Kynisk spekulation i profitmaksimering i dårligt vejr: Vejrudsigten melder om orkanlignende tilstande over Skagerrak, og det er åbenlyst, at færgen umuligt kommer til at sejle. For at være på forkan... Mehr ansehen
Hei Har seilet med colorline i 14 år, pendlet mellom Larvik og Hirtshals. Med årskort, det har de nu sluttet med, mod løfte om et bedre Colorklub tilbud. Skal til DK med alm. bil og henger i... Mehr ansehen
Pga av akutt sykdom og synstap, måtte jeg be om hjelp til meg selv, bil og hund. Her gjorde overstyrmann og en erfaren matros en innsats ekte sjøfolk er kjent for. Jeg fikk helsehjelp, bilen kjørt i... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
colorline - Norges største cruisefærgerederi med 3 færgeruter mellem Danmark og Norge, en mellem Tyskland og Norge og en mellem Norge og Sverige. Information om fartplan og priser samt online reservation af overfarter og ferierejser.
Das haben sich andere Leute angesehen
Kynisk profitmaksimering
Kynisk spekulation i profitmaksimering i dårligt vejr:
Vejrudsigten melder om orkanlignende tilstande over Skagerrak, og det er åbenlyst, at færgen umuligt kommer til at sejle. For at være på forkant ringer vi ind for at høre, om vi kan tage en tidligere afgang. Svaret er nej – medmindre vi selv betaler for det.
Kundeservice dækker sig ind under, at de "afventer kaptajnens endelige beslutning". Et gennemskueligt trick for at trække tiden og få så mange nervøse kunder som muligt til selv at betale for ombooking, så Color Line undgår at udbetale penge for aflyste billetter.
Dårlig forretningsmoral
Ligesom mange andre familier har vi i mange år været på skiferie i Norge og betalt en merpris i forhold til bestilling via .dk og .no - hvis man har kendskab til dette trick. Vi bliver så ophidset over sådan en dårlig forretningsmoral. Netop nu reklame på TV2's hjemmeside med "Rejs hele året spar på overfart 40%" Skam jer Colorline
Dårlig behandling
Endnu engang oplevede vi, at der ikke var mulighed for siddeplads under overfarten fra Hirtshals til Larvik, uden at skulle betale for en plads.
Vi mønstrede en søndag morgen i uge 3, 15 voksne og en baby. Vi havde ingen forventninger om at alle kunne sidde sammen, men dog med håb om at finde pladser hist og her, men nej. Billetterne er dyre nok og derfor finder jeg det ikke rimeligt, at enten skulle betale for plads i restauranten eller leje pladser på øverste dæk.
Vi endte alle med at skulle sidde på gulvet i en trappeopgang til bildækket. Rundt omkring på færgen var der masser af andre passagerer, som heller ikke havde fundet pladser og endte på gulvet/dørken.
Det er for dårligt, at man ikke kan finde et sted at sidde i 4 timer ud over dørken, med mindre pungen skal op.
Color line i fritt fall. Lite kundevenlig.
Jeg har vunnet en gratis billett for reise fra Danmark til Norge tur retur gyldig for hele 2025. Har prøvd å benytte denne i hele 2025 , men får ingen ledige plasser uansett når jeg prøver å bestille. Sist jeg prøvde var i september, jeg undersøkte for resten av året, men der var fremdeles ingen ledige plasser for min gratisbilett. Dette er så frustrerende. Gratisbiletter er 0 verd. Color line har innskrenket alle fordeler som medlem av color club og for andre gratisbiletter som de gir på båten. Prisene for taxfree og mat på båten har også steget formidabelt .Har brukt color line i over 40 år og sett hvordan alt har endret seg for oss som reiser ofte.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Og kan nu se at flere har haft dårlig oplevelse med deres kundeservice osv.
Vi havde en uheldig oplevelse og med en erfaring hvor man ikke skulle møde hele 60 min før afgang med andre færger vi har benyttet havde vi ærligt ikke tænkt at det var nødvendigt med mere. Vi havde undersøgt en masse andet med turen da vi skulle have hund med for første gang, men lige det med den meget tidlige mødetid missede vi og havde også troet det ville stå mere tydeligt inden man bookede og betalte, som vi har oplevet det har gjort andre steder/selskaber. Men vi bliver så først mødt med den information efter vi har booket og betalt og kan pga. tid for kørsel til færgen ikke nå hen så vi er der 60 min før afgang, men 30-40 min før, som vi troede var nok inden vi bookede og som vi ikke tænkte videre over da det ikke stod mere tydeligt imens man bookede.
Vi ville ringe og få kontakt da det skete (kl.18:12 om aftenen) men deres kundeservice var lukket, trods de har aften afgange kl.20:45 og man kunne ikke komme i kontakt med dem for at finde ud af situationen. Så man står helt magtesløs og kan ikke gøre noget.
Vi vælger ikke at tage afsted da vi havde knap 2 timer til færgen og det ville være meget kørsel for ikke at få lov til at komme med og så skulle køre tilbage igen i 2 timer.
Jeg prøver at kontakte dem via mail istedet efterfølgende for at dele vores oplevelse og her bliver jeg slet ikke mødt i situationen heller og de holder meget fast i at de ikke har gjort noget forkert og gentager at det står i retningslinjer og betingelser når man booker (som man skal klikke på et lille link for at få den information.)
Vi er nu blevet oversøgende for mødetider med andre færger for ikke at misse noget og tager gerne vores del af ansvaret. Men har dog ikke haft samme problem med andre færger, da de skriver mødetider meget tydeligt på deres startside på deres hjemmesider uden man selv skal klikke vejen igennem for praktiske informationer og andre færger skriver det endda også imens man booker og ikke først efter, så det er svært at misse den vigtige information. Så jeg undrer mig stadig over hvorfor de ikke som andre færger skriver meget tydeligt på deres side med mødetider og inden eller i hvert fald imens man booker og derudover hvorfor de ikke er til at komme i kontakt med i de tidsrum hvor de har aften afgange og hvorfor de ikke alligevel som virksomhed og service er mere imødekommende overfor en ærgerlig fejl som denne.
Og så selvfølgelig er det også virkelig en kedelig oplevelse at 2365kr ryger lige ud til ingenting - andet end som følgeskab til en dårlig oplevelse.
Senere i mail med dem læser de slet ikke hvad jeg skriver og føles ærligt som om de med vilje ikke læser hvad jeg skriver og går udenom det og de vælger at se sagen som lukket på baggrund af at hvad der føles som om med vilje at misse det jeg skriver til dem som var problemet og det vi savnede i vores oplevelse igennem dem. Som er det samme som jeg også uddyber her i anmeldelsen.
Og kan se på deres hjemmeside at de ikke har ændret det heller med kommunikationen der. Så jeg føler mig ærligt ret ligegyldig for dem og som kunde.
Det er ikke tit at jeg skriver anmeldelser da jeg mest af alt også bare prøver at håndtere det direkte og finde en løsning sammen. Men lige her føler jeg et behov for at dele, så andre forhåbentlig ikke ender i samme situation som os og der er en grænse for hvad der er okay og behovet for at dele heraf - da jeg heller ikke havde en oplevelse af at de egentlig ville finde en løsning sammen og så er det det går over grænsen for mig og finder det vigtigt at dele.
Gode priser ved tilbud
Gode priser ved tilbud, behagelige skip.
En god oplevelse.
En god oplevelse.
Forholdene ombord fine. Maden i buffeten god - servicen god.
Efterfølgende haft brug for at kontakte kundeservice p.g.a. glemt tøj. Tøjet fundet og sendt med det samme - fin service.
Pas på! Stor pris forskel imellem .dk og .no…
Stor pris forskel imellem .dk og .no domænet.
Vi bookede vores overfart via det danske domæne men opdagede så at man fra det norske domæne kunne spare ca. 25-30 % af prisen. Vi kontakter firmaet og forklare situationen og beder om hjælp med at rette vores bestilling. Service skal man desværre kigge længe efter da deres kundeservice medarbejder ingen forståelse har og blot kommer med et standard skriv "Praksissen er i henhold til retningslinjer fra Forbrukerrådet.no". Så ikke meget hjælp eller service at hente her desværre. Ekstremt skuffet over måden dette firma vælger at drive forretning og kunde service på.
Betalte ekstra for at tage hund med op
Betalte ekstra for at tage hund med op, da vi spurgte til det særlige hunde afsnit, fik vi at vide, at det var udendørs område☹️
Jeg er skuffet!
Søgte efter billetter denne sommer hos Colorline, som jeg foretrækker frem for Fjordline primært pga. deres gode buffet. Men priserne var høje, og en del højere end normalt, så det blev Fjordline. Vi ville have sejlet fra Larvik, men fravalgte altså dette. Jeg kunne nogle dage senere konstatere, at vi danskere kompenserer for den lave norske valutakurs, som Norge i øvrigt selv har valgt. Det er uordentligt og på grænsen til bedrageri, da Colorline på intet tidspunkt gør vi danskere opmærksomme på, at vi kan få samme ydelse med blot et klik til den norske hjemmeside. Hvem tænker på det, og da slet ikke, når Google automatisk sender en til den danske version.
Bør udvide kundeservice tider
Selve turen er virkelig fin, så overfart fejler intet. Men når uheldet er ude og man punkterer og derfor ikke kan nå færgen, vil det være fedt, hvis man kan komme igennem til kundeservice. Eller i det mindste komme til at afmelde rejsen. Men kundeservice lukker kl. 15.00 lørdag i sommerferie perioden, også selvom der er færge afgang senere på dagen. Så en optimering af kundebetjening vil være god stil.
Efterfølgende har Color Line refunderet prisen på første billet, hvilket skete med en mail efter 3 dage, så den ros skal de have. Og det gav lidt ro i maven
De snyder med priserne på .dk i forhold…
De snyder med priserne på .dk i forhold til.no. og griner de snydte kunder lige op i ansigtet. Deres forretningsmoral? Den eksisterer ikke! Vælg for alt i verden et andet selskab og hvis det ikke er muligt et andet land.
Hej Colorline
Hej Colorline
I kan - med fordel bare nedlægge den danske hjemmeside. Så er der lige muligheder for alle rejsende.
Den forskelsbehandling vi altid har mærket som danskere, vil da være udslettet
Vi har rejst flere gange med Colorline
Vi har rejst flere gange med Colorline, MEN de seneste dages omtale af store forskelle mellem .dk og .no, og ikke mindst Colorlines elendige og undvigende ikke-svar på årsagerne, gør, at jeg fuldstændig har mistet tilliden til selskabet
Rejser to gange om året og har gjort…
Rejser to gange om året og har gjort det i mange år.
Bestilt billetter i god tid op fundet ud af at hvis du venter, ja så er det 30% billigere. Det er ikke i orden.
Sindsyge priser
Hei
Har seilet med colorline i 14 år, pendlet mellom Larvik og Hirtshals.
Med årskort, det har de nu sluttet med, mod løfte om et bedre Colorklub tilbud.
Skal til DK med alm. bil og henger i uke dagene pris 8601.- kr det er jo et super tilbud lol..
Så deres fanatiske Colorclub et bare tull.
Kundeservice er virkelig elendig…
Frem over bliver det Fjordline eller Stena.
Casino besides bluefinsbar is the most…
Casino besides bluefinsbar is the most rigged bullshit I have ever witnessed Swedish scam maschines all linked together and the blackjack dealer is the biggest unfriendliest woman in the world. U can’t win no matter wat I know it’s casino but this is next level scam!! Never again!
Fantastisk god hjælp !
Fantastisk, venlig, og ikke mindst HURTIG hjælp fra Colorline !
Ville booke overfart til min familie og…
Ville booke overfart til min familie og jeg via colorline, men fandt at prisen på 3160 kr for fire gående passagere én vej, var alt for dyrt. Ringede til dem for at spørge om det var en fejl, da directferries sælger samme tur til 1/4 af prisen, hvilket de afviste. Turen er dermed bestil via directferries.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.