Unternehmen hat geantwortet
Respektabel virksomhed. Altid hurtigt ude ved pludselige problemer, og rippede mod forventning absolut ikke depositummet, på trods af at være flyttet i en helt ny lejlighed. Manglende stjerne skylde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cityhuset, udlejning af erhvervslejemål og lejligheder
Filosofgangen 15, 5000, Odense , Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
De sender regninger flere år efter man er fra flyttet lejemål, når man ringer til dem, kan de ikke oplyse hvad regningen er for eller hvorfor den er sendt men kun at de skal ha pengene ellers bliver man truet med inkasso.
Værste svindel firma som gør alt for at presse penge ud af tidligere og nuværende lejer!
I 2025 fik jeg 4 breve med opkrævninger for noget jeg ikke skylder og jeg fraflyttede deres lejemål i 2023, og når man ringer for at få en dialog med dem er de ikke til at snakke med.
De er uprofessionelle og ligger private oplysninger op om ens sag ved dem så derfor er de også meldt til Huslejenævnet.

Antwort von Cityhuset
Altid god behandling og rettidig omhu. Lejligheder der er prissat rimeligt (efter stand) og fik hele depositummet tilbage ved fraflytning. Professionel administration, der er til at få fat i og som ordner ting som de dukker op. Kan anbefales.

Antwort von Cityhuset
Tilgængelig, hjælpsom og tilregnelig. Mange tak til Jeanette for hendes store hjælp.

Antwort von Cityhuset
Har boet i deres lejligheder i flere år. Har aldrig haft problemer eller noget der ligner. Altid en god oplevelse

Antwort von Cityhuset
Mega god service - der bliver taget hurtig aktion på de ting der opstår og det dejligt for os som lejer.
VH
Ronald

Super god oplevelse
Har netop lejet en lejlighed i Odense, alt foregik helt som det skulle. Intet at klage over der:)
Kan kun se frem til at have dem som udlejer
Virkelig hurtigt svar på mail hver gang:)
Cityhuset har været hurtig til at komme mig til undsætning. Jeg oplevede problemer med min vaskemaskine, og allerede dagen efter stod der en VVS-mand klar til at fikse problemet.
Jeg vil gerne takke Julie for sin effektivitet.

Antwort von Cityhuset
Hurtig eksekvering på simpelt VVS-problem. Det blev løst prompte, som jeg kontaktede Cityhuset.
Jeg kan i den grad fremhæve Julie, som er en fornøjelse at få hjælp af. Altid hurtig respons, venlig, løsningsorienteret og eksekverende.

Antwort von Cityhuset
Har netop lejet en lejlighed i København, som cityhuset lejer ud - Det hele har fungeret helt upåklageligt!!!

Antwort von Cityhuset
Jeg vil kraftigt fraråde at leje sig ind i Cityhuset. Min oplevelse har været alt andet end positiv, og det føles som om lejere bliver behandlet som et nødvendigt onde.
Før indflytning blev jeg lovet, at der var parkeringsmuligheder – hvilket var en vigtig faktor for mig. I virkeligheden viste det sig, at der ikke er reel parkering til rådighed, og det er nærmest umuligt at finde en plads i området. Det virker som en bevidst løgn for at få folk til at skrive under.
Når man forsøger at tage kontakt for at få løst problemer eller få klar besked, mødes man med en mur af ligegyldighed. De svarer sjældent – og når de endelig gør, er det uden hensyn til lejerens situation. Man føler sig på ingen måde som en værdsat beboer.
Hvis du overvejer at leje hos Cityhuset, så tænk dig om en ekstra gang. Der findes mange bedre og mere ærlige udlejere derude.

Antwort von Cityhuset
PAS PÅ! Så snart man har opsigt sit lejemål er man fuldstændigt ligegyldig for dem.
Vi har nu haft flere dårlige oplevelser igennem leje periode med ting der ikke virker og langsom udbedring. Efter opsigelse sender de en bekræftelse som er fint nok, problemet opstår at de lyver med lovtekst og vil sende vores tlf. nr. videre til interesserede uden samtykke, det er direkte i strid mod GDPR.
De overholder ikke reklamationsretten selvom de har ansvar for at bevise produktet ikke er vedligeholdt. Det kan de ikke fordi det ikke er mere 1 måned gammelt da skaden skete.
Citihuset kan ikke anbefales som jeg også kan se flere på Trustpilot er enig i.

Antwort von Cityhuset
Jeg har lejet en del lejligheder og har aldrig oplevet så god og professionel service. De er meget hjælpsomme og deres lejligheder er virkelig pæne og alt spiller. Tusind tak til hele teamet hos Cityhuset. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Cityhuset
Cityhuset er gode til at hjælpe med problemer indenfor en rimelig tidsramme. Vores kontakt i kontoret + vores vicevært er altid super flinke, man føler aldrig at man trænger sig på ved at spørge til råds.
They made a nice apartment complex, that appears nice, but it’s just a money machine. They’re nice until they get money, as soon as we signed the contract they switched literally by 180 degrees. We noticed that the wood flooring was made cheap and wasn’t preserved properly, it was extremely soft therefore you could literally make a hole with anything- we pointed it out the same day we moved in, Citihuset said that we damage the floor ourselves and that they won’t accept any pictures of the flooring and we will be deducted from our deposit for the replacement and preservation of all the flooring. But this was just the beginning of the nightmare that dealing with this amateur landlord is. I have never seen a company that literally acted like they hate their own customers. To begin with their employees are very rude when you ask them for help- they act like you’re trying steal their money when you ask them to fix something. Our neighbors had severe water damage in their apartment due to a broken water pipe- Citihuset refused to do all the necessary repair and left them to deal with the costs. On another occasion they put up “no parking signs” over night and people who parked legally the day prior woke up to having tickets for 800dkk. They slowly banned parking everywhere in a 1km radius and told us that we could “park at Bilka” if the 20 parking spots for 500+ people living at our complex are not enough. The trash containers are overflowing and not enough for all the people- instead of doing something about it, the landlord sends out an angry email yelling at all the tenants as if it’s our fault they didn’t put enough containers.

Antwort von Cityhuset
Super udlejer som reagerer hurtigt, hvis der opstår probleler :)
Meget tilfreds.
Har boet i to forskellige lejligheder med dem. I alt i knap 8 år, og er lige flyttet ud. Fine lejligheder til prisen, og hver gang jeg havde nogle problemer blev tingene fixet hurtigt. Nu bor jeg i København hos et andet udlejningsselskab, og bestilte en nøgle fra min vicevært for to måneder siden xD ..
Da jeg flyttede ud begge gange fik jeg også ret meget af mit depositum tilbage, selvom jeg ikke regnet med at få noget igen.

Antwort von Cityhuset
Har boet i en af deres lejligheder i 4 år, og de er ikke til at få fat på, lejlighederne er fyldt med skimmelsvamp, og de gør intet ved det.
Hvis bare man kunne vedhæfte billeder!

Antwort von Cityhuset
Jeg advarer alle, der overvejer at leje igennem Cityhuset, på det kraftigste ikke at gøre det. Vi har skimmelsvamp i hele opgangen, hvor det eneste vi får, er en form for saltvandsspray, som skimmelsvamp trives i.
Hver gang vi ringer til Cityhuset, bliver vi behandlet dårligt, hvilket også er den opfattelse hele opgangen har.
Vi havde indbrud i lejligheden, mens vi sov, og det eneste vi fik i hovedet var skæld ud, og at det var forsikringen, vi skulle snakke med. Super fedt når man er utryg.
Vi har flere gange oplevet vi ringer med ting, der skal ordnes, men intet bliver gjort.
Havde jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det.
Aldrig lej jer ind igennem Cityhuset.

Antwort von Cityhuset
Jeg har haft en usædvanlig god oplevelse med cityhuset. Da jeg stod i en svær boligsituation og skulle finde en lejlighed hurtigst muligt hjalp cityhuset mig med at finde en lejlighed efter mine behov. Jeg var i en god dialog omkring mine ønsker og fik vist flere lejligheder, der passede efter mine behov og ønsker.
Lejligheden blev hurtigt gjort klar og jeg fik endda mulighed for tidligere indflytning.
Tusind tak til Julie og Jeanette fra cityhuset, der har været så behagelige og effektive i hele processen.
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Cityhuset.

Antwort von Cityhuset
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.