Altijd gezellig, eerlijk, mooie kwaliteit kleding, juiste maten, track and trace bij bestelling,leuke prijzen.Kortom een top bedrijf ga gezellig daar shoppen en je bent verkocht!
Super lieve mensen echt waar en je kunt kleren shoppen en betaalbaar dat kom je niet veel tegen maar ik super blij dat ik hun leren kennen heb doe zo veder ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍
Super leuke en gezellige Live. Betaalbare kleding, schoenen, tassen en meer.. Genoeg om uit te zoeken, ze zijn beide behulpzaam, vriendelijk en geduldig haar vriend en zij. Niets is te gek om te vrage... Mehr ansehen
Heel vriendelijke en enthousiaste verkoopster. De live's op tiktok zijn ook altijd heel gezellig om te kijken. Heel leuk hoe Chantelle & Donny, de moderators en de kijkers zo samen werken. Ik voel... Mehr ansehen
Wat maakt ons uniek Wij verkopen onze producten via TikTok Live, waar wij de nieuwste items laten zien. Tijdens deze lives passen we de kleding, zodat klanten direct kunnen zien hoe de items vallen en gedragen worden. Hierdoor krijgen klanten een realistisch beeld van de producten voordat ze bestellen. Onze prijzen zijn betaalbaar en tijdens de lives is er ruimte om vragen te stellen over maten, pasvorm en combinaties. De website is momenteel nog in ontwikkeling. Op dit moment staat er een beperkte selectie online, waaronder parfum. In de toekomst zal het assortiment worden uitgebreid met kleding, accessoires en andere producten. Kenmerken: • Verkoop via TikTok Live • Direct zicht op pasvorm door live passen • Betaalbare prijzen • Website in aanbouw • Assortiment wordt verder uitgebreid
utrecht utrecht, 3572bn, utrecht, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ik ben vanaf het begin toen ze net begon al vaste klant en haar kleding is super! Kwaliteit ook heel erg goed en ook tassen,sieraden noem zo maar op altijd tevreden mee. Ze is een super lieve vrouw en ik raadt iedereen haar aan om bij haar te kopen. Ze heeft altijd goeie mooie scherpe prijzen en is er wat kun je altijd terecht of ben je op zoek naar iets dan, kijkt ze met alle liefde voor je.

Antwort von Chantelle Utrecht Fashion
een hele lieve vrouw ze komt haar afspraken na heeft goeie levering goeie service ze verkoopt goeie kwaliteit van de spullen

Antwort von Chantelle Utrecht Fashion
Onlangs betaalbare en leuke kleding van deze tijd gekocht bij, mevr hielp me goed omdat ik lang ben, nadat alles binnen kwam paste ik alles netjes, ik ben dus erg blij hiermee, zal zeker vaker winkelen en de lives op tiktok z'n altijd gezellig, niet te druk en ze is totaal zichzelf.

Antwort von Chantelle Utrecht Fashion
Vriendelijke dame🥰 die snel alles verzend.

Antwort von Chantelle Utrecht Fashion
Top kwaliteit en alles komt snel binnen, vriendelijk en denkt leuk en oprecht met je mee als je iets zoekt

Antwort von Chantelle Utrecht Fashion
Altijd een leuke live op TikTok, met orginele kleding. Verzendt lekker snel, dus helemaal niks mis mee 🫶