Unternehmen hat geantwortet
Bestilte granola og te super lækker kvalitet 🙏 Og så fik jeg som ny kunde en flask af deres olivenolie ,super go stil 👍 Det ikke sidste gang jeg bestiller fra dem tak .🤩
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bestilte granola og te super lækker kvalitet 🙏
Og så fik jeg som ny kunde en flask af deres olivenolie ,super go stil 👍
Det ikke sidste gang jeg bestiller fra dem tak .🤩

Antwort von Colombani
Købte ekstra jomfruolivenolie og må sige , hold da op en super god ekstra jomfru olivenolie, den bedste jeg har smagt , som eksperterne siger for at olien er ægte så skal den have en let bitter smag og en pebret smag , jeg synes det opfylder alle kriterierne som står på Google hvordan ægte ekstra jomfru olivenolie skal smage. Er meget glad for købet og hurtig levering 🌹

Antwort von Colombani
Virkelig god kvalitet og en lækker gave med første ordre.
Jeg kommer helt klart til at bestille mere derfra!
Granolaen er anbefalingsværdi!

Antwort von Colombani
Nu er det på tide, at jeg giver en tommelfinger op. Jeg har flere gange købt Colombanis skønne økologiske granola (jeg foretrækker den med mandler, cashew og kokos), og kæmpestore, saltede cashew nødder, men altid som tillæg til min søsters bestillingsliste.
Denne gang bestilte jeg selv, og sørme om ikke pakken kom inden der var gået 36 timer!
Ikke nok med det, men der var en flaske øko virgin olivenolie med som smagsprøve og velkomstgave til mig som ny kunde - der var ikke lavet noget nummer ud af det ved bestillingen, den kom bare som en dejlig og uventet overraskelse.
Jeg kan kun give min helhjertede anbefaling af dette ansvarsbevidste og kvalitetsstolte lille firma og deres virkeligt gode produkter.

Antwort von Colombani
Jeg har kun KÆMPE rosende ord overfor Colombani. Det være sig BÅDE deres produkter, men også lynhurtig besvarelse på adskillige henvendelser fra mig - jeg glemte af flere omgange at bestille noget og skrev og spurgte om det og det kunne ryge oveni ordren - ingen problemer der. Kun rare overskudsagtige svar fra Mikkel - oven i købet med tilbud om at eftersende noget fragtfrit. Super service. Og hvordan pakken nåede frem allerede næste dags formiddag fatter jeg ikke, men de må have gode folk på lageret også - og en god forbindelse til Post Danmark...5 stjerner fra mig.

Super service..
Ingen problemer med at få penge tilbage.

Antwort von Colombani
Thank you for bringing quality olive oil to Denmark for a reasonable price. I've been ordering from Colombani for a few years now and have enjoyed everything from their olive oil, vinegars, tea, nuts and fruits! Wonderful selections and excellent delivery/service.

Antwort von Colombani
Jeg har købt olivenolie og nødder hos Colombani igennem flere år. Altid hurtig levering og super lækre produkter. Hvad der er mere sjældent er deres fantastiske kundeservice! Altid hurtig,venlig og effektiv service!

Antwort von Colombani
Vi købte gaveæskerne som en julegave. Alle dele var både velsmagende og brugbare. Topkarakter herfra!

Antwort von Colombani
Jeg kan godt lide deres nødder, men jeg kan ikke anbefale deres olivenolie.

Supre varer og service
Gode ideer til værtindegaver😉
Men pas på det er en afhængighedsfare, så lækkert er det
Jeg har prøvet granola, mandler, paranødder, bananchips, kokos både i tørret form og olie, og de lækre tørrede ingefær. Olie oa 👏👏👏

Antwort von Colombani
Vi fik en total forkert levering, da jeg bestilte olivenolie. Colombani undskyldte mange gange, og sagde at vi bare skulle beholde alt det vi havde fået forkert leveret, og at de ville sende det jeg havde bestilt i stedet for. Min olie er nu kommet hjem, og en masse andre goder som blev leveret forkert. DET er kundepleje og service ud over hvad normale online shops de tilbyder. jeg kan på det kraftigste anbefale at handle hos Colombani. Fine produkter og super service.

Antwort von Colombani
Så friske og lækre paranødder at det næsten er svært at kun spise få stykker om dagen.
Og så en dejlig gave, et glas græske oliven med i pakken.
Fik forsendelsen allerede dagen efter bestilling.

Antwort von Colombani
Bestilte et karton olivenolie fredag, og minsandten kunne jeg hente det i pakkeboks allerede lørdag. Ovenikøbet var der et lille glas blandede oliven med i pakken. Tak. Og Colombani har en fantastisk kundeservice.

Antwort von Colombani
Colombani er det sted, hvor vi altid køber de bedste økologiske nødder og tørret frugt af høj kvalitet. Der var engang, hvor pistacienødderne ikke havde den sædvanlige kvalitet, og jeg kontaktede dem for at give besked. De var hurtige til at svare og anerkendte, at den pågældende høst ikke levede op til standarderne på grund af dårlige vejrforhold i importlandet.
De tilbød at sende en ny pakke med min næste ordre, og de stod ved deres ord – og med et smil endda!
Den kundeservice, jeg oplevede hos Colombani, var helt fantastisk; jeg følte mig hørt og set som kunde.
Jeg kan varmt anbefale Colombani til alle, der ønsker kvalitetsnødder og tørret frugt samt en fremragende kundeservice!

Antwort von Colombani
Fantastiske produkter, har aldrig smagt en olivenolie som deres. En helt ny verden.
Har også før købt organisk koldpresset kokosolie, men Colombani’s kokosolie er en liga for sig selv!
Wow!
Stuurt sturt 5-tal herfra (som Etta Cameron ville ha’ sagt 😜)

Antwort von Colombani
Fantastiske varer - specielt olivenolien. Men efter min mening trækker det kraftigt ned, at nødder og tørret frugt leveres i emballager der skal sorteres som restaffald. Det er ikke godt nok!!! Det er desuden skuffende, at firmaet ikke besvarer e-mails vedr. dette.

Antwort von Colombani
Jeg er så ovenud tilfreds med Colombani s produkter. Jeg har købt både nødder, granola, krydderier, olie og kaffe. Fantastisk smag, kvalitet, pris, service, oplysning om varen, levering. Jeg kan simpelthen ikke finde noget at sætte en finger på. Kan kun give mine højeste karakter og den bedste anbefaling.

Antwort von Colombani
Hvilke service og hvilke produkter fra Colombani. Der var en fejl i min bestilling og Colombani tog aktion samme dag for henvendelsen, og rettede fejlen med det samme. en sådan service kan kun belønnes med en top karakter. Det er anden gang jeg køber fra Colombani, og kommer til at købe fra dem igen.

Antwort von Colombani
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.