Camping Specialisten Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Thomas Bjerre hos Camping-Specialisten i forbindelse med køb af vores Pössl Summit Plus 600. Rigtig fint og hyggeligt forløb og super videogennemgang af teknike... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har med mit firma en aftale med campingspecialisten. Her havde vi nogle udfordringer med vores autocamper, hvor der på alle måder blev taget hånd om det. Jeg skulle også lige have mikrofon inst... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en Hobby 560 Premium. Vi er meget tilfreds med personale og god service. Kan varmt anbefale Camping Specialisten i Silkeborg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak For en super fin overlevering af vores nye Knaus Boxlife 600 MQ Platinum Selection - tak til Mikkel for tålmodig gennemgang af hele camperen og alle... Mehr ansehen

1. Campingausrüster

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Velkommen til camping-specialisten.dk Der har været drevet campingbutik på adressen siden 1965 og den 1. januar 2007 købte vi - Henriette og Steen Overgaard - stedet og døbte det "camping-specialisten.dk" Det er et navn vi vil leve op til og er klar til at hjælpe med alt indenfor camping. Ny eller brugt campingvogn, trailer, telt og alt i udstyr. Vi har også eget værksted der udfører service, alle former for reparationer og samarbejder med alle forsikringsselskaber vedr. reparation efter skade. Bemærk: Også altid et godt tilbud på alle former for specialtrailere til erhvervslivet. Kom forbi og hils på os i vores hyggelige butik - vi har altid frisk kaffe på kanden. HOS OS ER KUNDEN ALTID I CENTRUM!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Venlig og imødekommende

Venlig og imødekommende. God service - udført som aftalt - og til tiden!🙂

27. Juni 2023

Hej Steen,

Tusind tak for den gode anmeldelse!

Vi gør en dyd ud af at vores kunder har den bedste oplevelse!

Vi glæder os til at se dig igen :)

Defekte forbrugsbatterier.

Forbrugsbatterierne på min brugte autocamper viste sig ubrugelig. Jeg kunne have fået skiftet dem på garantien, men skulle så have en lånebil hjem. Batterierne ville først komme dagen efter. Jeg valgte at skifte til Lithium batterier og betale merprisen. Batterierne blev skiftet medens vi ventede, desuden fik vi en lånebil, så vi kunne bruge ventetide til til at køre en tur til Silkeborg.

20. Juni 2023

Hej Gudmund

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Det luner altid med en god anmeldelse, og vi bestræber os altid på at gøre det bedste vi kan. Vi er glade for i havde tid og mulighed for at vente, så vi kunne få ordnet udfordringen med jeres batterier på den bedste måde :)
Vi ser frem til at hjælpe jer både på den ene og anden måde en anden gang.

Team Camping-Specialisten.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle købe en ny brugt…

Jeg skulle købe en ny brugt campingvogn. Og må bare sige at servicen var i top. Personalet var super søde og hjælpsomme.
Bare en fantastisk oplevelse.

14. Juni 2023

Hej Sarah,

Tusind tak for de pæne ord og den gode anmeldelse!

Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service.

Vi glæder os til at se dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse at handle med…

Super god oplevelse at handle med Campingspecialisten i Silkeborg 🤗Behagelig og pålidelig betjening og vi er super glade for vores vogn

1. Juni 2023

Hej Karin,

Vi er super glade for at du har fået en god oplevelse, vi vil altid gøre vores bedste for at give vores kunder den bedste oplevelse i vores butik.

Tusind mange tak for de pæne ord!

Har lige handlet ved…

Har lige handlet ved Camping-Specialisten. Det er en af de bedste oplevelser man kan få her springer de ikke over hvor gærdet er lavest. Der er styr på alt som i alt. Og så er Kundeservicen helt i top. De bedste anbefalinger herfra.
Mvh. Familien Larsen

1. Juni 2023

Hej Bjarne!

Tusind tak for de 5 stjerner og de utroligt pæne ord!
Det betyder utroligt meget for os at i har haft en god oplevelse!

Vi glæder os til at se jer igen!

Arbejdet udført som aftalt

Arbejdet udført som aftalt, fik vognen med hjem samme dag som lovet.

18. April 2023

Antwort von Camping Specialisten

Hej Vagn mange tak for din anmeldes , Den er vi Rigtig glade for.
m.v.h. Camping-Specialisten.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige hentet en nyere campingvogn i…

Har lige hentet en nyere campingvogn i Silkeborg. Super betjening og kompetent personale. Tak for handlen Mark, vi kommer helt sikkert igen.
Vivi og Bjarne

19. März 2023

Hej Vivi.
Mange tak for din søde ord .
m.v.h. alle os fra Camping-Specialisten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt sted at handle campingvogn

Dejligt sted at handle campingvogn. Høfligt personale, altid hjælpsomme.
Stort udvalg af campingvogne og tilbehør.

Vi kommer gerne igen.

12. März 2023

Hej Lise .
Mange tak for de pæn ord
Hilsen fra os alle fra Camping-Specialisten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige handlet vogn ved…

Har lige handlet vogn ved Camping-specialisten
Super betjening hele vejen igennem forløbet.
Rigtig god ide med video prænsention af vognen
Helt klart et sted der kan anbefales

27. Februar 2023

Antwort von Camping Specialisten

Hej mange tak for de pæn ord ,det er vi meget glade for .
m.v.h. Team Camping-Specialisten.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig velkomst til Camping…

Dejlig velkomst til Camping Specialisten for at afhente ny camper. Gennemgang af hele bilen, teknik m.m. virkelig professionelt.
Et sted vi helt bestemt kan anbefales.

2. März 2023

Antwort von Camping Specialisten

Hej Bjarne. mange tak for din pæn ord det er vi rigtig glade for.
Hilsen Team Camping-Specialisten.dk

Super god betjening!

Har lige fået leveret vores nye Isabella telt fra Camping Specialisten i Silkeborg. Super fin og professionel behandling via mail og telefon fra Søren Amtoft - her handler vi gerne igen!

14. Februar 2023

Hej Thomas

Tusind tak for de 5 stjerner, og de pæne ord.

Vi glæder os til at se jer igen her i Silkeborg :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top professionel køb af ny Knaus autocamper

Vi har lige hentet vores nye Knaus autocamper - leveret til tiden - dog uden et par optioner som producenten ikke kunne skaffe fra VW, men det kan Camping-Specialisten jo ikke klandres for.
Meget professionel behandling hele vejen igennem, så stor ros til Mark og hans team.

1. Februar 2023

Antwort von Camping Specialisten

Hej Poul. Tak for din pæne anmeldelse. Vi vil altid gøre os umage for at vores kunder bliver tilfredse, så derfor er vi meget glade for dine fine ord. Vi glæder os til samarbejdet fremover. Mvh. Team Camping-specialisten

Køb af campingvogn

Vi kan kun rose for den behandling vi fik, da vi kiggede på en anden brugt og nyere vogn! Venlig og høflig betjening og god tid til at studere den vogn vi valgte.
Stor tak til Mike Laursen og kan varmt anbefale CAMPING-SPECIALISTEN i Århus🙂

5. Januar 2023

Hej Sigvald.
Mange tak skal du have for de søde ord.
med venlige hilsen Camping- Specialisten

Fantastisk service

Vi har netop afsluttet en handel hos campingspecialisten og det har været en fantastisk og positiv oplevelse. Hele temaet hos Campingspecialisten har alle været imødekommende og gjorde hvad de kunne for, at vi følte os velkommen og tog alle vores mange spørgsmål seriøse. Især en stor ros til Mark for salget og Birger for gennemgang af vores vogn. Noget de særligt skal have ros for er også, at de dagene før udleveringen tilsendt en video med gennemgang af vognen. En video som vi altid kan gense hvis der er noget vi bliver i tvivl om. Vi vil her sende vores bedste anbefalinger til teamet og det er uanset om det handler om køb af et campingbord, service eller en autocamper, her føler man sig altid velkommen.

19. Januar 2023

Hej Pia.
Mange tak for de pæne ord. Vi ønsker jer stort tillykke med jeres nye køretøj og glæder os til et godt samarbejde fremover.
Med venlig hilsen team Camping-Specialisten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil absolut rose Camping…

Jeg vil absolut rose Camping Specialisten for en super behandling et forløb vi havde hos dem ifm. en handel vi havde lavet hvor det tilstødte nogle uforudsete problemer. det blev behandlet meget professionelt, og til tilfredshed for alle parter. Jeg kan kun anbefale at handle hos Camping Specialisten.

15. Dezember 2022

Afhentning af autocamper

15/11 22 afhentede vi vores nye autocamper.
På trods af 18 måneders ventetid har vi kun stor ros til Camping-Specialisten.
Det gælder sælgere, personalet på værkstedet og personalet i butikken. Ja og ikke mindst personalet på kontoret, da der var hyppige opringninger pga den lange ventetid på Fiat bilen. Tak for hjælpen.
Mvh Jane og Tage

14. November 2022

Antwort von Camping Specialisten

Hej Jane og Tage. Mange tak for den pæne anmeldelse - det betyder meget for os. Mvh. Team Camping-specialisten

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Imødekommen

Jeg synes man føler sig velkommen og I er der hvis man har brug for hjælp, samtidig gør i meget for at vise vognene frem og det er ikke sidste gang vi handler der. Tak for fin behandling

17. November 2022

Hej Claus,
Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi er glade for din gode oplevelse! Vi glæder os til at du besøger os igen! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode fair priser til aftalt tid på campingvogne og tilbehør.

Vi har på relativ kort handlet campingvogn et par gange i både Århus og Silkeborg. Aftalerne holdes til tiden og gode fair priser på både campingvogne og tilbehør.

27. Oktober 2022

Hej Flemming,

Mange tak for den gode anmeldelse! Vi håber også at vi bliver din foretrukne camping forhandler, næste gang du skal have ny vogn/udstyr!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte vores allerførste campingvogn…

Vi købte vores allerførste campingvogn ved camping-specialisten i Silkeborg sep 2022 Vi kan kun sig at vi fik den bedst Service man kunne tænke sig. De har en kæmpe udvalg af vogne, plus der forretning med ting til den, Pernille vendler er mega dygtig til at vejlede en til hvad der vil være bedst.
Steen Overgaard sælger af vogene var også utrolig rar at handle med ikke sidst gang.

15. September 2022

Hej Annette,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi bliver altid glade for påskønnelse, for at yde en god service.

Vi håber på et godt og langt samarbejde i fremtiden!

Camping-Specialisten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr