Venligt og imødekommende personale. Lækkert mad, som blev serveret hurtigt efter bestilling, uden det havde betydning for kvaliteten. Utroligt lækkert kød, frisk salt og en dejlig vin. Vi besøget kr... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi har drevet steakhouse i Herning siden 1977, hvor bøffer i særklasse har været kendetegnende for vores bøfhus. Vi tilbyder god mad og gode vine i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi har med stolthed serveret saftige bøffer og gode vine siden 1977. Bøfferne er fra kvalitetsbevidste producenter. Alle dyr har været på græs og er opvokset hos moderen. Alt øvrigt foder er uden tilsætningsstoffer. Der er en streng kontrol i alle led – fra producent til grill. Det er ikke kun maden og vinen, der er noget specielt på Charolais Kroen. Det er sjældent i kulturhistorien, at en kirke er blevet til en kro. Ring og bestil bord, så kan du smage vores saftige bøffer, der bliver tilberedt i det åbne køkken.
Fonnesbechsgade 19A, 7400, Herning, Dänemark
- info@charolaiskroen.dk
- www.charolaiskroen.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hvorfor i alverden byder man gæster velkommen med et skilt på døren hvor der står “hunden bider”????
Bøffen var rigtig god og stegt som ønsket. Resten var helt ligegyldigt. En kedelig bagt kartoffel med en skive smør på. Ingen finesse. Salatbaren osede af ligegyldige sager der var hældt op fra poser og dåser, intet lækkert eller særligt. Ingen grøntsager på retten eller sauce eller dyppelse til pommefrites.
Personalet stod i klynger og snakkede m vidste intet om vinen og spurgte pr automatik om maden var god da de hentede tallerkner men intet feed back.
Ej det er for dyrt i forhold til oplevelsen. Stram op.
Fuldt ud en træls oplevelse
Fuldt ud en træls oplevelse.
Min familie og jeg skulle fejre min far’s 60 års fødselsdag. Hans oksemørbrad var fuld af senere og alle andres mørbrad hængte ikke sammen. Det var slet ik til og skære et stykke af.
Vi var 6 mennesker om at dele 2 små skåle pomfritter. Og vi blev ikke spurgt om vi ville have flere. Det skulle vi selv sørge om, og efter 30 min fik vi 1 lille skål tilbage
Desserten:
Igen ventede vi i 30 min. Og da vi spurgte en tjener. Hun svarede surt og sagde at det var fordi pandekagerne lige skulle være færdige. Da pandekagerne kom var de kolde og smagte ikke af en skid. Andre fra min familie fik is, her var der iskrystaller over alt i isen og smagte som noget man hade taget noget op af en fryser igen og igen.
Tjenerne snakkede virkeligt lavt og var bare generelt bare flabet og “kedelige”
Da vi klagede over vores mad sagde de bare at det var de kede af. Dog blev der ikke gjordt noget ved prisen eller lignende.
Virkelig træls oplevelse. Og det sku dyrt nok!
Ps husk jeres ejen radiator eller pelsjakke da vi alle sad og hop frøs.
Vanvittige bøffer
Tak for god mad vi kommer helt sikkert igen 👍
Geniale bøffer
Kæmpe anbefaling herfra. Virkelig gode bøffer som smagte og service der var helt i top. Særligt kvaliteten af bøffen gør at vi kigger forbi igen en anden gang!
Venligt og imødekommende personale
Vi besøget kroen som familie og det kan varmt anbefales.
Kæmpe fornøjelse fra start til slut
Kæmpe fornøjelse fra start til slut. Alt personale var imødekommende og kødet tilberedt i særklasse. Salat var frisk og indbydende. Alt sammen i hyggelige omgivelser. Kommer gerne igen snarest.
En kammerat og jeg fik en kæmpe bøf…
En kammerat og jeg fik en kæmpe bøf hver. Det var noget af det bedste kød jeg har fået længe 😎..
Gode bøffer og god service fra…
Gode bøffer og god service fra tjenerne.
Kommer klart igen!
Charolais Kroen er et helt fantastisk…
Charolais Kroen er et helt fantastisk sted, hvis man elsker gode steaks og en hyggelig, intim atmosfære.
Min familie og jeg har kommet der i mange år, og hver gang bliver vi mødt af den samme varme stemning, lækre steaks og oprigtige, imødekommende mennesker. Det er et af de steder, hvor man virkelig kan mærke, at der bliver gjort noget ud af både maden og gæsterne.
Hvis man leder efter et rigtig godt – hvis ikke det bedste – steakhouse i Herning, så kan jeg kun varmt anbefale Charolais Kroen. Det er et sted, man kommer tilbage til igen og igen.
Der kom ingen tjener hen og spurgte om…
Der kom ingen tjener hen og spurgte om alt var ok, efter bøfferne var serveret.
De var ikke ok!
Vi havde bestilt ribeyes, min var ok. Min mands var en 500 grams, - men det var ikke en ribeye. - Bøffen var sej!!! Og ikke fedt marmoreret.
Vi gjorde opmærksom på det, da vi skulle betale.
Men da tjeneren kom tilbage, havde han stadig ikke talt med kokken.
Træls oplevelse.
Sidst vi var der var alt ok!!!
Men vi kommer ikke tilbage.
Skøn oplevelse hos Jorge og team 🙏
Skøn oplevelse hos Jorge og team 🙏
Lækker mad og dejlig service. Vi ses snart igen
Fantastisk kød
Restauranten er autentisk og enormt hyggelig hvor man virkelig føler sig tilpas. Vi blev taget godt imod af venlige tjenere samt master chefen, kom til vores bord og bød os velkommen. Han fortalte om kødet og vi fik en god vejledning. Kødet var fantastisk. Aldrig oplevet noget så godt. Fantastisk oplevelse
A real treat for all steak lovers
Uden tvivl Danmarks bedste bøffer!
Uden tvivl Danmarks bedste bøffer!
Jeg er kommet på Charolais Kroen en del gange efterhånden. Det skuffer aldrig og denne gang var ingen undtagelse. En hyggelig mindre restaurant med charmerende atmosfære og det mest saftige kød, der findes. Søde tjenere, god vin, og kokke, som virkelig ved hvad de laver på grillen - som man har mulighed for at følge med i, da den er ude i restauranten. En dejlig salatbar og vi fik en rigtig god vin fra Bourgogne til. Intet at klage over, og jeg glæder mig til næste gang!
Ps: en anbefaling - muslinger og rejer som forret er himmelsk!
Kød i verdensklasse
Uden tvivl den bedste bøf jeg har fået meget længe. KÆMPE anbefaling herfra.
Dejlige omgivelser og gode bøffer
Dejlige omgivelser og gode bøffer. Vi kommer helt sikkert igen.
Hyggelig spisested med god betjening og…
Hyggelig spisested med god betjening og dejligt mad. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. Tak for mad. 🙂
Et skuffende besøg på Charolais Kroen. Langt fra forventningerne
Vores besøg på Charolais Kroen begyndte med forvirring. Efter vi var kommet ind, var der er ingen skiltning, og dørene var lukkede, så vi var usikre på, hvor vi skulle gå hen. Da vi endelig blev mødt af en tjener, føltes det desværre ikke som en varm velkomst. Hun virkede uengageret, hilste ikke med et smil og viste os blot direkte til bordet, hvor hun lagde menukortet uden yderligere introduktion. Allerede her opstod en ubehagelig stemning.
Vi besluttede os for at bestille snegle som forret og mørbrad som hovedret. Da tjeneren kom forbi for at tage vores bestilling, blev vi stoppet og fik vi at vide, at vi selv skulle skrive vores bestilling på en lille seddel – et system vi ikke var blevet informeret om på forhånd. Da vi spurgte tjeneren om en anbefaling til, hvordan kødet burde steges, lød svaret tøvende: “Øhhh… det ved jeg ikke… medium eller noget…” – hvorefter hun blot gik, uden at forsøge at finde en kollega, der kunne hjælpe, og fik heller ikke taget vores ordrer på forret og drikkevarer. Vi måtte selv henvende os til en anden tjener, som heldigvis var mere hjælpsom og forklarede, at der desuden ikke fulgte nogen sovs med til kødet eller fritterne – hvilket virkede overraskende, især til den pris.
Salatbaren, som vi selv hentede forret til fra, var en decideret skuffelse. Udvalget var begrænset, intet virkede hjemmelavet, og kvaliteten lå langt under, hvad man kunne forvente i den prisklasse. Sammenlignet med en kæderestaurant som Bones var det ¼ af mængden, men samme kvalitet.
Efter at have spist forretten, blev vi spurgt, om de skulle sætte kødet på grillen – hvilket kom bag på os, da vi ikke var blevet bedt om at sige til før. Alligevel gik der omkring 30 minutter yderligere, før hovedretten blev serveret. Da den kom, var fritterne tørre, som om de havde stået ude for længe. Og selve mørbraden – til en pris på cirka 500 kr. – var stegt ujævnt: nogle steder medium, andre rare eller gennemstegt. Heller ikke her levede kvaliteten op til det, man med rette kan forvente.
Alt i alt var besøget på Charolais Kroen præget af dårlig service, manglende kommunikation, lav værdi for pengene og skuffende madoplevelser. Når man betaler for en spiseoplevelse i den øvre ende af prisskalaen, forventer man noget markant bedre – både hvad angår smag, service og udvalg.
Det bliver første og sidste gang vi spiser her, og kan desværre heller ikke anbefale Charolais Kroen til andre.
Det var rigtig lækker kød vi fik på…
Det var rigtig lækker kød vi fik på bord 21 i dag, maden var der ikke noget i vejen med, dog med tjenerens fordom og bemærkning blev jeg liiiidt mundlam. Beder om dele regningen, med en lille kommentar lykkedes det, men det øjeblik jeg spørger om hvorfor hun hopper over drikkepenge sektionen, kigger hun og siger “ troede ikke du ville give. Jamen så blev hun da også fri for det🤣
Lækkert kød
Lækkert kød, sprøde fritter og god bearnaisesmør.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.