Jeg vil bestemt ikke anbefale nogen af handle ved Cargo9000. Jeg var selv blevet frarådet det af flere, men synes alligevel jeg ville tage chancen. Det skulle jeg aldrig ha' gjort. Flere ting på cykle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Hej super godt køretøj har været ude for et uheld,venstrertude smadret,så har et brugt venstervindue?
Velkommen Til Cargo9000, Hos cargo9000 finder du super gode priser på kabinescooter, El-ladcykler mm.
Lindholmvej 28, 6710, Esbjerg V, Dänemark
Hurtig levering og lækker cykel. Vi er meget glade for den hjemme hos os :)
Jeg købte en el-lad cykel til min kæreste i fødselsdagsgave og jeg har fået en ualmindelig god service lige fra start til afhentning af cyklen. Stort tak til Jeanette for at hjælpe med, at overraskelsen til min kæreste blev helt perfekt og ikke mindst er cyklen alle penge værd :) Min varmeste anbefaling til Cargo9000 - I har helt sikkert Danmarks fedeste el-cykel ! :)
Den cykel er helt vild!!! jeg er kisteglad for min nye cykel..
Super service og nem levering trods stor efterspørgsel. Skærme sidder lidt skævt og cyklen punkterede efter 1. tur. Det så self. ikke så godt. Men eller gedigen kvalitet til prisen og virker som det skal. Lækker cykel.
Upåklagelig service. Hurtigt svar på forespørgsel på mail.
Super service, med hurtig levering.. Vores nye cykel er mega fed.. Fin handel.. 👍
Bestilte lørdag aften og om mandagen fik jeg mail om at den var klar til afsendelse. Der gik dog 6 arbejdsdage inden den kom. Men alt var som det skulle være da cyklen ankom. Og god kvalitet.
Virkelig fin cykel. Lidt længere ventetid end vi havde påregnet. Men fin levering. Dog synes jeg at det er meget hurtigt at cyklen skal have sit første service (100 km) - det er hurtigt tilbagelagt. Jeg kunne godt have tænkt mig at få en liste over samarbejdspartnere der servicerer denne cykel i Københavns området som opretholder garantien.
Jeg har tidligere cyklet på Christiania Cyklen med motor. Men har nu en Cargo 9000. Jeg vil til enhver tid anbefale Cargoen. Man får meget cykel for pengene og der er flere fordele ved Cargoen. Bedre udsyn ud af kalechen, trin til at træde på ved opstigning i kassen, bedre sæde, for og baglys, bedre lukning af seler. Så følger der en del med cyklen som man skal købe ved siden af, hvis man vil købe Christiania cyklen. Sidst men ikke mindst har de en super god service... !!
Alt fungerede bare super optimalt. Lynhurtig levering. Alt fungerede som det skulle. Kvalitet på materialer var bedre end forventet
De kunne ikke helt overholde de 3-5 dages levering som lovet på hjemmesiden, men da jeg kontaktede dem var de lynhurtige til at svare og reagere og cyklen kom frem 2 dage senere.
Der var lige et par småting der lige skulle justeres (en skærm der var monteret skævt og et bagagebærer, der var løst), men det var meget hurtigt ordnet.
Virkelig meget cykel for pengene!!
Vi har allerede anbefalet cargo9000 til andre.
Jeg har ikke før købt/prøvet en ladcykel
Så jeg skrev til cargo 9000 og spurgte om nogle ting, dagen efter ringer der en sød og meget service mindet dame til mig og fortæller mig alt om deres ladcykler hvordan de virker og mål og hvilke låse hun ville anbefale mig at købe
Super service og cyklen er jeg også meget glad for, man skal selfølgelig lige vende sig Tilat køre på sådan en ladcykel.
Hurtig levering. Har dog ikke haft cyklen så længe. Men indtil videre lever den op til alle forventninger.
Den fedeste oplevelse for mig at handle hos jer.
Elsker min cykel, og nu har manden fået blod på tanden til at købe cykel hos CARGO 9000
5+ stjerner herfra
Hej..
Jeg skulle have haft cykel en lørdag, men fragtmanden havde taget den forkerte med, så fik den først om mandagen.. lidt træls, når man forventer og glæder mig til at den ankommer..
Alt er forløbet meget tilfredstillende. Vi fik leveret hurtigere end forventet og jeg blev ringet op dagen før mhp levering samt indenfor et tidsrum af kun to timer og ikke som så oftest, hvor man skal være hjemme mellem 8 og 17 el.lign. Servicen med råd og vejledning i telefonen har været rigtig flink og vedkommende. Cyklen er tiptop og rigtig god kvalitet - vi er SÅ glade for vores nye ladcykel og ungerne kan slet ikke få nok af at drøne i den :) varmeste anbefalinger herfra!
Super fantastisk service og betjening 👌🏻 Men selve el-ladcyklen er jeg lidt ked af jeg har smidt så mange penge efter... den er i stykker i gear håndtaget og man kan ik se hvad gear den står i og det ene gear driller, kalechen gik i stykker første gang den skulle på cyklen og lynes.(dog fantastisk og hurtig service ned ombytning) Sadlen er ik ret robust og kan ik tåle bukser med knapper bag på. Og så KNIRKER cyklen vildt meget :( men ud over de her ting på den korte tid vi har haft den (købt slut april 18) er det en okay cykel med plads til mine børn og en nødvendighed i vores hverdag...
Alt helt perfekt.
Kvaliteten i top.
Ved levering bare den bedste service. Flink mand som hjalp vejledning. Tak.
det er perfekt at handle hos Cargo 9000 bestiller cykel søndag og den er på vej mandag venter bar på kontakt fra fragtmanden så det er bare ok
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.