Clubsexdating Bewertungen

2. Dating-Service für Erwachsene
  3. Sexshop
  4. Geschäft für Dessous und Reizwäsche
  5. Sexspielzeugladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Ben je op zoek naar een lekkere gratis sex date? Zoek dan niet langer! Bij ons kunt u de spannendste en geilste sexdate van uw leven vinden!

Mangelhaft

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

leest men de "Algemene voorwaarden" eigenlijk?

Dag heren,

Na jullie reacties gelezen te hebben, heb ik een bezoekje aan deze website gepleegd. lezen jullie de "algemene voorwaarden" eigenlijk wel?

Onder het kopje "Profiel plaatsen op website":

"..De Website heeft als enig doel de gebruiker te entertainen, zonder dat Clubsexdating enige vorm van dating tussen profielen op de Website wil bewerkstelligen of garanderen. Clubsexdating behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken met gebruikers te sturen via daartoe aangemaakte eigen profielen. In geen enkel geval draagt Clubsexdating enige aansprakelijkheid omtrent de inhoud en afloop van eventuele gesprekken tussen gebruikers van de Website..."

5. September 2011

slecht

Het zijn volgens mij allemaal fakers. Helemaal geen definitieve reacties on af te spreken!!!!!!

Willem

23. Juli 2011

paar echte dames

er is volgens mij 95% fake en een paar echte vrouwen zitten er verstopt tussen dus je kan gelijk hebben devil157,maar jij kan ook voor de site werken natuurlijk.. het is wel zo dat de vrouwen overladen worden met berichten en voor hun is het gratis om te reageren dus ja een vrouw zet jou makkelijk aan de kant,of als je teveel vragen stelt ben je te moeilijk en niet intressant.. dus ja wat is de gouden formule om ze ertussen uit te pikken ben ik ook nog niet achter,,, iemand anders?

20. Juli 2011

reageren snel maar alleen tijdens werktijd

Ik heb nu met 3 meiden contact, 2 geven inderdaad korte reactie en vaak niet echt reageerend op de vraag. ik had met alle 3 even veel achter elkaar contact, tot het iets van 5 uur was toen reageerde geen van alle meer, hoe groot is die kans? die naaiers hebben me geld al dus gebruik me credits maar om ze duidelijk te maken dat ze aan het oplichten zijn

21. April 2011

pure nepperij

ik heb een simpele test uitgevoerd bij deze site, mail zoveel vrouwen met dezelfde zin en je moet eens kijken hoe snel je een reactie krijgt, met name de vrouwen met een foto.. die zijn dus nep, ondanks dat deze dames offline zijn reageren ze vrijwel meteen...
bovendien moet je elke keer weer dat je de gratis credits krijgt, jezelf elke keer uitschrijven en opnieuw inschrijven, zo heb ik het al tig.keren gedaan en is het voor mij gratis... doe er je voordeel mee.

24. Dezember 2010

fake site

deze site is compleet fake, geen enkele echte vrouwen erop, niemand die buiten de site ommailt en je alleen maar proberen te lokken om dure credits te kopen, heren let op je zal hier nooit een date krijgen, spaar je geld

9. Oktober 2010

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen