Ik ben een professionele IT handelaar. Twee probooks gekocht, en zeer snel geleverd, maar 1 van de toestellen was DOA - kan gebeuren en een tweede had niet de juiste specs. Maar waar de 5 sterren voo... Mehr ansehen
Zeer tevreden van de correcte en snelle levering van dit ICT bedrijf! Al verschillende bestellingen geplaatst bij centralpoint.be en altij verliep alles van een leien dakje! Vlotte afhandeling! Ook... Mehr ansehen
Delivery took several days, but still acceptable. The Ubiquiti Networks UAP-AC-PRO Wifi access point is pretty easy to install and seems to work flawlessly. This access point replaces a Cisco WiFi w... Mehr ansehen
Laptop besteld voor professionele doeleinden en beloofde leverdatum eerst volgende dag. Nu al ruim 1,5 week "onderweg" via DHL die de datum gewoon blijven verschuiven en het enige dat de klantendienst... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Per 1 juni 2018 opereren Centralpoint.be, Centralpoint.nl, Infotheek en Scholten Awater onder één naam: Centralpoint. Met ruim 500 medewerkers en vestigingen in Rotselaar, Amstelveen, Nijmegen en Wijchen is Centralpoint de grootste IT-reseller van de Benelux. Centralpoint fait partie d’Infotheek Group, l’un des plus grands livreurs de matériel informatique en Europe avec un chiffre d’affaires annuel d’environ 750 millions d’euros et des établissements dans 14 pays. Nous livrons du matériel TI aux entreprises et aux secteurs depuis plus de 25 ans. Que ce soit le gouvernement, le secteur des soins, de l’éducation ou du commerce, tous profitent de nos prix attrayants.
Nieuwlandlaan 111/203, 3200, Aarschot, Belgien
- 016 796 200
- klantenservice@centralpoint.be
- www.centralpoint.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
J'ai eu un charmant accueil…
J'ai eu un charmant accueil téléphonique de la part de Monsieur Joris Feyen.
Ce dernier m'a bien aidé pour pouvoir payer au moyen de Bancontact vu qui ni les paiements par Paypal ni les paiements par Visa ne fonctionnaient aujourd'hui...
Je le remercie encore pour son aide et maintenant j'attends impatiemment ma commande.
Benoît Versavel
Bruxelles
Uitstekend
Uitstekend. Had niet het juiste product besteld maar hebben het zonder problemen terug genomen. Heel snelle afhandeling an duidelijke communicatie. Geweldig.
werk aan de communicatie!!!
De communicatie omtrent een product dat niet geleverd raakt is echt niet ok. Werk aan deze winkel op dat vlak...!

Antwort von Centralpoint Belgium
Zeer tevreden over de afhandeling van…
Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en het last minute aanpassen van mijn leveradres!
No respect for customers
I've contacted them since 4 days ago for my blackberry keyone screen (which has come off). Up till now, no answer to my email. They're still ignoring me.

Livré en moins de 24h !
Livré en moins de 24h !
Prix attractif
grote keus
Veel producten, snelle levering, scherpe prijzen, en altijd (bij mij) gratis levering.
Vriendelijk en correct contact
Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en ben zo op de website van Centralpoint terechtgekomen.
Uiteraard zat ik met vragen vermits de firma mij onbekend was maar de bestaande reviews en de vlotheid van communicatie met Jessica hebben mij wel overtuigd om de bestelling voor een nieuwe laptop bij Centralpoint te doen.
Tot hier toe zeer tevreden en ben ook overtuigd van de verdere vlotte levering en eventuele verdere service
Mijn eerste bestelling…
Ik heb net mijn eerste bestelling gedaan bij Centralpoint.be.
Dit ging heel vlotjes en binnen de 2 dagen was alles geleverd in goede conditie.
Zeker een aanrader.
Aanrader
Al verschillende keren besteld, altijd snel in huis en goed verpakt.
Ik blijf terugkomen :)
À éviter !!
Service après vente vraiment nul. J'ai rencontré un problème avec mon pc, qui n'est à ce jour toujours pas réglé. Je les appelle mais eux ne rappellent pas. La première et dernière fois avec eux !!! Je déconseille totalement !!

Te vermijden!
Heb onderdeel besteld dat slecht omschreven was op hunwebsite en daarom niet kon gebruiken. Geen bereidheid om onbeschadigd product in retour te nemen. Deze shop is een NO GO!

prijsverhoging van 25% na bestelling
Ik had een AP besteld via hun website. Product was iets duurder dan de gekende webwinkels, maar ik dacht eens een belgische speler te helpen...
Nog 2 producten in voorraad, leveringstermijn 1 dag, op de site stond niets vermeld van een variable prijs. Online betaald. Na twee dagen nog niets ontvangen. Blijkbaar hadden ze mijn bestelling geannuleerd omdat de prijs na mijn bestelling met 25% was gestegen. Ik kon de rest nog bij betalen of kreeg mijn geld terug (kon wel 14 dagen duren).
Bestelling geannuleerd en gekocht bij de bekende webwinkel aan de normale prijs. De dag erna al geleverd.
Zoals je hieronder kan lezen hebben meerdere mensen al zitten klagen over de lange leveringstermijn en dat hun voorraad niet klopt. Ze bestellen gewoon na je order bij hun leverancier.
Enigste positieve aan het verhaal, ze hebben na 6 dagen mijn geld teruggestort.

Antwort von Centralpoint Belgium
Très content dans l'ensemble.
Très content du service, du conseil, des produits et de la rapidité de livraison.
Je recommande.
Disgusting after sale service
Disgusting after sale service, very long delivery.
They don't want to take back not used items.
I ordered 2 times here, on the web-site you have 1-2 working days for delivery, but in total I wait around 5 working days (7 in total).
Now I send the e-mails to sent back 1 item, but they try to refuse me.
I never will use it again.

Top service
Echt geweldige service zo mensen vind je echt niet veel!!!
Doe zo verder en echt bedankt voor het helpen
Alles is snel geleverd en en goedkoop
Beste
Beste, ik ben telefonisch super professioneel begeleid in de aankoop. Centralpoint was zeer snel met terugbellen om te bevestigen dat de HP- case voor mijn HP-tablet zou passen en werken. Op 7-2 's middags besteld en op 8-2 in de voormiddag al geleverd. Alles werkt naar behoren! Dus een nieuwe dik tevreden klant erbij. Met vriendelijke groet Marco
Commandé le mardi et livré le mercredi …
Commandé le mardi et livré le mercredi !
Site clair, professionnel et possibilité de payer avec Paypal.
Que demander de plus ??
Je le recommande!
Na paypal betaling levering geweigerd, items wel in voorraad
Bij 2 bestellingen wordt tot 2x toe geweigerd te leveren ondanks dat de items voldoende voorradig zijn.

Antwort von Centralpoint Belgium
Scherpe prijs, makkelijk bereikbaar via online chat
Ik kocht een keyboard bookcover, origineel accessoire van Samsung, aan de scherpste prijs die ik online kon terugvinden. Dik € 20 verschil, of makkelijk 12% goedkoper.
Had nog wat technische vragen, dewelke via de online chat onmiddellijk werden beantwoord op een vlotte en correcte manier.
Bestelling op vrijdag, levering - zoals beloofd - op maandag (via TrackAndTrace).
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.