Jeg har tidligere haft stor tandlægeskræk, men efter mine besøg hos Jan er den stort set forsvundet. Hans rolige og venlige tilgang, kombineret med hans evne til løbende at forklare, hvad der sker... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft Jan Kerstein som tandlæge igennem en årrække og har fra første færd betragtet ham som en yderst kompetent, professionel og samvittighedsfuld tandlæge. Han udstråler tilmed en ro, som... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Både min mand og jeg er glade patienter hos TandlægeCenteret Clemens Torv. Meget kompetente tandlæger og tandplejere, god atmosfære og trygge rammer. Fik, for en del år siden, anbefalet Jan Kerstein t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos TandlægeCenteret Clemens Torv mener vi, at alle fortjener et sundt og flot smil hele livet igennem. Din tandlæge hos TandlægeCenteret Clemens Torv prioriterer kvalitet og grundig rådgivning. Vi er en moderne tandlklinik med adresse centralt på Clemens Torv i Aarhus C. Vi tilbyder alt inden for moderne tandpleje og bevaring af egne tænder livet igennem. Vores tandlæger udfører de almindelige tandbehandlinger som tandeftersyn og udskiftning af gamle kviksølvsfyldninger. Af kosmetiske behandlinger tilbyder vi tandblegning og tandretning. Vi har særlige kompetencer inden for behandling af paradentose (med og uden laser), tandkroner og tandimplantater samt rodbehandlinger. Vi har ligeledes stor erfaring med at restaurere et nedslidt eller manglende tandsæt.
Skt. Clemens Torv 15, 2 tv., 8000, Aarhus C, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg havde som udgangspunkt valgt at give tandlægen 2 stjerner.
Se har været super skarpe og følge op på min anmeldelse og tingene er nu forhåbentligt bragt i orden.
Jeg fik et opkald fra Tandlægen om at jeg alligevel sagtens kunne nå at blege tænderne inden bryllupet. Det vil formentlig ikke være 100% som man normalt ville have kunnet forvente, men bare de når at få en smule " farve" er jeg godt tilfreds.
Så på baggrund af deres gode service v opfølgningen, giver jeg dem 4 * i stedet.
Jeg har haft dem gennem nogle år og er i bund og grund meget godt tilfredse med dem.
Grunden til at jeg har valgt at give dem kun 2 stjerner er, at jeg i god tid inden mit bryllup har fået taget aftryk af tænderne til blege skinne.
Jeg får at vide den fint kan nå at blive færdig i go tid, så jeg kan nå at blege tænderne til mit bryllup d 3.8.19 - det kan jeg så ikke da de alligevel ikke har fået den færdig i ordentlig tid. Og grundet ferie lukket på klinikken var det heller ikke muligt at kontakte klinikken ang. Skinnen. Så jeg endte med at hente den kun 4 dsge før bryllupet.
Det betyder at jeg ikke kan nå at bruge den, inden bryllupet, da man ikke må drikke ting der kan misfarve tænderne i op til 7 dage efter man har bleget tænderne.
Jeg er virkelig ærgerlig over at I ikke har overholdt vores aftale. Især fordi den skulle have været brugt til en super vigtig dag. 😐

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Jeg stødte tilfældigt på Clemens Tand, da jeg desperat ledte efter en akut tid pga. at min daværende tandlæge aflyste min tid (der i forvejen var booket akut).
Jeg ringede derned og de kunne presse mig ind allerede et par timer efter! Da jeg kom derned var personalet i receptionen super flinke - jeg skulle udfylde et lille skema med spørgsmål til fx om jeg var bange for at gå til tandlægen (tjek!!).
Per Skov gav mig den bedste behandling, og efter den ene tid besluttede jeg mig for at skifte tandlæge - og jeg har ikke et eneste øjeblik fortrudt.
Jeg føler mig utrolig tryg og godt behandlet i klinikken, og personalet er super gode til at håndtere min frygt når det kommer til tandlægeskrækken.
Jeg fik anbefalet klinikken til min svigermor der også kun har haft en fantastisk oplevelse.
Så mange tak for god behandling :)

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Mangel på kommunikation og vejledning.
Havde bestilt tid telefonisk til at få fjernet limrester af to af mine tænder og til vejledning ift en ny retainer. Følte ikke jeg fik nogle af delene, til gengæld fik jeg en tandrensning, en statusundersøgelse, en individuel forebyggende behandling og en regning på 525 kr - ingen af delene havde jeg bedt om. Måske er der tale om en misforståelse, men jeg føler mig ikke ordentligt behandlet og skifter derfor tandlæge.

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Super venligt personale og rigtig god oplevelse.

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Dygtig tandlæge og imødekommende personale. Men hvorfor skal det være så dyrt, at gå til tandlæge her i Danmark?

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Der er en betryggende ro og nærhed i måden, det fantastiske team tandlæge Malene og assistenten Anne Mette møder en person som mig med massiv tandlægeskræk på. Det er jeg utrolig taknemmelig for! TAK!

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Jeg var utrolig tilfreds med den behandling jeg fik, selvom der blev fjernet en tand. lutter, smil og venlighed, - og så et de dygtige.

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Jeg har i mange år haft Per Skov på TandlægeCentret som min faste engagerede tandlæge.
Har været meget tryg ved behandlingen. Og følt mig både velinformeret og velinvolveret i valget mellem de forskellige behandlingsmuligheder. Også godt oplyst i optimal egen tandpleje.
Hertil seriøst effektiv kompetent tandrensning og parodontosebehandling af personer som bedst kan betegnes som rigtig vestjysk knøv. - Og så kan det ikke bliver mere rosende!
Kan kun anbefales.

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Alt godt, søde og rare mennesker der spørger ind til en som person og ikke mindst laver anbefalinger, der ikke handler om, at de skal tjene penge.

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Tak til Jens og Karin for en fremragende behandling, og de passer på mine tænder. Venlig hilsen Peter

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Jeg er kommet hos Clemens tand i nogle år efterhånden. Man bliver altid mødt et smil. Jeg er lige blevet opereret i lungen og får kemo, det er gået ud over tænderne. De hjælper med at sætte et brev sammen, så der kan søges om tilskud. Derudover skal de have ros, for deres arbejde. Vh.Jens Chr Givskov Jensen

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
fantastisk betjening, hurtig og effektiv og stadig tid til snak, hensynsfuld personale, en god stemning. et STORT 5tal fra mig.. faktisk 5½

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Det var en vidunderlig behandling.
Tusind tak Dr. Malene og Dr. Helle 🙂

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Det er meget kompetente mennesker, der arbejder i TandlægeCenteret.
Jeg har kun godt at sige om alle.
Venlig hilsen
Ingrid Lautrup.

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
God behandling og venlighed.
De var dog lidt forsinket grundet nogle akutte patienter, men jeg var færdig inden en time (alm. eftersyn og tandrensning).

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Behandlingen er effektiv og professionelt udført, og personalet er behagelige og servicemindet :-)

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Fantastisk professionelle hver gang. Altid fleksible med tider og venligt personale.

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Min kone og jeg er yderst tilfredse med kvalitet og service både på Clemens Torv og Fredens Torv. Vi oplever yderst professionel behandling og vejledning både hos tandlægerne og tandplejerne. Dejligt med god information under behandlingen. Man føler sig i trygge og sikre hænder når man ligger i stolen.Anbefaler jer varmt til alle vi kender.
V.H. Peter og Margit Færch.

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Venlig personale, professionel behandling, rimelige priser. Kan klart anbefales. Sætter især pris på at Jan informerede mig om hvad der ville komme til at ske og hvorfor hele vejen igennem.

Antwort von TandlægeCenteret Clemens Torv
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.