Fantastisk personlig service og oppfølging fra begynnelse til slutt. Wendie og Rasmus har nå skreddersydd 3 drømmeferier for vår familie og vi har aldri opplevd tilsvarende kvalitet. De ga også fantas... Mehr ansehen
Vi er for en uge siden kommet hjem fra en helt fantastisk ferie på Anguilla i Caribien. Takket være Rasmus' store kendskab og gode forbindelser blev det en oplevelse udover det sædvanlige. Vi boede på... Mehr ansehen
Helt fantastisk tur, dejlige hoteller - valgt i den helt rigtige rækkefølge, hvor komforten steg og steg 😊 Og perfekt rejseplan 👍 15 dage rundt på 3 Caribiske øer. Caribien plejer at være dyrt,... Mehr ansehen
Vi kontaktede flere bureauer, da vi skulle bestille ferie, men ingen kunne nå Karibia Travels til sokkeholderne, når det kom til service (her kan jeg især fremhæve hurtige svar og meget personlig betj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
The Makai Travel Group, som består af rejsebureauerne Makai Travels og Maldivia, er danskejet og kreeret af Wendie Pedersen og Rasmus Kirketerp. Vores store passion har altid været at rejse og at udforske verden. Fra Maldivernes smukke sandstrande til Caribiens frodige regnskove, Dubai’s spektakulære shopping, sejlads i Fransk Polynesien og storbyer i Sydeuropa. Det kulminerede tilbage i 2013, hvor vi startede vores første rejsebureau. Vi fik hurtigt fart over stepperne og tog på ø-hop i Caribien, snorklede og surfede med havskildpadder på Hawaii og besøgte majestætiske New York. Efterfølgende har vi besøgt mere end 100 lande og utallige hoteller og resorts. Vi får aldrig nok af at opleve uforglemmelige solnedgange, vandre i dyrelivsrige jungler og regnskove, sejle rundt i turkisblå laguner, snorkle og dykke med hvalhajer og manta rays, spise lokale specialiteter og møde nye folkefærd. Verden er én stor legeplads, og den er også vores. Vores ultimative mål med Makai og Maldivia er at sørge for, at du kan notere dig lige så mange uforglemmelige rejser, som vi selv har. Vi går op i kvalitet og kvantitet, og vi har nøje udvalgt hvert eneste rejsemål, og hvert eneste hotel, som du finder hos os. Vi har et brændende ønske om at sikre at jeres ferie bliver en nydelse fra A til Å, og gør os derfor stor umage i at lytte, kommunikere og udelukkende håndplukke hoteller og partnere som lever op til den høje standard, som vi selv forventer.
Trelde Næsvej 95, 7000, Fredericia, Dänemark
- hello@makaitravels.dk
- www.caribia.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Sådan skal en rejsearrangør gøre!
Min kone og jeg ville gerne tage til Maldiverne på vores bryllupsrejse. En bryllupsrejse har man kun én af, og derfor er det vigtigt, at det bliver en uforglemmelig oplevelse.
Jeg researchede mange resorts i Maldiverne, og der var priser fra 40.000 til 250.000 for en uge. Man følte sig fristet af de billigere, det indrømmer jeg. Jeg skrev til forskellige rejsearrangører, anførte vores ønsker, og fik så diverse tilbud. Et af dem var fra Rasmus fra Caribia Travels. Det var ikke ligefrem det billigste, men indrømmet, det så godt ud. Jeg snakkede med Rasmus over telefonen og udvekslede mange mails, og endte med at følge hans anbefaling, idet han virkede til at have styr på, hvad han snakkede om. Det betød en uge til JA Manafaru med all inclusive.
Det fortrød vi ikke. Vi er netop hjemvendt fra hvad der må betegnes som den bedste ferie vi nogensinde har oplevet. Og hvert eneste skridt af vejen, har Rasmus leveret hurtige svar, hurtig hjælp, gode råd og i det hele taget leveret en ypperlig service. Og tak for champagnen, som stod på køl til os da vi kom :-)
Vi kan ikke bestikkes, men champagnen var nu dejlig at drikke den aften vi ankom. Og jeg kan kun give Caribia Travels og Rasmus fuldfede fem stjerner, for der var vitterligt INTET at sætte en finger på. Rasmus lovede os en uforglemmelig rejse, og det fik vi. Vi vil HELT sikkert bruge Rasmus og Caribia Travels igen, hvis vi skal rejse til nogen af de lande de arrangerer rejser til.
De aller varmeste anbefalinger til Caribia...
Hele vores oplevelse med Rasmus og Caribia, har været fuldstændigt perfekt, fra første kontakt til ‘velkommen hjem’ mailen.
Vi rejste til Maldiverne med Caribia i januar måned, i forbindelse med vores sølvbryllup. Vi havde nogen klare kriterier til respekten, som vi gerne ville have opfyldt, og det lykkes Rasmus at finde stedet (Baros resort), som opfyldte alle vores ønsker - og lidt til.
Både ud- og hjemrejsen, blev arrangeret som natflyvninger, med kortest mulige transfer - transporten i Maldiverne foregik uden ventetid, og selve opholdet var verdensklasse!
Rasmus havde på intet punkt oversolgt turen, hvilket betyder meget for os.
Vi vil til enhver tid give vores varmeste anbefalinger til Caribia og Rasmus, og kommer helt sikkert til at rejse med dem igen.
Drømmerejsen til Den Dominikanske Republik
Tusind tak til Rasmus for den perfekte skræddersyede ferie som du arrangerede til os. Du formåede at opfylde alle vores strenge til den perfekte ferie :) og det er bestemt ikke sidste gang at du skal planlægge vores ferie.
Hotellet (Secret Cap Cana) var helt perfekt, så smukt og beliggenheden var fantastisk. Servicen fra personalet var Excellente og alle var utrolig søde, smilende og hjælpsomme.
Vi var 14 dage i paradis.
Vi valgte at tage på 3 ture, som vi købte via hotellet: En til Santo Domingo, og en til Saona Island og en tur ind i landet/bjergene hvor vi blandt andet så lokale skoler/huse og cigar og kaffe produktion.
Alle 3 ture viste en godt billede af Den Dominikanske Republik og vi fik et godt indtryk af øen ud over Resortet.
Verdens bedste ferie!
Min kæreste og jeg er lige kommet hjem fra 3 uger i Caribien (Tobago, Grenada og Barbados). Selv om vi inden bestilling havde fat i andre potentielle arrangører til vores drømmerejse, var det et meget let valg at gå med Caribia Travels, fordi Rasmus var lynhurtig til at afkode vores feriestil og lyttede rigtig meget til vores ønsker. Han foreslog kombinationen af netop disse tre øer ud fra vores ønsker, og han var helt sikker i sin sag ift. antallet af dage de forskellige steder, hotelvalg, rækkefølgen på øerne etc. Derfor følte vi os i professionelle hænder allerede inden afrejse.
Turen var ganske enkelt fantastisk, hvor alt bare gik op i en højere enhed: super gode flyafgange, lækre hoteller i de helt rette områder på øerne, super rådgivning om oplevelser, tips og tricks og endelig fantastisk god service fra Rasmus fra start til slut! Alt, vi havde drømt om, gik i opfyldelse og mere til.
Vi går allerede nu med drømme om næste ferie i Caribien, og selvfølgelig skal Rasmus hjælpe os igen! Uden tvivl bedste service nogensinde.
Dejlig ferie til Caribien - perfekt pakke strikket sammen & leveret af Caribia.dk
Min kone og jeg havde i anledning af vores sølvbryllup bestemt os for at tage døtre + svigersøn med til den Dominikanske Replubik hvor vi for 5 år siden tilbragte vores første drømmeferie af den kaliber.
Vi besluttede os for at søge at afdække markedet på Ferie for Alle 2018, hvor vi besøgte alle stande hvor der blev annonceret med rejser til Caribien.
Hos Caribia.dk’s stand mødte vi Wendie, og vi fik et rigtig godt og troværdigt indtryk af firmaet, at vi næsten havde besluttet os på stedet.
Dog først efter at have gennemgået deres og 2 fra andre rejsearrangører tilsendte tilbud i løbet af de næste 3 dage som lovet (et nåede ikke frem i tide), kunne vi endelig meddele at vi havde valgt at købe rejsen fra dem.
Herefter kørte alt som på en snor, og Caribia.dk leverede virkeligt rejsen, der levede 100% op til vores forventninger.
Rasmus sendte os opfølgningsmails med rejseplan og vigtige informationer for at sikre, at vi huskede alt, som vi selv skulle sørge for (som var ikke ret meget).
Caribia.dk sendte os til rejsemålet Bayahibe Los Melones, som var perfekt valgt med vidunderlig strand og charmerende lokalmiljø, og det af dem anbefalede Resort Dreams La Romana var som en drøm. 100% forkælelse og tilpas med underholdning, god "poolstemning" ikke mere larm end, at man kunne søge andetsteds.
Rejsen var alt i alt perfekt planlagt og alt klappede 100% - mange tak til Wendie og Rasmus for den dejligste ferie.. Vores varmeste anbefalinger.
La Familia Danimarca (vores ekstrabonus - vi var vist nok eneste danskere på hotellet ;o)
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - alt var perfekt! Kan kort beskrives som paradis på jorden.
Amazing holiday
Had an amazing holiday in Miami and Barbados!
I would recommend Caribia Travels to everyone who is considering traveling to the Caribbean.
Uforglemmelig ferie :o)
Hej Rasmus
Tak for en super service og hjælp.
Vi havde en fantastisk sommerferie på Maldiverne - /Kuramathi Island Resort (som også skal have 5 stjerner). Det var en ferie i paradis og hele familien på 6 havde en uforglemmelig ferie.
Jeg vil rigtig gerne anbefale Caribia Travels, for hele vejen igennem har du været fantastisk. Aldrig har jeg booket en ferie og følt, at rejseselskabet kun var der for min families skyld. Det har været muligt at komme i kontakt med dig og ellers også har du ringet tilbage inden for få minutter.
Håber jeg får mulighed for at booke en ferie igennem jer en anden gang.
Hilsen Stine
Hej Caribia,
Hej Caribia,
Så er vi vendt hjem efter 6 fantastiske dage på Grenada efterfulgt af 6 ligeså dejlige dage på Barbados.
Det har virkelig været en dejlig ferie. Og ikke mindst takket været jer. I lyttede virkelig til vores ønsker og behov. Og turen levede til fulde op til vores forventning.
Alt fungerede bare, og vi havde jo ikke brug for at kontakte jer undervejs
Grenada var virkelig en skøn ø at besøge. Så frodig og ikke overrendt af turister. Der var rigtig mange unge mennesker fra alle verdenshjørner dernede pga. Universitetet. Men det var bestemt ikke en ulempe. Hotellet var super skønt og havde en dejlig beliggenhed i den flotte have. Der var meget roligt og afslappet på hotellet. En skøn poolbar/restaurant med uformel atmosfære. Vi følte os rigtig velkomne lige fra vi trådte ind i receptionen. Og dejligt de har et samarbejde med et hotel på stranden, hvor der var liggestole beregnet til vores hotel. Vi nød også rigtig meget køkkenet i lejligheden, hvor vi kunne lave morgenmad selv og sidde på altanen og nyde dette med den smukke udsigt.
Barbados er også en rigtig skøn ø. Hotellet lå virkelig fantastisk. Lige ned til vandet. Vi kunne i den grad få mulighed for at bade i det skønne hav. Også her nød vi at have køkkenet. Fik lavet lidt aftensmad et par gange. Standarden på dette hotel levede dog ikke helt op til hotellet på Grenada. Men til gengæld havde vi stranden lige ved døren. Vi følte os lidt hensat til charterturismen i 70-erne. Med mange drinks og øl i baren, hvor mange hang ud i baren til Happy Hour 2 gange om dagen.
Dette er på ingen måde en kritik af jeres planlægning af vores ferie. Blot til orientering
På hjemrejsen var der kun en time fra landing til næste afgang i Frankfurt. Dette var på ingen måde muligt, da vi skulle igennem paskontrollen og temmelig langt for at komme til afgangsgaten. Men vi var så i mellemtiden blevet ombooket ved afrejsen fra Barbados til en senere afgang fra Frankfurt til Billund.
Men alt i alt har det været en fantastisk tur – og vi vender helt sikkert tilbage til jer, når vi næste gang skal på en længere tur. I får i hvert fald vores varmeste anbefalinger.
Hanne & Lars Hammer
Caribia Travels kan varmt anbefales!
Caribia Travels kan varmt anbefales!
Vores booking til og i USA var lidt "kompliceret" fordi forskellige personer skulle flyve hhv. internationalt / indenrigs - nogle med og nogle uden returbillet. Men alt dette klarede Caribia Travels for os.
Vi blev præsenteret for flere forskellige muligheder både mht. flytider (dyre/billige afgange) og billeje. Det gav et optimalt samarbejde omkring sammensætningen af rejsen.
Vi føler, at vi har fået håndholdt service og er blevet set som individuelle kunder. Top-karakter herfra!
Vi kan på det varmeste anbefale at benytte Caribia Travel.
Vi kan på det varmeste anbefale Caribia travel.
Vi er allerede klar til at bestille næste rejse gennem Caribia Travels.
De har en meget personlig og hurtig betjening og vi fik en fantastisk ferie på Maldiverne..
Alt klappede som det skulle.
5 stjerne er slet ikke nok.
Desværre er der kun 5 stjerner
Desværre er der kun 5 stjerner. Jeres service og ihærdighed fortjener 6 stjerner. Vores rejse til Hawaii forløb planmæssigt. Alt klappede og var timet og tilrettelagt af Rasmus, der formåede at finde løsninger inden for vores økonomiske ramme. Caribia travels bliver fremover vores første valg som rejsearrangør.
Trine :-)
Unikt rejseselskab med personlig service i topklasse
Hej Rasmus,
Vi har haft en fantastisk ferie på Barbados. Rejsen med Lufthansa/Condor foregik uproblematisk. Coconut Court Beach hotel er et dejligt hotel med gode og dagligt rengjorte værelser med en fantastisk placering lige i strandkanten. Se vedhæftede billeder af vor udsigt fra vores altan en tidlig morgen.
Vi fik set alt det vi havde planlagt hjemmefra og lidt til. Vi var på tur til Harrison’s Cave og Hunte’s Garden og fortsatte til Østkysten og besøgte området ved Bathseba. En dag havde vi også en taxa op for at se Gun Hill Signal Station. Ellers tog vi de offentlige busser op ad Vestkysten for at besøge Holetown og Speighttown. Dem brugte vi også til indkøb i supermarkedet samt ikke mindst ind til Bridgetown.
Vi var selvfølgelig også ude at se havskildpadder (dejlig oplevelse). Desuden så vi en stor en oppe på land en aften vi gik på træstien hen til restaurant Tapas for at spise. Sidst, men ikke mindst brugte vi den smukke og gode strand lige foran hotellet. Dejlig varmt og rent vand at bade i.
Skulle vi en anden gang tage på ferie på disse kanter vil Caribia Travel helt sikkert få fornøjelsen af at arrangere turen for os.
Kisser og Anders Justesen
Vi valgte Caribia Travels fordi vi det er et lille rejsebureau.
Vi valgte Caribia Travels fordi vi ønskede os et rejsebureau, hvor vi kunne have en dialog omkring vores ønsker.
Rasmus var hurtig til at fange vores ønsker og fandt flere valgmuligheder vi kunne vælge imellem. Han sendte foto og link hvor vi selv kunne vurderer om det var noget for os.
Vi valgte Mauritius fordi det var til en god pris og en høj standart.
Rasmus var behjælpelig under hele forløbet også under vores rejse.
Vi har haft en tæt dialog hvor vi hele tiden har mærket at Rasmus selv brændte for, vi fik en dejlig bryllupsrejse.
I forhold til Mauritius er det et fantastisk sted at rejse hen, der er alt hvad man ønsker sig.
Et lille men - er at vi rejste i juni og det er en af deres vinter måneder hvor de har de meget blæsevejr - det kan forhindre en i at komme ud og snorkle og sejle nogen steder på øen.
Vi havde en fantastisk rejse og kan klart anbefale at bo på Paradis Cove som Rasmus anbefalede os da de gør noget særligt for par og nygifte.
Så Caribia Travel vi helt klart bruge igen og anbefale til andre.
Inge og Svane
De varmeste anbefalinger!
Udelukkende fantastisk rejse arrangeret af Wendie fra Caribia Travels! Med start i New York og efterfølgende en fantastisk tur til Jamaica. Behagelige samtaler, personlig service og hurtig respons fra Wendie - både inden, under og efter vores ferie. Vi kan til enhver tid varmt anbefale Caribia Travels!
Perfekt gennemført rejse
15 dage rundt på 3 Caribiske øer. Caribien plejer at være dyrt, så vi er faktisk ret imponerede over hvad vi har fået for vores penge.
Stor ros til Rasmus, der hjalp os hele vejen til - både hjemme og undervejs.. Vi glæder os til næste tur du skal arrangere for os 😉
Det bedste!
Er netop hjemvendt fra Mauritius, og det var den fedeste oplevelse. Rasmus vil gøre alt, for at give dig den bedste ferie. Og han er til at stole på, og altid til at få fat på. Kan 100% anbefale alle, at rejse med Caribia Travels!!
Caribia Travels - Kundeservice på højt niveau !
Netop hjemvendt fra et unikt skræddersyet ø-hop i Caribien vil vi hermed give vores bedste anbefalinger af Caribia Travels.
Fra første færd har vi oplevet en utrolig nærværende og hurtig kundeservice, og Rasmus har ud fra flere personlige samtaler sammensat og planlagt en rejse, hvor han virkelig har forstået vores ønsker og behov.
Vi er blevet vejledt og rådgivet omkring de oplevelser, som vi bare ikke måtte gå glip af, og man fornemmer virkelig hvilken indsigt Rasmus har i de forskellige øer.
Under hele forløbet har der været en super kundeservice, hvor du føler, at netop din rejse er i centrum for Caribia Travels - det er fedt !
Når du på Barbados møder en samarbejdspartner til Caribia Travels som roser dem i høje toner for deres måde at være på, både personligt og professionelt, så kunne vi jo kun være enige :-)
Vores varmeste anbefalinger er hermed givet videre, vi ved i hvert fald, hvem vi skal kontakte, hvis vi igen skal ud på nye spændende oplevelser :-)
Tak fordi i var med til at gøre vores drøm til virkelighed :-)
De bedste hilsner fra
Simon, Jørn & Camilla
Super ferie til Mauritius
Jeg kan på det varmeste anbefale Caribia Travels til at arrangere rejser.
Jeg var interesseret i at få booket en rejse i vinterferien til Mauritius for mig, min kone og vores to hjemmeboende børn, og fik via sparring med og gode forslag fra Rasmus Kirketerp fundet frem til det helt rigtige hotel. Et par uger efter rejsen var bestilt og betalt fik vi brug for at ændre på flybilletterne og hotelreservationen, fordi vores udeboende datter fik mulighed for også at deltage. Det viste sig at være ret besværligt at få ændret disse ting, men Rasmus arbejdede utrætteligt for at få tingene på plads, og fik det hele til at lykkes ,så vi alle kom afsted.
Selve ferien var fantastisk! Alt fungerede perfekt: flyrejsen frem og tilbage og transporten til/fra hotellet gik glat, vejret var solrigt og meget bedre end vejrudsigterne forudsagde, hotellet var virkelig godt med masser af aktivitetstilbud, god mad og suveræn service, og øen Mauritius var spændende.
Jeg har været ovenud tilfreds med Caribia Travels og deres meget personlige service ifm. turen, og vil helt sikker benytte dem igen i fremtiden :-)
Personlig service når det er bedst
Min kæreste og jeg er netop hjemvendt fra en skøn 14-dages rejse til den Dominikanske Republik, hvor vi valgte at rejse med Caribia Travels. Lige fra første kontakt med Rasmus oplevede vi et nærvær og en interesse i vores ønsker/ kriterier som vi ikke før har oplevet. Dette blev fulgt op med en yderst professionel tilgang på alle parametre, som gjorde, at vi følte os fuldstændig trygge ved situationen.
Hvis vi skal fremhæve et par punkter fra en fuldtendt oplevelse må det være:
- Tilgængelighed, altid med hurtigt svar på vores spørgsmål.
- Personlig service med en oprigtig interesse i at give os den bedste oplevelse.
- Ihærdighed, arbejder på at strikke rejsen sammen indtil den stemmer helt overens med vores forventninger.
Vi kan ikke andet end at anbefale Rasmus og Caribia Travels til alle. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om hvem vi skal kontakte, næste gang vi skal på opvelse i verden.
De bedste hilsener
Camilla & Daniel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.