I forbindelse med køb hos Citystoffer laver leveringsfirmaet en fejl. Tak for jeres kundevenlige måde at løse problemet på. 5 Stjerner til jer Handler meget gerne os jer næste gang også
Tusind tak til Citystoffer for endnu en god garnstafet oplevelse. Mit garn blev fundet frem uden problemer af en dygtig butiks assistent og ved kassen fik jeg fin, venlig og imødekommende betjeni... Mehr ansehen
Altid god service både ved online køb og spørgsmål på mail. Super inspirerede.
Hurtig ekspedition - dejligt Men lidt for hurtigt, da de sendte det forkerte garn. Hurtig behandling af min reklamation - dejligt Men træls at skulle to gange ekstra til pakkeshoppen - hente d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos City Stoffer og Garn finder du alt i spændende stoffer, snitmønstre og sytilbehør. Det er bla. Liberty stof, Kokke stof og stof fra de helt store Italienske modehuse. Derudover finder du alt det bedste inden for garn, nye strikkeopskrifter og strikketilbehør. Vi forhandler garn fra bl.a. Sandnes, CaMaRose, Lana Grossa, Gepard garn, Rauma garn Rowan og Permin. Derudover har vi strikkekits som indeholder garn og strikkeopskrifter fra PetiteKnit, AegyoKnit, Permin og mange flere. Vi har altid tilbudspriser i webshoppen og meget af vores garn er 10% billige online end i vores fysiske butik. Hus City Stoffer & Garn har vi mere end 40 års erfaring og vi sætter stor pris på service og kvalitet. Vi er din lokale garnbutik både i Aarhus C og online. Vi leverer inden for 1-3 dage og der er altid fri fragt over 299 kr. Rigtig god strikkelyst.
Park Allé 9, 8000, Århus C, Dänemark
- +45 86 19 03 93
- mt@citystoffer.dk
- www.citystoffer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Bare tilfreds
Stort udvalg af skønne stoffer. Personlig og imødekommende betjening. Ville ønske jeg boede lidt tætter på, men fungere fint at købe fra hjemmesiden.

Super og hurtig betjening

Virkelig god betjening
Virkelig god betjening, hurtig afsendelse. Jeg er meget tilfreds med at handle hos Citystoffer og deres garn er af god kvalitet og til gode priser.
Stor ros til jer.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god og fin service - og gode produkter.

Antwort von Citystoffer
Super god service og hurtig levering…
Super god service og hurtig levering fra Citystoffer i Århus. Jeg blev hurtigt ringet op på selve dagen, hvor jeg havde bestilt, da butikken ikke lå inde med det ønskede antal garnnøgler i en farve, jeg havde bestilt. Ved fælles hjælp og god guidning fra en medarbejder fandt vi frem til en god løsning. Dagen efter havde jeg garnet hos mig. Superlækkert garn. Jeg bor på Sjælland.

Antwort von Citystoffer
Rigtig god og hurtig service hver gang

Havde telefonisk kontakt
Havde telefonisk kontakt. Med den sødeste venlig dame. Fin lavet min ordre. Hun var faktisk ked af at den ikke kunne nå at komme med pakkeposten. Der Kom om et kvarter. Sagde det skulle hun ikke tænke på, da jeg fik den bedste service.
Helt sikkert en butik, jeg skal besøg i løbet af sommeren😊

Antwort von Citystoffer
Flot garn og god vejledning i butikken
Flot garn og god vejledning i butikken. Webshoppen er også god. 5/5 anbefaler til alle.

Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Var blevet garanteret at jeg kunne få pengene, hvis jeg fortrød mit køb. Da jeg senere vendte tilbage og ønskede dette, blev jeg overfuset af medarbejderen, som "skældte mig ud" og beskyldte mig for at lyve, da jeg refererede til, at jeg var blevet garanteret ret til til returnering. Meget ubehagelig oplevelse.

Antwort von Citystoffer
God service og mega hurigt Levering!

Tak for hjælpen
Jeg havde bestilt garn på nettet, og fundet to typer garn der skulle strikkes sammen. På nettet så de ud til at have nuance. En søde ekspedient ringer mig op og siger at de to farver ligger ret langt fra hinanden og om hun skal finde en der passede bedre sammen med bundfarven. JA TAK! Superservice!

Antwort von Citystoffer
Rigtig godt sted,at handle..
Rigtig godt sted,at handle..
Gode varer og hurtig levering

Hurtigste levering.
Hurtigste levering.
Jeg bestilte en sen mandag eftermiddag garn og opskrift. Dagen efter over frokost var det hos mig i København, det var vildt. Også selvom det var Post Nord.
Jeg kommer til at lægge flere ordre.

Antwort von Citystoffer
Stor ros til Citystoffer...
Citystoffer er absolut mit foretrukne sted at købe garn online. De har super gode garnkvaliteter, og deres hjemmeside er meget overskuelig og brugervenlig. De overholder altid leveringstiden - godt og vel endda, og jeg har også oplevet, at de har ringet til mig, fordi de var i tvivl om noget på min ordre. I det hele taget topkarakterer til Citystoffer fra mig.

Antwort von Citystoffer
Lagerstatus på hjemmeside ikke korrekt.
Jeg valgte citystoffer fordi, begge varer jeg skulle bruge, ifølge hjemmesiden var på lager. Dog blev jeg ringet op efter bestillingen, fordi den ene vare altså ikke var på lager alligevel.
Desværre var der nogle problemer med leveringen af varerne fra deres underleverandør og derfor kom varen først på lager over en uge efter jeg havde bestilt.
Jeg har nu endelig modtaget mine varer efter 12 dages ventetid.
Næste gang jeg skal købe garn på nettet vælger jeg nok et andet sted, men jeg kunne nok godt finde på at besøge deres fysiske butik.

Antwort von Citystoffer
Flot,hjæph og behandling pr tlf og…
Flot,hjæph og behandling pr tlf og hurtig levering 200% tilfreds

Antwort von Citystoffer
Super service og høj kvalitets…
Super service og høj kvalitets produkter! Min nye foretrukne online garnbutik! 🙌🧶

Antwort von Citystoffer
Hurtig levering, og forsvarligt pakket ind

Antwort von Citystoffer
Varen hurtigt afsendt efter afgivet…
Varen hurtigt afsendt efter afgivet bestilling. Vender helt sikkert tilbage.

Antwort von Citystoffer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.