CoffeeTime Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kan desværre kun anmelde hvis jeg trykker på en stjerne. de tilbyder ikke at trykke på "minus" stjerner. jeg har ikke fået mine varer - ingen svar - har heller ingen penge, da de har trukket dem. Hol... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OPDATERING. Stadig intet svar - telefonnummeret er også falsk. Hi there, The mail address service@coffeetime is not working, hence this mail for you. We have still not received our or... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte kaffe den 8. Januar… har kun modtaget ordrebekræftelse.. kan ikke kontaktes på mail eller telefon… og har intet hørt… har tidligere og indtil nu været ok tilfreds…hvis man altså søger hvad d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har beställt några flaskor kaffesirap, men coffeetime meddelar mig att varan är slut och de kan inte ge mig en leveranstid. Jag har därför bett om pengarna tillbaka, men härefter vägrar de att sva... Mehr ansehen

1. Kaffeegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi bruger ikke Trustpilot aktivt i vores markedsføring da vi er af den overbevisning, at Trustpilot er for let at manipulere med hvilket ikke giver et korrekt konkurrencemæssigt billede. Vi er dog glade for de mange verificerede kundeanmeldelser og følger udviklingen løbende. CoffeeTime® er Danmarks største og ældste online forretning med salg af alt indenfor kaffe, espresso, te, urtete, kakao, chokolade, kaffemaskiner og espressomaskiner.

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kan bestemt anbefales

Gode priser, gode produkter og hurtig forsendelse.
Havde en oplevelse med at jeg fik sendt det forkerte og kunderservice reagerede med det samme og ordnede fejlen. Vil til enhver tid vende tilbage og købe herfra

3. März 2021

God oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at købe herfra, og vil bestemt gøre det igen. Synes der var nogle gode produkter, og så var leveringen kun to dage for mig. Skønt.

29. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og lynhurtig levering!

Har nu handlet hos CoffeeTime to gange og må sige, at jeg er meget tilfreds med både service og hurtigheden af leveringen - og dejligt med ekstra gaver, som kan prøves 😊
Jeg handler der gerne igen.

15. Juli 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MEGET positiv oplevelse at handle via Coffeetime.dk!

MEGET positiv oplevelse at handle via denne side. Ringede for at høre om forskellige problemstillinger jeg havde med min nyerhvervede kaffemaskine (købt andet sted) og fik svar på det hele, samt anbefaling af hvilken kaffe jeg skulle købe. Bestilte de plejemidler min maskine kræver og en pose kaffe og fik det hele leveret dagen efter. Kaffen smager i øvrigt fremragende, så jeg har absolut intet at klage over og vender helt sikkert retur.

15. April 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Great view

Great view, excellent Danish design, and nice hot cocoa. They serve the hot cocoa in a huge cup, topped with actual cocoa powde

16. September 2018

Super og hurtig service

Handlet hos Coffee Time igennem de sidste par år. Udvalget og kvaliteten af deres kaffe er helt i top. Speciel Tuxen Mexico er rigtigt god. Der udover deres Nudo olier, verdensklasse.
God og hurtig service, har altid fået mine ordre inden for 24 timer.

8. August 2017

Useriøs reklamationsbehandling

Købte 10 stk. uorg. Claris vandfiltre til en kaffemaskine, som var nævnt skulle passe på en lang række af mærker og modeller, deribland Melitta Caffeo Gourmet, Lattea og Bistro.

Eftersom Claris vandfilter er et universalt filter der er lavet så det passer på rigtig mange mærker/modeller og eftersom at ALLE Melitta Caffeo modeller bruger samme Claris vandfilter, må man jo formode at dette Claris filter også passer på min Melitta Caffeo Passione OT, selvom det ikke er nævnt i listen hos CoffeTime for dette vandfilter. Det viser sig så at filteret passer meget dårligt. Gevindet på filteret er alt for tyndt, hvilket betyder at filteret ikke kan skrues ordenlig fast i maskinen, således at filteret står og vipper fra side til side. Dette havde også gjort sig gældende for Melitta Caffeo Gourmet, Lattea og Bistro, eftersom de som sagt bruger det samme vandfilter som min Melitta Caffeo Passione OT.

I min verden en klar reklamation, når varen ikke passer. Kontaktede butikken da jeg konstaterede fejlen, som sendte mig en fragtlabel og jeg fik sendt alle 10 vandfiltre retur, inkl. det ene jeg havde taget ud af den lukkede org. emballage, for herefter at konstatere at det ikke passer optimalt. Efter noget tid fik jeg så en kreditnota, men kun på 9 stk. af filtrene, som så blev en lang diskusition frem og tilbage med Frederik fra CoffeeTime, som holder fast i at de ikke vil refundere pengene for det filter som ikke er i org. emballage.

Jeg ved at det er små penge det handler om, men i min verden en helt alm. reklamation iht. dansk lovgivning og det har egentlig som sådan intet med prisen at gøre! Jeg har købt et produkt som simpelthen er lavet så dårligt, at det ikke passer ordentligt i min Melitta maskine, hvilket jo er en helt klar reklamation og så skal jeg selvfølgelig have alle pengene retur - også for det filter som ikke er i org. emballage - det foreskrives i den dansk købelov.

Fra CoffeeTime har også oplyst mig at de snart får et andet Claris vandfilter i sortimentet, som skulle være endnu bedre og som sikkert passer til min maskine. Ja jeg mener jo at det er en helt klar indikation på at det oprindelig solgte Claris filter simpelthen ikke er godt nok/præcist nok lavet (hvorfor skulle man så få et andet Claris filter i sortimentet?), og også taget i betragtning af at et Claris vandfilter jo er lavet efter en "universal standard" på tværs af kaffemaskine mærker/modeller og ikke specifikt til en model.
CoffeeTime har forslået mig flere gange at oprette en en sag hos Konkurrence & Forbrugerstyrelsen, men eftersom de ikke behandler klager på produkter under 1.000 kr, er dette desværre ikke en mulighed.

Jeg ved godt at det virker til at jeg går i meget små sko, jeg mener nu snarere det er CoffeeTime som går i små sko når man har en helt indlysende reklamationssag som de så afviser at tilbagebetale de sidste 75 kr. for det vandfilter som ikke er med den org. emballage, men de ønsker åbenbart en utilfreds kunde og en kedelig anmeldelse på TrustPilot pga. 75 kr.

Jeg har nu købt 10 stk. uorg. Claris filtre et andet sted som passer 100% og i øvrigt 5 kr. billigere pr. filter og jeg køber helt sikkert ikke noget hos CoffeeTime fremover (og det samme gælder min kammerat som også har en Melitta Caffeo Passione OT og som skulle have 5 stk. af vandfiltrene og som derfor også har været indeover denne her sag). Så pga. de sidste 75 kr. som CoffeeTime holder fast i at de ikke vil udbetale, ja så finder min kammerat og jeg et andet sted at købe vores kaffe relaterede produkter fremover.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OPDATERING EFTER BUTIKKENS SVAR HERUNDER:

Havde nu godt ventet denne melding fra butikken, for det er jo den samme jeg gang på gang har oplevet på mail!

Jeg syntes nu ellers jeg havde skrevet det meget tydeligt i min anmeldelse, men jeg skal da gerne skrive det endnu engang:

Det er korrekt at returneringen først er sket efter ca. 2 mdr, eftersom min kaffemaskine først bad om nyt filter på det tidspunkt, så jeg tog ikke filtrene i brug, før maskinen bad om det og man er jo altså nødt til at bestille filtre i lidt god tid, for man ved ik præcist hvornår den beder om udskiftning. Eftersom min sag omhandler en reklamation (som man jo har 2 år til i Danmark) og ikke et returnering (som man har 14 dage til i Danmark), kan jeg ikke se noget problem i at reklamationen falder, når fejlen konstateres og jeg er meget uforstående overfor at CoffeeTime svaret herunder skriver at han ikke mener de er forpligtet til at behandle reklamationer! Mht. betaling af returfragten bad jeg selvfølgelig om en fragtlabel så jeg kunne sende de fejlbehæftede varer retur, eftersom der er tale om en reklamation.

CoffeeTime nævner flere gange herunder at jeg bombarderer dem med mails - ja, jeg har skrevet en del gange i håbet om at få løst sagen på rimelig vis og i ikke mindst i håbet om ikke at skulle lave denne her mindre gode anmeldelse her på TrustPilot, men som det tydelig ses er CoffeeTime ikke så samarbejdsvillige og nægter at behandle en alm. reklamation - og ikke et fejlkøb, som CoffeeTime kalder det flere gange herunder!

Beklager meget at jeg ikke fik skrevet navn/reference på pakken, men det har jo ikke så meget med sagens tvist at gøre!

13. Juli 2017

Hej Jan,

Af produktsiden fremgår det tydeligt hvilke kaffemaskiner og modeller vandfilteret er testet på og passer til.

Her er nævnt 9 kaffemaskiner og 86 modeller. Din model er ikke på listen.

Alligevel bestiller du 10 vandfilter med rabat og gratis levering den 03-04-2017.

2 måneder senere den 11-06-2017 sender du en mail hvor du oplyser, at vandfilteret er dårligt og ubrugeligt.

Den 12-06-2017 får du oplyst, at vandfilteret ikke passer til din model som det også fremgår af produktet.

Den 13-06-2017 modtager du en mail om, at det er okay at returnere de ubrugte vandfilter hvilket vi ikke var forpligtet til. Det er super ærgerligt at stå med nogle produkter som man ikke kan bruge pga. et fejlkøb.

Du får også oplyst at producenten lancere et nyt vandfilter som passer til din model og at vi gerne sender dette filter til dig gratis så du kan teste det. Det ville du gerne modtage gratis.

Men du vil have betalt returfragten så du kan returnere de fejlkøbte filter gratis.

Det synes vi ikke var fair og det er vi heller ikke forpligtet til. Herefter bliver vi bombarderet med mails fra dig. Ved at betale fragten håbede vi, at dine mails vil stoppe. Så vi acceptere at betale returfragten.

Du returnere vandfilterne til vores lager men glemmer skrive navn og reference på pakken. Vores dygtige lagermedarbejder finder alligevel din forsendelse efter du har beskrevet, at du har sendt filterne retur i en papkasse fra autobranchen.

Du bliver krediteret 9 filter som er modtaget intakte og beløbet bliver krediteret til dit dankort.

Det var åbenbart ikke godt nok for dig og din strøm af mails begynder igen hvor du fejlagtigt tolker på købeloven.

Du bliver derfor henvist til forbrug.dk som har en glimrende chat service og hjemmeside så du hurtigt kan få svar på købeloven. Og du har fået bekræftet, at såfremt du har tolket købeloven korrekt ville vi naturligvis rette os efter det.

Konklusion
- Du har lavet et fejlkøb.
- Efter 2 måneder får du alligevel mulighed for at returnere produktet.
- Du har modtaget dine penge tilbage - ikke et tilgodebevis.
- Som en ekstra service tilbydes du gratis et nyt vandfilterfilter når det lanceres.
- Vi har betalt returomkostninger hvilket vi ikke behøvede.

Om du går i “små sko” vil jeg ikke komme ind på. Jeg er kun glad for at du og din kammerat har fundet et andet sted at handle.

CoffeeTime....ME like Big time 🙏🏻

Jeg har lige fået den bedste betjening af en af de ansatte i CoffeeTime ved navn Frederik.

Super lækre produkter, fantastisk service og hurtige til at svare tilbage ved spørgsmål....

Glæder mig til min levering og smage flere af deres lækre Torani Kaffe sirup produkter...

Tak, tak, tak :)

11. Mai 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mangel på kompetance

Og det er ikke coffeetime jeg snakker om, men deres levandør.
Bestilte en jura mælkekøler, og siden de praler med at levere inden for 24-48 timer så var jeg klar.
Ringer efter 24 og Line fortæller at hun Kan se varer er sendt fra levandør.
Ringer efter 48 timer til Line og fortæller jeg ikke har fået noget, ikke engang en mail hvor der står Pakken er sendt som mine påstod efter de 24 timer.
Line går direkte på sagen og lover at ringe tilbage, og jeg får så istedet en mail hvor hun beklager at levandør har rodet rundt i alle ordre men hun har fået dem til at sende pakken
Det er super og alle er glade.
BORTSET fra at jeg havde krydset af i GLS skulle transportere til Uno X i min by.
Istedet for har levandør sendt med post nord til mit nærmeste posthus til modtager Uno X.
Men hold da op et bøvl jeg havde med at få den pakke udleveret.
Det er fuldstændig mangel på kompetance fra levandør og de er med til at ødelægge coffeetime, for jeg vil ihvertfald ikke handle der mere med det rod.
Line klarede det godt (så vidt jeg ved) men så heller ikke mere end det.

OPDATERET D. 7-4-2017
Coffeetime prøvede at få min anmeldelse til at forsvinde ved at fortælle trustpilot at jeg aldrig har været kunde.
surt show, for har gemt min mail derfra og kunne bevise det.
Det er fint i dækker jeg ind med alt muligt EFTER at alt rodet med leverancen er overstået og EFTER at alt jeres skriveri er overstået, så i kan skrive det herinde at det jo er min egen skyld i bund og grund.
Jeres opgradering af min forsendelse skabte mere bøvl end godt var, og jeg troede at det var jeres levandør men det var så jer i cofeetime.
godt gået

24. März 2017

OPDATERING AF 10.04.2017.

Hej igen Tom,

Nej, vi har ikke prøvet at få din anmeldelse til at forsvinde - jeg har alene bedt Trustpilot om at identificere dig med et ordrenummer så det var muligt for mig, at besvare din anmeldelse. Det fremgår også af den mail der er sendt til dig fra Trustpilot.

Vi forsøger heller ikke at dække os ind. Vi tager som skrevet det fulde ansvar og vi er naturligvis kede af, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger. Vi har taget ansvar og forsøgt at rode bod på en systemfejl hos vores leverandør som gjorde, at din vare desværre ikke blev leveret indenfor 24 timer som du havde forventet.

På intet tidspunkt er der blevet sagt, at det i bund og grund er din egen skyld. Tværtimod. Men det er klart, at vi er nødt til at kommenterer på urigtige forhold og oplysninger du offentliggøre i din anmeldelse.

I skrivende stund har du 8 anmeldelser her på Trustpilot hvoraf 6 af dem er særdeles negative med et upassende sprogbrug. Det er min opfattelse, at din anmeldelse af CoffeeTime.dk alene har til hensigt, at skade vores omdømme hvilket næppe er idégrundlaget bag Trustpilot.

--------------------------------------

Hej Tom,

Vi tager naturligvis det fulde ansvar for vores leverandører. Jeg har gennemgået forløbet, talt med leverandøren og det er korrekt at leverandøren havde nogle systemproblemer hvorfor din ordre ikke blev leveret indenfor 24 timer. I vores system var den registeret som afsendt hvilket var en fejl fra leverandøren grundet systemproblemer.

I mailen du henviser til fortæller du, at du har fået oplyst, at leverandøren har rodet rundt i alle ordrerne. Det er heller ikke korrekt. I mailen du henviser til har du fået oplyst, at leverandøren havde nogle “tekniske problemer”.

Vi gør rigtigt meget for at kunne leverer indenfor 24 timer. Men som du er bekendt med skriver vi følgende: Typisk levering indenfor 24 til 48 timer. Når vi skriver “typisk” er det fordi vi er afhængig af en transportør som ikke giver nogen garanti.

Normalt ligger vi ikke under for trusler - men da du truede med at give os en dårlig anmeldelse på trustpilot valgte vi, at opgradere dig til et bedre og hurtigere leveringsform så vi var sikker på, at du fik din vare dagen efter hvilket du fik besked om.

Vi har forsøgt at rode bod på det ved at tilbyde dig rabat - men som du selv skriver til os vil vi få samme behandling på trustpilot som du har fået...

Vi er naturligvis kede af forsinkelsen og vores gode intentioner ikke blev opfattet positivt af dig.

Great Coffee

Amazing coffee

No WiFi - purely for reading, catching up with people, etc.

This place seems to be the spot or something
Very packed but there are seatings
Parking is a little difficult to find around here

Quick service

28. November 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris og hurtig levering

Købte udstyr til min kaffemaskine, det var en god pris og fik det hurtigt leveret. De smagsprøver der fulgte gratis med, var okay, men det er ikke derfor jeg giver 5 stjerner.

4. Juli 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice og leveringsinformation

Pris på købt kaffemaskine var desværre 20 pct. for høj i forhold til andet firma på nettet, hvilket jeg først opdagede for sent/efter bestilling.
CoffeeTime ville ikke nedsætte prisen, hvilet naturligvis er helt okay, men pas på deres prisniveau !
Et større problem var, at der som lovet ikke var nogen advisering af pakken, da den blev afsendt med PostDanmark ( selv om de reklamerede med GLS ) og det var mere end heldigt at der uden varsel var nogen hjemme til at modtage pakken.
Alt i alt en skuffende og negativ oplevelse med CoffeeTime.

16. Juni 2015

Hej Ole,

Jeg synes bestemt ikke din anmeldelse er fair.

Prisforskel
Som du er blevet informeret om har du returret hvis du fortryder købet. Du vælger istedet, at kræve prisforskellen overført til din konto uden at oplyse hvilket andet tilbud du sammenlignede med. Herefter beder vi dig om at sende yderligere information. Da du fik afslag på at få det forlangende beløb overført truer du med Trustpilot hvilket jeg synes er problematisk og uheldigt.

Levering
Du klager over at du har modtaget din bestilling på under 24 timer og hurtigere end vores system kunne nå at sende et track & trace nummer til dig...

Hurtig levering er normalt noget vores kunder sætter stor pris. Og som vi skriver kan vores kunder altid via kundecenteret følge deres bestilling step by step - det kan ske, at vores e-mail notifikationer bliver fanget af kundes spamfilter så derfor er det rart at kunne følge sin bestilling realtime.

Iøvrigt kan du altid kontakte os 24/7 hvis du har spørgsmål.

Post Danmark
Du klager over at din bestilling er sendt med Post Danmark fremfor GLS.

Som vi skriver er GLS vores primære forsendelsespartner. Men vi tager forbehold for, at bruge andre transportører hvis vores lager vurdere det er mere hensigtmæssigt for det produkt som skal sendes. Derfor blev produktet sendt med Post Danmark som iøvrigt er en dyrere løsning.

Jf. dine meget negative anmeldelser her på Trustpilot mod netop GLS burde du være glad for at modtage din bestilling med Post Danmark.

Du har iøvrigt oplyst, at du var hjemme så ingen skade sket. Og havde du ikke været hjemme ville Post Danmark komme igen.

Du kunne også have valgt at afvise pakken og du har fortsat mulighed for at sende produktet retur og få dine penge tilbage.

Har du nogle spørgsmål til sagen skal du endelig kontakte os, idet jeg sender mine bedste hilsner.

Frederik & Co.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr