Cashback XL Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters, ze geven een select groepje mensen cashback en voor de overigen die krijgen niks en steken ze de cashback die ze krijgen van de bedrijven in eigen zak, uiteraard schreeuwen degene... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WAARSCHUWING. Doe GEEN aankopen via www,cashback.nl. Zij komen hun afspraken niet na en betalen opgebouwd tegoed niet ui

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I regret I did not check this site before using cashback. I bought phone on aliexpress, I should get cashback, but I got nothing. Do not use it Edit: I contacted their support. They deleted my ac... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjah, misschien kortzichtig om te zeggen dat het nogal om 'scapegoating' lijkt te gaan, maar ik heb al jaren louter goede ervaringen met Cashback XL! Externe factoren kan ik hier noemen, maar daar h... Mehr ansehen

1. Affiliate-Marketing-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Met de online cashbacks van CashbackXL krijg je honderden euro's per jaar terug op jouw online aankopen.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onterecht geblokkeerd en saldo…

Onterecht geblokkeerd en saldo ingenomen – Zeer slechte klantenservice!

Beoordeling: ★☆☆☆☆ (1 ster)

Ik ben zeer teleurgesteld in de manier waarop CashbackXL met mijn account en gegevens omgaat. Onlangs had ik een saldo opgebouwd van €75,36 op hun platform, maar zonder enige waarschuwing of duidelijke uitleg hebben ze mijn account geblokkeerd en mijn saldo ingenomen.

Wat is er gebeurd?
CashbackXL beweert dat ik hun platform zou hebben benadeeld door meerdere accounts aan te maken en op die manier meerdere keren dezelfde bonussen of incentives te ontvangen. Echter, ze hebben geen bewijs geleverd van enige fraude of misbruik van mijn kant. Ik heb altijd volgens de voorwaarden gehandeld en heb geen enkele regel bewust overtreden.

Waarom is dit onacceptabel?
1. Geen transparantie: CashbackXL heeft geen uitleg gegeven over waarom mijn accounts zijn geblokkeerd en waarom mijn saldo is ingenomen. Ze gaven aan dat er fraude zou zijn, maar zonder concreet bewijs of details.
2. Schending van mijn privacyrechten: Ik heb recht op inzage in de manier waarop mijn persoonsgegevens zijn verwerkt, maar CashbackXL heeft me dit recht ontzegd. Ze weigeren schriftelijk te communiceren en beperken hun reactie tot telefonische gesprekken, wat mijn recht op een eerlijke en transparante klachtbehandeling ernstig belemmert.
3. Proportionaliteit: De blokkering van al mijn accounts en het volledig inhouden van mijn saldo is een disproportionele maatregel. Er had veel meer zorgvuldigheid en een proportionele oplossing moeten zijn, zoals het blokkeren van enkel verdachte accounts of een waarschuwing.

Waarom het niet kan:
Het is volkomen onterecht om een saldo van €75,36 zonder enige verklaring of bewijs van fraude in te nemen. Dit gaat tegen de principes van redelijkheid, transparantie en consumentenrechten in. CashbackXL maakt geen gebruik van een eerlijke klachtenprocedure en weigert te communiceren over wat er precies is misgegaan.

Als consument heb ik recht op een eerlijke behandeling en het recht om te weten hoe mijn gegevens worden gebruikt en hoe beslissingen over mijn account worden genomen. CashbackXL heeft dit recht geschonden en ik ben dan ook zeer ontevreden over de manier waarop zij deze situatie hebben behandeld.

Ik raad iedereen af om gebruik te maken van hun diensten, tenzij ze bereid zijn om dergelijke onbehoorlijke praktijken te accepteren.

Beste CashbackXL,

Het is werkelijk schokkend hoe u mijn situatie verdraait en mij beschuldigt van “fraude”. Laten we de feiten op een rij zetten:

Ja, ik heb meerdere accounts aangemaakt, maar dit was geen bewuste poging tot fraude. Ik wist niet dat ik al een oud account had totdat ik op een later moment meldingen kreeg dat ik een welkomstbonus van €5 kon ontvangen. Ik heb dit enkele keren gedaan, in de veronderstelling dat dit mogelijk was en toegestaan binnen uw platform. Dat u dit direct als “fraude” bestempelt, vind ik ongehoord.

