Vi har netop købt vores anden seng hos dem og dermed udskiftet den gamle efter 10 års tro tjeneste. Vi er blevet loyale kunder, fordi servicen er helt ud over det sædvanlige. Her bliver kunden vir... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft en virkelig god oplevelse med vores køb af seng i Copenhagen Comfort Beds. Servicen var i top fra start til slut – god vejledning, kompetent og uden pres. Sengen har gjort en kæmpe forskel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dejlig og god personlig betjening .Det er den bedste seng,jeg nogensinde har haft.Jeg kan varmt anbefale stedet til andre.Jeg køber også min næste seng der helt sikkert
Unternehmen hat geantwortet
Vi har nu haft vores skønne nye seng i en uge og det eneste vi fortryder er; at vi ikke købte den noget tidligere. Sengen passer perfekt til os som børnefamilie på Frederiksberg. Pladsen i lejlighed... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Jeg kan virkelig anbefale Comfortbeds' kvalitetssenge og den service, man får hos Thomas og Lotte. En service jeg har oplevet alle de tre gange, jeg har købt senge hos Comforbeds.
Både i forhold til den rådgivning man får inden købet og den fleksibilitet, der er efterfølgende, hvis der er problemer med hårdhed af madras eller lignende.
Her kan man føle sig tryg som kunde i et køb, der betyder alverden for ens livskvalitet:)
Karen
Fantastisk service og super kompetent rådgivning. Vi er rigtige tilfredse med vores køb og kommer gerne igen. Kan stærkt anbefales!
Super service og super håndtering af fragt til Grønland. Kan kun give super anbefaling til Thomas og Comfortbeds
Fik meget professionel og fin service og rådgivning da jeg besøgte Copenhagen Comfort Beds' butik!
Elevationssengen de fandt til mig er uden sammenligning den bedste seng, jeg nogensinde har haft. Elevationen er det rene lukus når jeg vil læse, se film i sengen, tage en morfar eller nyde morgenkaffen.
Derudover sover jeg helt fantastisk godt og tungt som jo først og fremmest er det vigtigste en seng skal understøtte.
Der skal lyde en varm anbefaling herfra!
gode senge og dejlige madrasser, har haft min seng i 5 år og der er ingen problemer. :)
Min kæreste og jeg bookede en tid, hvor vi havde butikken for os selv. Her fik vi kyndig rådgivning med udgangspunkt i os, vores højde og drøjde og situation som helhed.
Nu har vi seng, som vi sover dejligt i, som er flot og hver dag giver en luksus-følelse som at være på hotel.
Derudover fik vi det gode råd at vælge en model med to store opbevaringsrum nedenunder, og det betyder mere end vi havde regnet med i vores 2-værelses lejlighed.
Da vi begyndte at kigge på sengegavle blev vi desuden anbefalet at vente med det til vi havde set sengen i soveværelset, da vi valgte en større model end vores gamle seng, og det ærlige råd, som jo ikke gav mersalg (lige på stedet i hvert fald) sætter vi stor pris på.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!
Min kone og jeg har ikke de samme ønsker til en seng, så Comfortbeds fik ordnet en madras til os hver i forskellige hårdheder.
Vi har aldrig sovet bedre, og ligeså snart vores datter er gammel nok til at vide hvad hun vil, så kommer vi igen efter en seng til hende også.
En service og betjening hele vejen gennem forløbet er helt i top. Super ide med at man kan bestille en tid så man har hele butikken for sig selv og i ro og mag kan prøve det hele og sammen med Thomas finde den helt optimale løsning til os. Resultat - vi har fået verdens bedste seng til den helt rigtige pris. 1.000 tak, vores varmeste anbefalinger til Thomas og Comfortbeds
Thomas have delivered excellent service over the past 3 years I have been doing business with him and Comfortbeds. Everything from the initial purchase of my bed to ongoing support/guidance have been great. It’s a smaller shop which means that you can have a much more personal relation and Thomas continues to remember what I bought and when. That’s service for me and important with such a significant purpose. I can only recommend to swing by Thomas on Falkoner Alle next time you need a new bed.
Har aldrig sovet bedre!
God service, god kvalitet, stilrent design og den bedste søvn! Kan kun anbefales :-)
Fantastisk kundeservice og gode kvalitetssenge. Anden gang vi køber - denne gang til vores datter og hun er lykkelig for hendes nye seng❤️
Totalt top betjening og super råd og vejledning, og hurtig levering.
Vi havde booket en tid til en rundvisning i Copenhagen Comfort Beds, fordi vores gamle seng stod foran en udskiftning. Hvad vi ikke havde forventet var, at der stod forkælelse på agendaen lige fra det øjeblik, vi kom ind i butikken, til vi nu i dag står med den skønneste seng, der langt overstiger vores forventninger.
Hos Copenhagen Comfort Beds får man en kompetent, opmærksom og skræddersyet rådgivning for lukkede døre. Vi kunne tale om dårlige rygge, yndlingsliggestillinger og meget andet i et fortroligt rum, og resultatet blev en række anbefalede løsninger tilpasset vores budget.
I dag har vi en drøm af en seng og er dybt taknemmelige for, at Copenhagen Comfort Beds har givet os forkælelse, der varer ved.
Vi kan varmt anbefale andre at booke en tid til rundvisning for lukkede døre.
Fantastisk seng og god professionel service. Der er ingen tvivl om Thomas har været i branchen i mange år, han ved lige hvilken seng der passer til enhver kropsform. Jeg fik ny seng i fødselsdagsgave så jeg havde desværre ikke prøvet sengen inden, den var desværre også lidt for hård til mig og min vægt. Det fik jeg hurtigt ombyttet hos Thomas og han vidste lige hvilken madras der passede til min vægt. Jeg kan kun anbefale comfortbeds til andre, man får en fantastisk service og vejledning og ikke mindst en lækker seng i god kvalitet!
Har haft dårlig nattesøvn i mange år. Prøvede alt muligt for at optimere min søvn. Kvittede kaffen, det hjalp en del ;-) Men vågnede stadig ofte. Jeg besluttede at finde en lækker seng. Og valgte Copenhagen Comfort Beds. Skiftede fra en Tempur, som jeg troede var det rigtige for mig. Men Thomas fik mig overbevist, skiftet til en rigtigt god fjedermadras er en yderst positiv oplevelse. Jeg sover nu helt fantastisk. Kunne især godt lide at Thomas gav sig ekstra god tid, ved valg af madras og få den rigtige støtte.
Hos Copenhagen Comfort Beds skal jeg ikke forholde mig til 15 forskellige mærker. Men kun fokusere på liggekomforten og udseendet.
Fik luksus til en skarp pris og med fantastisk service.
Dårlig kvalitet og endnu værre kundeservice
Hvor er vi SUPER GLADE for at vores datter anbefalede Comfortbeds til os, da vi stod og skulle have ny seng.
Vi har fået den helt perfekte seng incl. top madras og WAUW WAUW WAUW ( vi kan ikke få armene ned af begejstring) vi har også fået det mest LÆKRE tilbehør i form af hovedpude, lagen og “rullemadras”, som vi ikke vidste fandtes. VI SOVER SÅ HIMMELSK NU!!
TAK for GOD service og hjælp.
Vil du gøre noget godt for dig selv og din søvn - så book en tid hos Comfortbeds.👍🙏👍🥇
Virkelig god seng og fantastisk service.
Wauw har da aldrig sovet med så lækkert sengetøj (bambus) før.
Bestilte den ene dag og fik leveret dagen efter. Ikke sidste gang jeg handler der
Jeg var ikke klar over, hvor vigtig min seng er, for kvaliteten af min nattesøvn, før jeg fik den rette seng, dyner og puder.
Sindssygt kyndig og dygtig vejledning, aldrig har jeg sovet så godt 👌🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.