Chique Living Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben werkelijk nog nooit zó onbeschoft behandeld door een bedrijf als door Chique Living. Door hun TikTok-filmpjes enthousiast geworden, plaatste ik een bestelling om iemand die... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chique-Living heeft niet alleen een mega ruim assortiment aan woonaccessoires, ook aan kunstbloemen en kunsttakken. Voor ieder budget weten ze altijd iets prachtigs te maken, precies volgens de wense... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestel nu bijna 2 jaar regelmatig bij Chique Living en heb altijd goede ervaringen. Het is een familiebedrijf en zij geven goede service! Pakketten worden snel en goed verpakt verstuurd en als er i... Mehr ansehen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

57 Bewertungen

Alle Bewertungen

54 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Altijd snelle levering

Ik bestel hier nu al meer dan een jaar mijn boeketten/bloemen en accessoires. Nog nooit problemen gehad altijd snel geleverd en uiteraard super mooi. Tip: laat je boeket live op TikTok maken. Zo leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is.

18. September 2025

Top!

Al meerdere keren besteld. Vooral de boeketten zijn echt ontzettend mooi en worden met zorg samengesteld! Eigenaresse Samantha, denkt graag met je mee en geeft fijn en eerlijk advies in haar lives op tiktok. Alles word ook zeer zorgvuldig ingepakt en verstuurd! Ik ben nog elke dag heel blij met mijn boeketten!

Topservice

Wat een mooie bloemen/planten/accessoires hebben ze! Ik bestel dat in ieder geval nergens anders meer.
Ook qua service, ik heb altijd snel mijn pakketjes binnen, groot of klein 😊.

En het team, allemaal hartelijke, toegankelijke mensen. Als je wat vraagt zijn ze altijd bereid om te helpen.

Ga zo door, want het is echt een verslaving! 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb zeer goede ervaringen bij dit… bedrijf

Ik heb zeer goede ervaringen bij dit bedrijf, koop hier heel veel mooie boeketten en vazen. Neemt tijd voor de klant om iets moois te maken en echt voor een koooopje....

Ze zeggen thuis tegen mij gaaaaat het....... uhhh ja hoezo... blijf je kopen, jaaa sorry maar tis allemaal zo mooi...🤣🤣🤣

Langzaam aan is mijn huissie 1 en al chique-living en daar gaat zeker nog veel meer bij komen.
Snelle service snelle levering een en al topp ga zo door allemaal

15. September 2025

Top bedrijf!!

Een bedrijf waar ik nu een ongeveer een jaar regelmatig bestel. Altijd goed geholpen en snelle reactie. Ik ben nog nooit teleurgesteld. De pakketjes van Chique Living voelen alsof je op een cadeautje zit te wachten!

Ik blijf hier dan ook zeker bestellen!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige producten met een persoonlijke service!

Ik ben ontzettend tevreden over dit bedrijf. Ze hebben een prachtige collectie woonaccessoires en kunstbloemen van hoge kwaliteit. Alles straalt stijl en zorg uit, en het aanbod is zo veelzijdig dat er altijd wel iets bijzonders tussen zit. De kunstbloemen zijn werkelijk schitterend – dat ze niet van echt te onderscheiden zijn – en geven mijn interieur een luxe en sfeervolle uitstraling.

Wat dit bedrijf écht onderscheidt, is de persoonlijke service. De medewerkers zijn niet alleen vriendelijk en betrouwbaar, maar nemen ook echt de tijd om met je mee te denken. Bestellingen worden snel en netjes geleverd en mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wordt dit direct en zonder gedoe opgelost. Dat geeft enorm veel vertrouwen en laat zien dat klanttevredenheid hier altijd vooropstaat.

Daarnaast voelt alles persoonlijk en warm aan. Je merkt aan alles dat er passie en liefde achter dit bedrijf zit. Het contact is oprecht, en je hebt nooit het gevoel dat je zomaar een klant bent – je wordt echt gewaardeerd.

Kortom: een betrouwbaar, professioneel én hartelijk bedrijf dat ik van harte aanbeveel aan iedereen die zijn huis wil verrijken met stijlvolle woonaccessoires en hoogwaardige kunstbloemen. Een absolute aanrader!

Top team!

Super team bij Chique denken altijd super mee en geven goed advies. Mijn huis staat inmiddels vol met chique-living spullen. Ook verzenden ze echt super snel! Echt een aanrader!

12. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service, snelle levering en geweldige items

Dankzij Chique Living ben ik verslaafd aan kunstbloemen en woonaccessoires. Je merkt dat er veel liefde in het bedrijf wordt gestopt en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Inmiddels een chique verslaving ontwikkeld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf en mooie spullen

Top bedrijf en mooie spullen. Al een paar keer iets besteld en alles word snel en netjes afgeleverd. Sam doet alles voor je en is zeer servicegericht. Ze maakt prachtige boeketten op verzoek. Haar live,s op TikTok zijn zeer gezellig om te kijken en ik ben inmiddels Chique-living verslaafd.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zeer teleurgesteld in dit bedrijf

Zeer teleurgesteld in dit bedrijf. Meerdere malen zeer gebrekkige communicatie als er iets fout gaat (vanuit hun kant). Minimale toegemoedkoming. Voor mij geen aanrader.

16. Juli 2025

Prachtige boeketten

Is Tik Tok met een live voor het eerst ervaren. Goede deals met prachtige kunstbloemen. Eergisteren een vaas met boeket en een aparte vaas besteld. Vandaag binnen. Keurig stevig ingepakt. Ik ben zeer tevreden!

14. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chique Living is echt een aanrader

Chique Living is echt een aanrader! Ze maakt de mooiste boeketten van nep bloemen, en je ziet dat ze hier ontzettend goed in is. Wat ik vooral geweldig vind, is dat je tijdens haar live-sessies op TikTok een boeket helemaal naar wens kunt laten samenstellen. Ze luistert goed naar je wensen en maakt er iets prachtigs van.

Ik heb inmiddels twee keer een boeket laten maken en ben beide keren super tevreden. De verzending is snel en alles wordt zorgvuldig verpakt, zodat het in perfecte staat aankomt. Daarnaast is de communicatie top: ze reageert snel en duidelijk als je vragen hebt.

Kortom, een geweldige ervaring. Blijf vooral zo doorgaan, je doet het fantastisch! Ik kan niet wachten om weer iets moois te bestellen.😍

20. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr