circle-fit.com Bewertungen 8

2 Sterne
1 Stern

Kan het iedereen aanraden

Hele fijne ervaring!
Ik sport al 2 jaar bij Circle Fit in Hoofddorp en vind het zo fijn! Na de intake word het ingesteld zodat je kan wennen aan het apparatuur en na een paar weken word het ingesteld naar jouw doel, vetverlies of kracht en nog meer. Je kan zelf bij elke training het gewicht makkelijk aanpassen, niet lopen slepen met gewichten, gewoon op de knopjes drukken! Zo makkelijk gaat het. Er loopt op bepaalde vaste uren een trainer/ster rond en die kan je altijd vragen stellen. Vind de mensen erg vriendelijk en gemoedelijk. In 30 minuten doe je 2 rondjes, maar je kan er ook voor kiezen om 3 rondjes te doen. Dus even sporten en nog tijd over hebben voor de rest van je dag! Heerlijk.

10. März 2026

Fijne sportschool in Almere 24/7 open

Fijne sportschool in Almere 24/7 open, naar binnen met de app. Duidelijk wat je komt doen, rondjes zijn goed ingesteld met hulp de eerste keer van een lieve en duidelijke instructeur. Duidelijk advies hoe ik verder moet gaan met de apparaten, ideaal voor mij ik heb een hekel aan sport, ik doe graag buitenactiviteiten maar ik moet mijn spieren opbouwen en sterk houden.

Vrouw, 42 jaar, huishouden 2 kinderen en werkend in de zorg.

6. Januar 2026

Ik ben zo teleurgesteld

Ik ben zo teleurgesteld, ben al weken aan het bellen over een rekening die ik heb betaald en een die ik nog moet betalen krijg niemand aan de lijn niemand mailt terug. Jammer dat xo een sportschool zo slecht met hún mensen omgaat .

1. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Apparatuur kan je automatiseren, goede service niet

Wat een teleurstelling. De proefles was nog goed, en ik was enthousiast. De dag erna heb ik direct een abonnement afgesloten. Daarna drie keer voor een dichte deur gestaan. Omdat ze alleen tussen 9 en 12 bereikbaar zijn kon ik pas later bellen. Uiteindelijk bleek dat het systeem van Circle Fit niet snapt dat de proefles meestal vóór het abonnement is. Vanwege de ervaring wilde ik mijn abonnement binnen de 14 dagen annuleren, dat zou in de app moeten kunnen. Maar: dat kan niet. Dat heb ik telefonisch gelukkig wel kunnen doen. Toen werd wel gezegd dat ik zelf verantwoordelijk ben voor het terugboeken van het reeds geïnde geld. Ook daarover heb ik contact moeten hebben, en pas daarna wilden ze het zelf aan me terugboeken. Ik heb daarna ook nog eens de voorwaarden goed doorgelezen, en daar staat heel veel in wat discutabel is. Mijn advies: denk heel goed na voordat je met deze club in zee gaat. (Maar: het principe van de door AI begeleide training is in principe wel goed. Dus met de juiste tooling en klantenservice zou het best een goed bedrijf kunnen zijn.)

6. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cancellation is purposedly hidden and made difficult. Zero transparency nor communication.

Disgusting service. I signed up for a month, thinking that was it. Subscription kept running for a few more months until I though about checking. MANY charges later, I was pissed. Ok, 80% my fault for not checking.

Cancellation process is made almost impossible, with it being only possible from a shady app, and extremely well hidden. Of course cancellation is also 1-2 more months in advance, so I am stuck with this crap for 1.5 more months after cancelling.

Strongly advised to stay away from this borderline scam.

22. Juli 2025

Geen positieve ervaring

Toen we begonnen bij Circle Fit, voelde het aanvankelijk goed aan. Top systeem! Maar al snel kregen we het gevoel dat het vooral om geld verdienen draait in plaats van om de sportervaring. Ruimtes zijn gehalveerd en toestellen staan steeds dichter op elkaar – comfort en privacy zijn hierdoor ver te zoeken.

Verder hadden we ons aangesloten met een jaarcontract. Omdat ik mijn man had aangebracht, zou ik volgens hun actie mijn eerste maand gratis mogen sporten. Helaas blijkt dat dit helemaal niet zo is: ik moet nu gewoon een maand extra betalen aan het einde van het contract. Dit is behoorlijk misleidend. Van die “gratis maand” is dus niets terechtgekomen.

Geen aanrader voor ons.

4. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werd netjes en deskundig begeleid…

Werd netjes en deskundig begeleid tijdens een proefles, de apparatuur is modern en de locatie schoon.
Publiek wat ik zag was relaxed, en ik ga mij zo inschrijven voor een lidmaatschap.

4. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr