Jeg anmelder normalt aldrig forretninger her, så dette er en undtagelse. Chopin i Charlottenlund har et helt fantastisk udvalg af alle de basisting, man har behov for i sin garderobe, i en virkelig go... Mehr ansehen
Chopin
Du kan ikke bytte og få pengene retur. Og har man fået tilgodebevis, skal hele beløbet bruges. De refunderer ikke engang mindre beløb, f.eks. 20-30 kr. Mega dårlig og rigid kundeservice. Gider ikke ko... Mehr ansehen
Gode og lækre varer. Men når varen skal retur er det tungt. 2 ekspedienter forsøgte at få mig til at acceptere en gennemsigtig nederdel. Desværre kunne man så ikke få pengene retur. Undskyld, men... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kære Gitte, tak for hurtig ekspedition, lækker indpakning - og din personlige hilsen med tak for sidst på DanskeBank-aftenen på det postkort, du sendte med sammen med de varer, jeg - samme aften... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service.
Hurtig levering, super service og har du spørgsmål er de søde og hjælpsomme.
Helt i top!
Pisse god og hurtig levering! Blev ringet op da de ikke kunne levere den ene cardigan og præsenteret med alternativer på en god og rar måde!
super oplevelse
Havde brug for at bytte mine varer, hvilket var helt problemfrit.
Super hurtig ekspedition og en lækker overraskelse i pakken.
Jeg køber tit hos choopin.dk fordi det er virkelig nemt og hurtigt. Fra du bestiller din varer til du får den leveret går kun der ofte kun 1 dag. Det er bare super hurtigt.
Tøjet er i super kvalitet og de har et kæmpe udvalg.
SUPER :-)
Intet at klage over, det fungerede perfekt. Varen er som jeg forventede.
Et ekstra plus er: 2 fakturaer, en label til med jeres adr. hvis varen skal sendes retur, nemt og meget udførligt anvist.
Super hjemmeside
Utrolig god service... både pr. mail og i forhold til levering! Jeg er meget glade for mine to trøjer, som er købt via. Chopin:-)
Sarah W
Perfekt levering og service
Levering dagen efter og helt perfekt pakket ind. Service i telefonen også helt perfekt og til rigtig stor hjælp.
fin service,hurtig levering
Der er kun et minus,det er forbesværligt at sende retur,det må kunne gøres bedre.
God hjemmeside fint udvalg
Hver enkelt kunde tæller
At handle hos Choopin, er lige som at modtage en pakke fra sine forældre, når man er på efterskole. Man får noget man glæder sig til, der er en lille hilsen og en lille ekstra overraskelse i pakken. Man kan ikke lade være med at føle sig som noget særligt.
Super service!
Varerne kom dagen efter. Ved returnering tog det blot et par dage og pengene var retur ;-)
Rigtig god service, sendte pakken med det samme. Ville benytte det igen en anden gang.
super hurtig ekspedition, bestilling om søndagen, tirsdag kommer pakken !!
Super service, ingen problemer :-)
God, hurtig og personlig levering!
Fik pakken næste dag, pakket lækkert ind, med et lille personligt kort fra den havde pakket min ordre med ønsket om at jeg måtte blive glad for den :-) Det var lige som det skulle være!
Super levering
Super dejligt og nemt at sidde hjemme i sin sofa og bestille hos Chopin og så kører alt bare på skinner, tak for hjælpen med en flot bluse
Kan klart anbefale Choopin.dk. Bestilte lørdag og tirsdag kunne jeg afhente varen på posthuset. Fint indpakket. Vil helt sikkert bruge Choopin.dk
Helt perfekt handel
Handler her meget gerne igen. Lækker vare og super hurtig levering.

Antwort von Chopin
Hurtig levering men defekt vare
Nemt og hurtigt at bestille og vare kom hurtigt men den var defekt. Burde tjekke om varen er okay inden man sender det afsted

Rigtig godt tilfreds
Blusen er som forventet og jeg fik den hurtig.
Den eneste ulempe var køen på posthuset.

Meget god service
Hurtig levering, nydelig indpakning, jeg vil bestille der igen.

Antwort von Chopin
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.