CC Pro Shop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede til Cc Proshop, fordi min mors TV var i stykker, efter at være blevet holdt hen af en anden TV reparatør. Fik hos Proshop den venligste og mest forstående mand i røret, og få timer efter, havd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte højttalere, og ccproshop ringede og tilbød selv at transpotere varen, da post danmark kan være "hård" ved pakker. Dette er i sig selv fremragende, og dette er mit andet køb ved ccproshop, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et komplet anlæg til bilen og fik en super service af dem. Masser af gode råd og vejledning til hvad der ville være bedst til mit behov og budget. Fik en go pris på anlæget og blev enda tilbu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igennem de seneste par år har jeg lejet anlæg hos CC ProShop - til små forsamlingshuse og til store firmaarrangementer. Udstyret er ALTID i en stand der ser nyt ud, det er sgu fedt(!) at have uds... Mehr ansehen

1. Hi-Fi-Shop

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

CC Pro Shop startede i 1987 som enkeltmandsvirksomhed med adresse på Agtrupvej i Kolding. I dag holder vi til i vores domicil i den nordlige bydel hvor vi har eget værksted, lager, showroom, kontor, butik og biograf. CC Pro Shop er en kvalitetsbevidst elektronikvirksomhed, som arbejder indenfor følgende områder: • Udlejning af AV, lyd/lys til skoler, diskoteker, teatre, firmaer og private • Salg og installation af alt indenfor AV, lyd/lys • Servicering af alt indenfor AV, lyd og lys • Salg og installation af PC-videoovervågning • Salg af lyd-/billedprodukter til bilen og hjemmet Åbningstider Mandag - fredag 09:30 - 17:00 Lørdag 09:30 - 12:00 Søndag Lukket.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en go pris på anlæget og blev enda tilbudt at komme forbi og få kalibreret mit anlæg efter instalation for optimal ydelse med hensin til DB og balance mv.
Super go oplevelse og 100% et sted jeg kommer igen og handler

7. Juni 2009
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Køb af Yamaha YSP-3000 Soundbar

Købte den igår kl ca 15.57 og har modtaget den idag. *Det er da service.
Kunne dog godt bruge at indpakningen ikke var original med tape, da der, når tapen pilles af, går noget af emballagen i stykker og man kan måske derved få problemer med en returhandel pga at kassen er i stykker.
Sidste stjerne må vente til en evt RMA.

21. April 2009

Kan anbefales

Bestemt et godt sted at handle.
Har lige købt 2 aktive PA toppe og en aktiv PA bund, fik det til aftalt tid og til en god pris.
Har tidligere handlet hos ccps og er altid behandlet godt.

7. März 2009
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prisen steg med ca. 350 kr da jeg klikkede på "godkend beløb". Varen er bestilt og afsendt for 6 dage siden og er endnu ikke dukket op.

Jeg godkendte et beløb på 2625 kr men straks efter godkendelsen var beløbet steget til 2970 kr. Hvis jeg ikke havde tjekket det, var jeg altså kommet af med ca. 350 kr mere end jeg havde godkendt.
Samme eftermiddag blev jeg ringet op af firmaet, der oplyste om at jeg stod til at have bestilt varen 2 gange. Det afkræftede jeg og fik at vide at varen ville bliv pakket og afsendt med det samme til levering næste dag. 6 dage senere har jeg stadig ikke modtaget varen. Jeg havde aftalt med en ven at skulle hjælpe med montering, men da jeg ikke har fået varen og rejser på søndag (skal køre til skisportssted og havde regnet med at høre mit eget musik på turen) kan det ikke lade sig gøre.
Det er absolut ikke et seriøst firma, der yder den form for service.
Det er ikke et firma, der kan anbefales, snarere tværtimod.

5. Februar 2009
CC Pro Shop-Logo

Antwort von CC Pro Shop

Hej Bjarne
Det du skriver men at priser pludselig stiger, kan simpelthen ikke lade sig gøre. Jeg husker godt din handel og du fik den selvfølgelig til den pris som der stod på vores webshop. Yderlig havde du bestilt 2 gange det samme produkt sent fredag og derfor ringede vi for at få befræftiget at der var tale om en fejl. Da vi havde fået clearet at du selvfølig kun skulle have en, sendte din ordre den straks samme dag, til den pris som stod på vores webshop. Det kalder jeg for god service, andre webshop har jo ikke engang telefon support, som vi har 6 dage i ugen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

købe samlet for lige over 20000 og de var ca 3000kr billigere end hvad jeg ellers kunne finde produkterne til. Ifølge deres hjemmeside var 2 af 3 produkter i rester ordre, så jeg havde skrevet i kommentar feltet, om de ville give en status på ordren, og en time senere havde jeg et svar, hvor de gjorde rede for hvornår du forskellige produkter var hos dem. Og der udover spurgte de indtil om jeg var sikker på at jeg havde brug for alle produkterne, da det kunne se ud som om at jeg havde bestilt mere end jeg havde brug for.. Det er ikke tit man hører en sælger spørge om man har købt for meget :)
Kunderservice sendte mig her efter endnu en mail hvor de gjorde opmærksom på at hvis jeg ville havde et 2 produkter som var på lager så ville de da gerne sende dem så jeg havde dem før weekenden, og som lovet blev varerne leveret fredag middag. Og det sidste produkt sendt sammen dag, hvor efter jeg havde det om mandagen.

Super service, super levering, super priser

31. August 2008

Køb af AV Reciver

Billigste pris ved aut. Pana forhandler, og levering til lovede tid.
Super handel, eneste minus er man ikke får postdk track and trace.

29. Juli 2008

Køb af baghøjttalere

Jeg bestilte et sæt baghøjttalere på hjemmesiden, og hentede dem i butikken næste dag, og varen var klar da jeg kom efter den. Prisen var også lavere, end der hvor jeg ellers ville have haft købt højttalerne. Jeg fik mail fra CC Pro Shop da varen var klar til afhentning. Her kan jeg godt finde på at handle igen næste gang...

24. Juli 2008

Hurtig og effektivt

Jeg bestilte min vare på hjemmesiden, men forsøgte at ringe alligevel for at bekræfte at varen var på lager. Telefonen blev desværre ikke besvaret, så jeg sendte en mail. Kort efter blev mailen besvaret om min vares lagerstatus, og desuden blev hjemmesiden hurtigt derefter opdateret omkring et alternativt telefonnummer, mens der udførtes reparation på det normale nummer.

Varen blev bestil om eftermiddagen, men CCps.dk formåede alligevel at poste det samme dag, og forsyne mig med trackingnummer. Varen blev leveret formiddag den følgende dag. Fantastisk hurtig reaktion på henvendelse, rettelse af information/nye informationer, og ekstrem hurtig levering. De har virkelig gjort noget for at få min vare frem til tiden, og det værdsættes! Desuden var de blanmdt de billigste på det danske markede hvad angår dette produkt.

9. Juni 2008

Excellent

Køb: DJP-104USB pladespiller.
Meget god hjemmeside samt nem og hurtig betaling. Fantastisk hurtig levering. Nem installation og ibrugtagning.

13. April 2008

No title

Jeg købte et 42" plasma tv gennem ccproshop, og der gik 4 dage fra ordren gik igennem til de kom med mit tv. Helt igennem god service og proffesionelle folk.
Kan varmt anbefales!

20. März 2008
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr