Tak for en rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af en ny brugt bil. Maiken har hjulpen igennem hele forløbet på en meget venlig og professionel måde. Fin og grundig gennemgang af bilens mange fu... Mehr ansehen
Vi har fået en god, troværdig forklaring på finansieringsjunglen og køb af små biler holdt op mod mellemklassebiler. Vi endte med køb af en nyere brugt Honda til vores datter i sommer Absolut et s... Mehr ansehen
Caripo forsøgte at sælge en bil, som det viste sig allerede var leaset ud 2 uger tidligere, da annoncen ikke var taget af nettet. Dette blev først opdaget af sælger efter der var skrevet slutseddel o... Mehr ansehen
Stor ros til Caripo biler for deres service. Tydeligt at mærke de sætter kunden i centrum og går et ekstra skridt for at hjælpe. Havde bilen på pladeværksted og der stod en gratis lånebil klar og alt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Forside
Høegh Guldbergs Gade 36, 8700, Horsens, Dänemark
- www.caripo-biler.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Meget venlig og god oplevelse når vi…
Meget venlig og god oplevelse når vi har købt vores ny bil…
Fint indtil pengene faldt
Alt var fint, indtil vi fik bilen. Grundet 1. Maj, kunne de ikke lige få det sidste lavet, men vi ville blive kontaktet næste dag, for at blive henvist til et værksted, for at få det fixet. Vi har forsøgt at få kontakt til dem, også med henblik på en lille indvendig skade på bilen. Nej, det virker som om, at når du har betalt, så må du bare klare dig selv. Ikke i orden
Fantastisk overdragelse af bilen
Fantastisk overdragelse af bilen. Manglede undervejs info om leveringstiden.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Man tog sig god tid til at sætte mig ind i brugen af bilens teknik og software.
Stor ros til Caribo biler og Henrik, som stod for salget.
Håber Caribo biler vil beholde forhandling af Hyundai i mange år fremover.
Thorkil Rasmussen
En super bilforhandler
Havde en rigtig god oplevelse med Caripo som solgte vores bil. De var både hurtig, dygtig og meget transparente i deres handel. Det var betryggende for os, vi kommer gerne igen.
Manglende service
Var forbi for at få en pris og en handel på en ionic 5 på en kedelig mandag kl 16.00 - vi gik rundt i 20 min, og ikke en ansat henvendte sig til os og spurgte om vi skulle have hjælp. Den ene sælger der sad der, godt nok med en kunde, henvendte sig ikke på noget tidspunkt, men forsvandt bagefter ud bagved.... De må have en god forretning hvis man ikke behøver at sælge nye biler, men så finder vi da en anden forhandler.
Handel og medarbejder
5 stjerner til Peter fra Værkstedet.
Høflig betjening og god orientering.
God og troværdig bilhandel
God og troværdig bilhandel. Købte og solgte bil i samme handel og alt har fungeret 100%
Super kyndig og ærlig vejledning
Har i dag været til 60.000km service eftersyn med min Hyundai Kona 64EV fra 2020. Caripo Biler er et dejligt værksted og jeg fik forbilledlig råd og vejledning fra Kasper Borg omkring min bil. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre.
Så fin en behandling jeg har fået…
Så fin en behandling jeg har fået .Meget venlig og imødekommende personale. 🥰🥰
God service ved handel og levering
God service ved handel og levering - fik ladekabel med, selvom det ikke var bestilt
Jeg har en Santa fe
Jeg har en Santa fe, som ikke kan oplade på bestemte tidspunkter.
Værkstedet har forsøgt at udbedre fejlen i over 2 år.
FDM har været inde over, og snakket med forhandler om tilbagekøb.
Bilen har miste over 200.000kr. i værdi på 2år og 40.000km.
Vi kan ikke komme af med bilen da den stadig ikke virker.

Antwort von Caripo Biler
Har leaset en rigtig fin Audi a3 desværre kun igennem 9 mdr..
alt lige fra start til slut har været til UG
Super flinke medarbejder 👍
Kommer helt bestemt igen!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.