Wat u echter nalaat, is:
1. Duidelijk communiceren: U heeft mij op geen enkel moment gewaarschuwd dat dit gedrag tegen uw regels is of dat dit als misbruik werd gezien.
2. Proportionele maatregelen nemen: In plaats van met mij in gesprek te gaan of enkel de extra accounts te blokkeren, heeft u al mijn accounts geblokkeerd én mijn tegoed van €75,36 ingenomen. Dit is buitensporig en niet in lijn met redelijkheid en billijkheid.
3. Bewijs leveren: U stelt dat u geen bewijs hoeft te leveren. Dat is onjuist. Als u mij beschuldigt van fraude, mag ik op zijn minst verwachten dat u uitlegt wat er precies is gebeurd en hoe ik de regels heb overtreden.

Ik ben het er absoluut niet mee eens dat mijn handelen als “fraude” wordt gezien. Een simpele uitleg van uw kant had voldoende geweest om eventuele verwarring op te lossen. Het blokkeren van mijn tegoed zonder enige waarschuwing of dialoog is niet alleen onredelijk, maar ook klantonvriendelijk.

Met uw reactie hier op Trustpilot maakt u bovendien duidelijk dat u geen enkel respect heeft voor uw klanten of hun kant van het verhaal. U stelt zich star op en weigert verantwoordelijkheid te nemen voor een eerlijke klachtenbehandeling.

Ik zal deze zaak verder escaleren en melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens en andere relevante instanties. Ik adviseer anderen om goed na te denken voordat ze van uw diensten gebruikmaken.

Senna Stas

28. November 2024

Antwort von Cashback XL

Beste Senna, je fraudeert al meer dan twee jaar met nepaccounts op ons platform. Wij hoeven niet te bewijzen dat jij dit hebt gedaan. Als je niet had gefraudeerd, was er verder niets aan de hand geweest. ^CBXL

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Elke keer inlogproblemen

De site vergeet steeds mijn wachtwoord, geeft aan dat het niet klopt, moet dat weer wijzigen en daarna mag ik niet meer inloggen vanwege te veel pogingen. Waardeloos dit!

26. Oktober 2024

Antwort von Cashback XL

Hi BB, zou je ons een berichtje willen sturen naar info@cashbackxl.nl? Dan kijken we even met je mee zodat je ons platform weer zonder problemen kunt gebruiken. Met vriendelijke groet, Team CashbackXL.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pretty legit

Pretty legit. Used a couple of times to buy gift cards (for myself) with cashback, I was able to get the cashback paid out as promised.
You can't pay with VISA/Mastercard unfortunately, just with VPay and Maestro, but I guess they do that to keep transaction costs low

14. Oktober 2024

Antwort von Cashback XL

Hi Mark, thank you very much for your review! Kind regards, CashbackXL.

zeer onbetrouwbare cashback site

De registratie is zeer onbetrouwbaar.

Ene moment registreert hij de cashback niet, om vervolgens 10 minuten later op dezelfde manier een andere cashback wel te herkennen.

Helaas flink achteruit gegaan. Claims indienen kan ook niet want hij registreert de cashback in zijn geheel niet dus dat is al een wassen neus.

20. September 2024

Hi Marco,

Vervelend om te horen dat niet al jouw cashbacks worden geregistreerd. Vermoedelijk voldoe je (onbewust) niet aan alle voorwaarden waardoor sommige cashbacks niet worden geregistreerd. We registreren dagelijks namelijk duizenden cashbacks waar het voor andere gebruikers wel werkt. Daarom kijken we graag met je mee om en hopelijk samen voor te zorgen dat toekomstige cashbacks wel worden geregistreerd. Zou je ons willen mailen naar info@cashbackxl.nl?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al een lange tijd lid van Cashbackxl en…

Al een lange tijd lid van Cashbackxl en altijd tevreden geweest. Echter heeft Cashbackxl onlangs een probleem opgelost waarvan zij niet de oorzaak waren. Toch hebben zij zich ingezet om een oplossing te zoeken. Klantvriendelijkeheid +++

7. Oktober 2024

Alles correct

Van begin is alles tot nu toe juist verlopen. Altijd correct geïnformeerd. Voor de komende tijd ga ik meer gebruik van maken.

25. September 2024

Antwort von Cashback XL

Beste Ted, fijn om te horen en succes met de komende cashbacks!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beetje genept

Ik voel me een beetje genept. Het idee is leuk en goed, alleen jammer dat je niet standaard het geld uitbetaald kan worden vanaf een minimum. Bijvoorbeeld bij het €2,50 start tegoed kan dit enkel gebruikt kan worden voor een te kopen waardebon/voucher.

Ook wacht ik al vanaf 18-09-2024 19:11 op de bevestiging van een cashback van ibood en dan is het nog wachten of ik de cashback als daadwerkelijk uit te betalen bedrag krijg of dat het opgeteld word bij het bedrag wat je nu enkel kunt terugclaimen door een waardebon/voucher te kopen.

Bij concurrent scoopy is de ervaring dat de beloofde cashback uitbetaling sneller gaat en dat je zelfs mag bepalen of je dit direct laat uitbetalen op je bankrekening of besteed aan een waardebon. Hetzelfde geld voor de door scoopy ontvangen start tegoeden etc.

Ik hoop dat cashbackXL dit in de toekomst nog eens gaat aanpassen. Dan ben ik zeker bereid om mijn review aan te passen naar een wat positievere ervaring.

23. September 2024

Antwort von Cashback XL

Beste Danny, het gratis tegoed dat je van ons ontvangt kun je als voucher tegoed gebruiken en inderdaad bij minimaal 5 euro.

Verder duurt het altijd minimaal 30 dagen voordat een bevestigde cashback goedgekeurd wordt. Dit heeft te maken met het feit dat een webshop dit keurt na retourtermijn/ betaling eerste facuur oid.

Bij aankoop van een waardebon ontvang je wel direct een goedgekeurde cashback.

Mocht in de toekomst eea wijzigen laten we dit weten!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er wordt niet gereageerd op een…

Er wordt niet gereageerd op een cashback claim. In februari een aankoop gedaan. Sindsdien in behandeling. Eerste claim werd er gezegd dat er een melding bij Glamira werd gedaan. Sindsdien niks meer gehoord. Nu wordt er niet eens meer gereageerd op de 2e claim. Shopbuddies is een stuk beter!

15. August 2024

Hi Dennis,

Vervelend om te horen dat je niets meer van ons hebt vernomen. Dit is niet onze bedoeling geweest. Zou je ons willen mailen naar info@cashbackxl.nl? Dan duiken we hier samen in.

Slechte ervaring

Slechte ervaring: geen cashback, geen support.
4 aankopen via CBXL gedaan. Cookies laten controleren. Alles oke. Na paar maanden via CBXL support gevraagd naar cashback van deze aankopen. E-mail gestuurd met screenshot van coockies. Reactie van hen: als u de regels volgt komt alles goed. Anders claim indienen. Dit laatste geprobeerd, maar selectie van webshop is niet mogelijk. Dus claim indienen werkt ook niet.

6. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meer afwijzingen dan goedkeuringen

Er wordt meer afgewezen, dan goedgekeurd.
Daarmee wordt het uiteindelijk toch duurder, dan als je voor de goedkoopste site gaat (deze heeft meestal geen contract met cashbackxl).
Je dient een claim in. Deze wordt afgewezen vervolgens staat er als je alle regels heb gevolgd je een claim kan indienen. Dat is niet logisch.
Maw zeer teleurstellend en zeer onbetrouwbaar.

27. Juni 2024

Antwort von Cashback XL

Hi S Sing, bedankt voor je review. In principe wordt een cashback altijd goedgekeurd als zowel onze regels als die van de webshop worden gevolgd. Wordt een cashback afgekeurd, dan gaan we ervan uit dat de webshop dit met een geldige reden doet.

Een claim indienen is verder altijd mogelijk, mits de webshop dit toe laat. Dit zou echter een uitzondering moeten zijn als jouw cashback bijvoorbeeld niet wordt geregistreerd. Mocht je willen dat we voor toekomstige aankopen met jouw meekijken kan je ons altijd mailen naar info@cashbackxl.nl. Dan kunnen we er samen voor zorgen dat al jouw cashbacks netjes worden geregistreerd. Met vriendelijke groet, Team CashbackXL.

Correcte afhandeling van cashback

Surfshark VPN 2 jaar dankzij de cashback aan een 15 euro kunnen kopen (58 euro cashback). Duurde van 10 april tot 16 juni ter goedkeuring en nadien kan je het geld laten uitbetalen. Heb ik gekozen voor de instant uitbetaling en inderdaad, paar minuten later stond het geld op mijn rekening.

16. Juni 2024

Antwort von Cashback XL

Hi, wat fijn dat je een Surfshark abonnement met een mooie cashback hebt kunnen aanschaffen. Onwijs bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Cashback XL.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top ervaring met de online website

Top ervaring met de online website! Ze hebben tot nu toe meerdere malen waargemaakt wat ze beloven/doen.

25. Juni 2024

Antwort von Cashback XL

Hi Jaimy, enorm bedankt voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

CashbackXL.heeft mij perfect geholpen.

CashbackXL.heeft mij zeer goed geholpen. Ik was niet zo handig met het aanvragen van een claim, maar een medewerker heeft mij duidelijk de werkwijze uitgelegd. De verdere afwikkeling is niet anders dan uitstekend te noemen.

25. Juni 2024

Hoi Hennie,

Fijn om te horen dat we je een handje konden helpen. Het is natuurlijk mooi meegenomen als je wat extra kan besparen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cashbacks worden nooit goed geregistreerd!

Dit bedrijf is niet betrouwbaar! Meerdere malen cashbacks aangevraagd, voldaan aan alle eisen maar niks wordt meer geregistreerd en claims worden niet in behandeling genomen want ja, jij zit fout door verkeerde handelingen.... 2 jaar geleden ging alles goed en nu hebben ze de kraan gewoon dichtgezet. Ver weg blijven van deze toko, Woolsocks is stukken betrouwbaarder! Je bent gewaarschuwd, doe vooral geen grote aankopen via dit bedrijf want ze laten je gewoon als een zak aardappels liggen.

22. Mai 2024

Antwort von Cashback XL

Beste Kenan, vanwege cookie- en privacy wetgeving luistert het meten van een cashback heel nauw en dien je als gebruiker dit zorgvuldig te doen. Helaas accepteren niet alle webshops claims hetgeen we ook duidelijk aangeven. We doen maandelijks duizenden cashbacks die goed gaan en werken. Daarbij proberen we dit altijd samen met een gebruiker op te lossen. Soms lukt dat helaas niet. Mocht je nog vragen hebben kun je ons tijdens kantooruren telefonisch en per mail goed bereiken. Mvg.

beperkt aanbod

Mailtje gehad dat ik eenmalig €5 korting kreeg op mijn eerste giftcard aankoop. Dit gedaan en de Keuze Cadeaukaart gekocht.

Na aankoop blijkt dat deze Keuze Cadeaukaart veel minder inwisselopties heeft dan bij andere verkooppunten. Normaal koop ik exact dezelfde kaart via Woolsocks met cashback, maar ik kan deze nu niet inwisselen voor een Apple of VVV digitale kaart.

23. Mai 2024

Hi Jelte,

Enorm bedankt voor bericht en je attentie.

Goed dat je aangeeft dat er enkele webshops ontbreken. We zetten ons elke dag in om zoveel mogelijk inwissel opties toe te voegen voor de Keuze Cadeaukaart. Het kan zo zijn dat er soms een webshop ontbreekt, maar deze voegen we dan graag zo snel mogelijk voor je toe. Ook in dit geval zullen we ons best doen om de genoemde webshops voor je toe te voegen.

Zou je ons in het vervolg willen mailen naar info@cashbackxl.nl? Dan pakken we dit direct voor je op. Alvast bedankt!

Top bedrijf

Top bedrijf gebruik het sinds januari volop en heb al zoveel bespaard en het keert ook super snel uit kwa betaling...

Raad het zeker aan!

19. Mai 2024

Antwort von Cashback XL

Fijn en bedankt voor jouw positieve feedback Claudia!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cashbackxl is slecht in het uitbetalen…

Cashbackxl is slecht in het uitbetalen van de korting. Het bedrijf staat niet achter de klant. Ondanks de juiste gebruiksaanwijzing te hebben gehanteerd, wordt bij Independer Zorg 20 euro niet uitbetaald. Vorig jaar liep ik 130 euro mis, bij KPN-abonnementen, omdat er nog geen duidelijke afspraken waren vastgelegd tussen beide partijen. Hierdoor zit ik 2 jaar vast aan duurdere abonnementen dan ik zonder Cashbackxl zou hebben afgesloten. Tevens wordt de 1*- review niet getoond op de site van Cashbackxl en op mijn vraag bij welke geschillencommissie Cashbackxl is aangesloten, komt geen antwoord.. Bezint eer ge begint!

19. Mai 2024

Cashback energiedirect

2e keer geprobeerd en keurig gestort gekregen

17. Mai 2024

Antwort von Cashback XL

Fijn en mooi dat het zo dus opgelost is en werkt!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr