Usædvanlig god og hurtig service. Modtog torsdag billede, hvor glasset var ødelagt under transporten. Der var tale om en bryllupsgave, som skulle gives lørdag. Citatplakat lavede straks et nyt, som... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
De skriver flere steder på deres hjemmeside at de har ‘bytteservice 30 dage’, men da jeg skrev med et ønske om at bytte en standard plakat til en mindre størrelse, svarede de tilbage at de kun tog var... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har før givet Citatplakat en dårlig anmeldelse pga for sen levering til min søns fødselsdag. Kundeservice har undskyldt flere gange og refunderet 20% pga forsinkelsen. Jeg fortryder de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg nåede at blive ret bekymret for om leveringen på 3 dagen ville lykkes (skulle bruge gaven på denne dag). Jeg havde ikke fået noget track and trace fra GLS. Men heldigvis viste det sig, at de... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Citatplakat skaber vi plakater med et twist af humor og inspiration. Vi er danmarks sjovest plakat shop med over 4000 dansk designede og producerede plakater! Vores designs kombinerer stil med sjove og tankevækkende citater, der giver dine vægge personlighed.
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
"Kvalitetsrammer", "højkvalitets plexiglas", "ridsefast"
Rammen svajer så meget, at pindene, der holder bagpladen på plads, hopper om på den anden side og ridser både plakaten og plexiglaspladen. Ikke prisen værd.
Opdatering: Jeg har fået 15 % nedslag i prisen på hele ordren.
Opdatering: Jeg er siden blev tilbudt en ny ramme kvit og frit, selvom min kritik gik på netop rammens kvalitet. Jeg spurgte, om jeg kunne få en ny plakat i stedet for, hvorpå jeg blev tilsendt begge dele. Rammen er, til trods for at have været pakket ind i skum, bobleplast og pap, stærkt medtaget i det ene hjørne; træet er knækket og plexiglaspladen er krakeleret. Nu har jeg henvendt mig til et lokalt rammeværksted, for jeg vil ikke risikere at skulle slæbe en tredje "kvalitetsramme" fra Citatplakat hen til den lokale genbrugsstation. Spild af tid og penge.

Antwort von citatplakat.dk
Fantastisk service og hurtig afsendelse!
Så super flotte plakater og hurtigt…
Så super flotte plakater og hurtigt levering! Bliver ikke sidste gang jeg handler der.
Suveræn kundeservice...
Udover at Citatplakat havde de produkter jeg skulle bruge, så vil jeg fremhæve Line, der leverede en eminent kundeservice. Jeg fik ikke lavet ordren korrekt, og blev derfor kontaktet på mail og telefon efterfølgende. Det synes jeg er super god service. Jeg kan kun anbefale Citatplakat. Leveringen skete i øvrigt meget hurtigt...
Rigtig god service
Jeg købte en plakat, som var skåret "skævt" - lidt for kort og lidt for bred. Jeg ringede og fik uden problemer øjeblikkeligt tilsendt en ny. Fik igen en, der var skåret skævt og fik en trejde plakat tilsendt uden spørgsmål og uden at skulle returnere de andre. Den trejde var heldigvis fin.
Kvalitet og kundeservice!
Købte 2 store plakater. Hurtig levering, rigtig lækker kvalitet og uovertruffet kundeservice.
Kan klart anbefales og her vil jeg også handle fremover.
God kvalitet!!
God kvalitet!!
jeg bestilte nogen selvlavede plakater af mine bryllupsbilleder, og ventetiden var ikke særlig lang før jeg fik dem. udover det er plakaterne i virkelig god kvalitet, både billedkvalitet samt kvaliteten af selve "plakaten" vil helt sikkert handle igen!!
Betaling umuligt
Jeg har prøvet at bestille en plakat flere gange, men det er umuligt at få lov til at betale. Jeg har prøvet både med kort og Mobilepay, men begge dele kommer tilbage med fejlmelding. Jeg kan sagtens købe fra andre sider, med samme kort.

Antwort von citatplakat.dk
Jeg bestilte min plakat d
Jeg bestilte min plakat d. 28/12 og skulle bruge den d. 31/12 og efter ikke at have hørt noget d. 30 ringede jeg til kundeservice som informerede om at de havde ekstra travlt mellem jul og nytår. Jeg fortalte at det var en hastesag og endte med at få plakaten leveret dagen efter.
Mega hurtig levering og god service
Mega hurtig levering og god service! Tak tak tak!
Hurtig levering og pisse god service!
Jeg har kun ros at give ud til Citatplakat. Bestilte en plakat fra dem den 7/12, og selv i denne travle juletid, så modtog jeg pakken den 9/12.
Super hurtig levering, og fremragende service!
Imponerende hurtigt
Nemt at bestille - fin vare - og meget hurtig levering. Jeg bestilte mandag morgen (før jul) og kunne hente pakken tirsdag.
Super service og vigtigste=super kvalitet
Super service og super kvalitet! Kunne ikke bliver mere tilfreds med julegaven til svigerforældrene af deres nye barnebarn og for ikke at snakke om hvor let det var at lave (+hurtigt at modtage) - vil helt sikkert benytte mig af design selv igen!
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg fik en mail fra citatplakat dagen efter min bestilling, hvor de bad mig kontakte dem mandag, hvis ikke jeg havde modtaget pakken, da de ville sikre sig, at jeg fik min pakke inden jul.
Jeg kunne så konstatere mandag aften at den ikke var kommet, og skrev derfor til dem igen. Jeg fik svar kort efter, men beskeden om, at de ville tage fat i Bring, som leverer pakkerne. Derudover fik jeg at vide, at jeg skulle kontakte dem igen tirsdag aften hvis ikke jeg havde modtaget nogle updates fra Bring. Det blev dog ikke nødvendig, da pakken blev leveret tirsdag formiddag.
Imponerende god service i forbindelse med julehandel! Handler gerne igen hos citatplakat!
God hjemmeside
Hurtig levering. Emballage godt og sikret i forhold til indholdet. Plakaterne er virkelig flot trykt - virkelig gode og klare farver.
Bestiller klart igen.
God jul og godt nytår 🎄
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg vil klart anbefale dem. Jeg var inde på deres hjemmeside og ville købe en plakat og så de havde 25% og fri fragt og tænkte fedt. Da jeg så skulle til at betale ved kurven var det fjernet og kontaktede dem så med det samme og viste dem det. Det var intet problem at få fri fragt og 25% rabat. Fantastisk service og mange større firmaer kunne lære noget af.
Hurtig levering
Det er fantastisk koncept med lav selv…
Det er fantastisk koncept med lav selv plakat, men blev dog ret så skuffet over at noget af teksten manglede på 5 af de 9 citater man kan lave. Især fordi det er en julegave og der umiddelbart står skrevet at de, grundet personlig plakat valg selvfølgelig ikke kan tage den retur og sælge til en anden. Det forstår man jo men så skal varen også være tjekket op på INDEN man bare sender den til kunden.
Det er mig uforståeligt at der ikke er mere styr på det og at jeg nu har smidt penge efter en vare der kan smides direkte i skraldespanden.

Ikke styr på GDPR
Jeg købte plakater fra citatplakat i sommeren 2015. Nu bliver jeg pludselig ved Black Friday i 2021 spammet fuldstændigt! Hvordan hænger det lige sammen ift. GDPR? Det har I ikke styr på.
Jeg har desuden flere gange trykket på knappen hvor jeg melder mig fra mails, men I fortsætter ufortrødent med at sende dem.

Antwort von citatplakat.dk
Endnu engang en god oplevelse.
Endnu engang en god oplevelse.
Bestilte på Black Friday, og fik levering dagen efter.
Plakaterne er 100% som forventet.
Kan kun anbefale Citatplakat.dk
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.