Christianviborg Bewertungen 10

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var til et foredrag med Viborg i…

Jeg var til et foredrag med Viborg i aftes i Esbjerg. Gik ind med åbent sind(hvad folk i dén grad også blev instrueret i ved start), tror helt sikkert på mere mlm himmel og jord og jeg tror på gud. Vi har alle mistet.
Mødte i Viborg, hvad der syntes at være, en stor manipulator. Alt var på et overordnet plan tilsyneladende for at gøre det nemmere for “hans kontakt med ånderne”. Folk blev bedt om at stille åbne spørgsmål/et tema dvs ikke for specifikt.
Passede noget ikke lige blev han ved med at stille spørgsmål til folk -> i den juridiske verden ville man kalde noget sådant ledende spørgsmål = manipulation. Suggestion. Nogle der erkendte at have kendt afdøde misbrugere, som Viborg så nu skulle have kontakt til “på den anden side”, associerede han med spørgsmål til den udvalgte i salen, om denne havde været kaotisk/udadreagerende-> noget sådant er sgu ikke just rocket science. At overvægtige iblandt publikum kan have besvær med manglende selvværd er der sgu heller ikke meget åbenbaring i.
Da jeg rakte hånden op og formastede mig til at spørge, om der aldrig blev nævnt navne(fra åndeverdenens side) tabte Viborg masken helt og blev direkte ubehagelig og udskammende, da han tydeligt tabte kontrol.
Man skal virkeligt være en helt særlig "karakter" for at tjene penge på at udnytte andre menneskers sårbarhed/tab ved at påstå at være i kontakt med deres afdøde pårørende og bare forvente folk sluger alt råt OG betaler.
Clairvoyant? Bavl.
Kun en løgn tåler ikke spørgsmål, der ikke er instruerede(“kritik”).

9. September 2025

Ingen service

Virkelig dårlig service i telefonen. Sur telefondame. Ingen hjælp ved personlig henvendelse. Ingen forståelse for at folk også skal passe et arbejde. Jeg tog til Bjerringbro i stedet.

18. August 2024

Jeg har været ved Christian 2 gange

Jeg har været ved Christian 2 gange. Han er klart den dygtigste clairvoyant jeg nogensinde har været ved.
Har været ved nogle stykker efterhånden.
Christian formår at være klar i mæglet og balanceret med omsorgsfuldhed, så du er tryg men heller ikke bare talt efter munden.
Komme igennem til afdøde samt beskrive ting ingen kan gætte sig frem til. Guide dig i din retning.

Jeg kender mindst et dusin der har været ved ham. Alle har været mere end tilfredse.

Min svigermor kom endda igennem til sin far. Hun ikke vidste var gået bort.
Det fik hun et brev efter hendes samtale.
Han var gået bort i Thailand 4 måneder forinden.

Kan kun anbefale at give sig selv det i gave ind i mellem ❤️
Han er enormt dygtig

18. April 2024

Varmeste anbefaling ❤️

Jeg har været hos Christian 3 gange nu i løbet af de sidste 8 år. Og han rammer bare plet hver eneste gang. Jeg har henvist enormt mange veninder og familiemedlemmer til ham, og alle har været meget tilfredse. Jeg har både fået vejledning til ting i mit eget liv, som har været som at få 20 coaching timer, på blot 1 time. Derudover har jeg haft afdøde kontakt 1 gang. Her oplevede jeg at nogle ting kunne jeg ikke genkende med det samme, men efter at have snakket med andre som kendte afdøde bedre end jeg, passede alt hvad han sagde. Husk at optage din session hos Christian, fordi der er en del ting som pludselig giver mening efter lidt tid. De varmeste anbefalinger til Christian fra mig, det er alle pengene værd! 🙏❤️

12. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klartsynsaften var en klar skuffelse

Klartsynsaften var en klar skuffelse! Christian formår at væve sig rundt i noget han tilsyneladende mærker og ramte forkert SÅ mange gange. Men han evner så også at vende folks negative svar til at passe nogenlunde i nogle ekstremt generelle vendinger. Til sidst var han “æh, for træt” til at svare på nogle spørgsmål fra salen men formåede dog alligevel pludseligt at få kontakt. Han er sød til at rende rundt med Kleenex til dem, der følte sig sårbare og berørte og havde vist nok også en buket blomster eller to med. Synd for en hel sal med mennesker, der skulle lytte til mega lange forklaringer og vævninger af 3-4 afdøde, sikkert betydningsfuldt for dem, det berørte og al respekt for dem. Ingen respekt til fordragsholderen, som i bedste fald virker meget famlende og usikker, en anelse plat og selvfed og uden omtanke for hvad alle er kommet for at høre mere om. Han gentager “ bare rolig, jeg skal nok passe på dig” - det var så ikke vores oplevelse overhovedet, men vi var heller nogle af de få udvalgte. Spild af tid og penge, desværre.

21. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Havde en god oplevelse i Tødsø…

Havde en god oplevelse i Tødsø forsamlingshus på Mors d 26/9 2023. Fik besked fra min afdøde mand (sep. 2016) Jeg havde en dejlig ro i kroppen, da jeg tog derfra. Fik en flot buket roser af Ch. Viborg. Flere ting fik jeg dog først på plads, efter at have fortalt om “mødet” til min søn, som kunne huske flere ting end jeg.

26. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aften med ånderne og klarsyn i østervrå…

Aften med ånderne og klarsyn i østervrå marts måned 2023. Fuldstændig spild af penge - fortrød jeg ikke gik derfra i pausen. Total intetsigende - jeg havde en fornemmelse af han tjente hans penge på andres lidelse og savn af deres afdøde.

23. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en session med Christian…

Jeg havde en session med Christian Viborg i marts 2021.

Det var en MEGET behagelig session, hvor jeg både fik vejledning i forhold til mit eget liv og afdøde kontakt. Han ramte fuldstændig plet med alt han beskrev og kunne umuligt gætte sig til de ting han kunne sige om de afdøde, som kom igennem. Var der ting, han nævnte ,som jeg var usikker på, kunne jeg efter sessionen få de ting bekræftede af min familie. Christian var sikker og insisterende på, at det var rigtigt nok - og det viste det sig jo så også at være:)

Jeg vil absolut anbefale Christian til alle, som ønsker af have en hyggelig og behagelig session med en meget kompetent clairvoyant!

29. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde en times samtale den 19/10-2020…

Havde en times samtale den 19/10-2020 med Christian Viborg. Bookede aftalen allerede primo august.
Mødte op MEGET åben i mit sind, men gik derfra meget skuffet. Intet han sagde passede ind nogen steder.
LAD VÆRE med at betale 1000 kr. for den time. Mit råd er; brug pengene på dig selv på en anden måde.
Du kommer IKKE til at tale med mennesker du savner, som er gået bort.
Han er venlig og veltalende, men det der bliver sagt, kunne jeg også selv gætte mig til.

11. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr