felanmälan men problemet återkommer, betalar dyrt för något som inte fungerar
All was bad
The binding contract was the worst thing I did, if you need to move or anything, you will need to pay the remaining amount.
Internet showed problems many times, they tried to sell things I did not need such as routers and customer service is the worst I have seen. It was 1 hour and half to talk with a person, that transferred me to another department, so approx. 1 hour and a half again. And it was still not the correct department, so in the end it was more than 3 hours in the phone and talked with 4 people. Finally the last person I talked could not help me and said that I need to pay the full amount because of the binding contract and that I could not cancel it.
Onöjd 🤬
Synd. Knepiga och orimliga priser... Den kommersiella monopolpolitiken är ett resultat av bristande kontroll. Den stackars konsumenten.
Amazingly awful ISP
Amazingly awful ISP. Charged me twice the market rate for years but as soon as I cancelled the subscription they offered me a fair deal. The attitude of their support is awful and can't or won't help when simple stuff is not working. The just don't care.
Jag har aldrig haft problem med com hem…
Jag har aldrig haft problem med com hem dom det är bästa jag har afft
Exempellöst usla
Exempellöst usla. Skaffa abonnemang hos dem och var glad om du någon gång ibland har uppkoppling
Jag har vid ett flertal tillfällen…
Jag har vid ett flertal tillfällen varit tvungen att kontakta Com Hems kundtjänst. Med något undantag har jag bemötts på ett mycket otrevligt sätt. Senast idag (13/7 21)
Jag ringde kundtjänsten med anledning av att jag köpt en Robot gräsklippare som jag inte kunde få igång den mjukvara som medföljer till den kontrollpanel som medföljer. Jag ställde en väldigt artig fråga om det var något fel på bredbandet? De svaren jag fick var helt häpnadsväckande otrevliga. Det var absolut inget fel på varken bredbandet eller övrig utrustning.
Nu visade det sig efter att ha kontaktat en mkt kompetent person inom området att Comhem/ Boxers Routrar är spärrade från att ta in annan mjukvara än deras egna.
Kvinnan ljög mig rätt upp i ansiktet.
Nää bort så fort det bara går från detta bolag.
Dan Larsson
Riktigt dålig kundservice
Riktigt dålig kundservice, fick vänta 1 timma o 30 minuter för att få svar på en fråga när dom har gjort fel, gällande mitt internet.
Dom skickade till och med en label där dom ville ha tillbaka deras router vilket jag skickade tillbaka och fick en faktura på 1900 kr fast jag skickade tillbaka deras router.
Så synd bara att dom försöker utnyttja en för pengar när dom inte gör sitt jobb som dom ska, dessutom så stängde dom av samtalet när jag stått i kö i över 1 timma o 30 minuter, så blev tvungen att ringa in en gång till för att förklara felet dom gjort. Dom bör ändra på detta. Tack
Otroligt
Otroligt!
3 timmars väntetid! För att få hjälp med router! Så mycket besviken är jag med dem.
Det är mycket dåligt service på Comhem
Det är mycket dåligt service på Comhem. Jag har väntat i telefonkö nästan 2 timmar. Det är skamligt av dem. Jag har varit kund i många år men dem sista åren har Comhems service försämrat rejält. Internet fungerar uselt. Jag är mycket missnöjd med den här bolaget.
Värsta kundservice någonsin
Värsta kundservice någonsin. Ringer till dem och sitter fortfarande i telefonkön efter 1 timme. Ni borde skämmas över att ha så dålig kundservice!
Varning för Comhem & Tele2
Comhem & Tele2 är det största skräpföretag som finns i Sverige! De höjer priserna på trogna kunder och det går inte att nå dem på mail eller telefon, för då får du sitta i luren och vänta. Försökte 3 dagar att komma fram via telefon satt i över 1 timma varje gång, undrar om det jobbar någon på detta företag???
sämsta som finns
sämsta som finns. går inte att skriva email till dom och telefonlinjen för felanmälan är "överfull".
totalt oseriöst företag. att fatighetsägare anlitar comhem är HELT OBEGRIPLIGT.
Har nu suttit 1 timma och 45 minuter i…
Har nu suttit 1 timma och 45 minuter i telefon kö och har avancerat från nummer 54 till nummer 15.
Bra jobbat comhem ni jobbar verkligen för fler och nöjda kunder.
Men jag ska vänta ser fram emot att äntligen kunna säga upp mitt abonnemang
Jag betalar för 500 mb/s men får inte…
Jag betalar för 500 mb/s men får inte mer än 30 mb/s tänk på skinaden. Ringer varje gång däremot får jag strunt svar.mycket dålig sedan har gått ihop med tele 2
Dom kan inte leverera internetet du…
Dom kan inte leverera internetet du behöver men har inga problem med att om du är en dag sen med fakturan så blir d genast påminnelse, vi betalar för ett 500 mbs ner och 100 mbs upp men vad vi får ut av Tele2Comhem är 90 mbs ner och 80 mbs upp, det är ett jättetapp vi har haft dom senaste månaderna men priset är faktiskt detsamma, vi har vart i upprepad kontakt med Tele2Comhem och inte bara är deras personal faktiskt dryga, slänger gärna in en känga då och då vilket är het obegripligt att dom gör.
Vårt ärende har legat hos deras "tekniker" och gjort det under en ganska lång period nu vid olika tillfällen, dock händer ingenting utan tiden går och vi sitter med ett nät som knappt går att använda sig av medans Tele2Comhem skickar fakturor på nåt vi inte har.
Om jag skulle rekommendera Tele2Comhem så skulle jag ge förslaget att välja en annan leverantör, jag läser att väldigt många kunder har samma upplevelse som vi, så vi är i gott sällskap. Men vi kommer säga upp vårt nät och skaffa en ny internet leverantör nu, ända sen vi skaffade Tele2Comhem eller bara Comhem så har vi haft enorma problem med vårt nät och göra oss hörda som kunder för ett företag som absolut, under inga som helst omständigheter bryr sig om sina kunder nåt nämnvärt.
Brukar bli så när företagen oftast få husera fritt på en marknad och anser sig själva vara det enda alternativet för folk, nu finns det ändå en handfull andra leverantörer som verkar gå sina kunder till mötes och kunna leverera vad man betalar för, känns otroligt märkligt att man kommer undan med att lura folk 2021 och att man inte granskar sådana här bluff företag men jag skulle rekommendera att ni som funderar på deras utbud tittar på andra alternativ då dom är helt okapabla till att leverera det du betalar för och helt oförståeliga för varför vi ifrågasätter dom.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.