Cameredigitale Bewertungen

108
TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Atunci cand faci retur unui produs, esti taxat cu 70ron pentru o "punga" si o "folie de transport", pentru ca sunt mototolite. Aparatul la retur avea 39 de cadre, sub limita impusa de 100. Comunicar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Am cumparat un aparat foto DSLR Nikon D90 cu obiectiv Nikkor 18-55 in ziua de Black-Friday, si desi sigur a fost aglomeratie, a doua zi la ora 11:30 l-am si primit acasa. Dupa plasarea comenzii am... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mi-a placut rabdarea, amabilitatea si disponibilitatea personalului in a-mi acorda toate informatiile si in a face proba aparatului in fata mea, acordandu-mi si cateva sfaturi utile pentru viitor in... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Am comandat un Nikon SB-910 de pe cameredigitale.ro, iar dupa ce am finalizat comanda pe site, in aproximativ 20 de minute am fost contactat de catre un operator pentru a confirma comanda. A doua... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fotoladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Aparate foto digitale. Camere foto digitale. Aparat digital. Camera digitala. Camere video

Kontaktinformationen

(108)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Sunteti profesionisti!

Totul a decurs perfect,rapid si sigur pana la ultimul detaliu! Sunt foarte multumit de serviciile dvs! RECOMAND!

31. März 2013

Si pentru recomandare!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very nice and helpful, only if I could pay by POS

Very nice and helpful.
+ price, speed, info available, very good kit
- had to pay cash, no weekend coverage

30. März 2013

Multumim pentru aprecierea serviciilor oferite si pentru comanda!
Se va putea curand plati si POS si program extins pentru weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

prietenul la nevoie se cunoaste.

Am achizitionat o lentila 27-70 nikon -valoare 6000 ron
Am returnat-o ulterior dupa doar 2 zile pt a-mi achizitiona un D4.
Oamenii au fost super ok.
Super seriosi,deschisi,adevarati profesionisti.
Merita tot respectul meu pt felul cum m-au tratat.

26. März 2013

Antwort von Cameredigitale

Multumim pentru apreciere! Va asteptam cu noi comenzi.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

A fost totul ok !

Cu exceptia faptului ca cd-ul cu drivere era foarte zgariat, dar l-au schimbat fara probleme. Oricum este blank, nu original...
Ambalajul nu vine sigilat.
Totusi, oferta a fost foarte buna, imbatabila pe piata !

24. März 2013

Antwort von Cameredigitale

Nici un DSLR nu vine sigilat. CD-urile si alte accesorii nu se ating pana se dau clientului. Cu toate aceastea s-a procedat la inlocuirea lui.
In urma celor de mai sus si a serviciilor si ofertei de care ai beneficiat, meritam 4 sau 5 stele :) ?

Adevarati Profesionisti!

Pachetul a ajuns la timp prin Fan Curiser, am fost contactat pentru a finaliza comanda, sunt profesionisti!

23. März 2013

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Asistenta, preturi, oferte jos palaria

Am achizitionat un Nikon D90 KIT 18-105 si am primit si rucsac , acumulator de rezerva, SD 16gb class 10+ la un pret asemanator oricarui alt magazin online doar ca pentru acelasi pret aici am primit si "cadouri" in valoare de vreo 500Ron ceea ce pentru mine e un plus.
Camera se prezinta intr-o stare perfecta, obiectivul la fel, precum si tot ce a fost extra la ea.
Nu pot spoune decat BRAVO si ca voi recomanda oricui acest site pentru urmatoarele achizitii in materie de foto/video.
Eu cu siguranta voi reveni pentru alte cumparaturi la ei.

22. März 2013

Multumim pentru aprecierea serviciilor oferite si pentru comanda!
Si pentru detaliere iti multumim de asemenea!
Iti sugeram grip original pentru ca nu mai sunt multe in stoc.

Calitate si seriozitate

Am gasit aici cea mai buna oferta pentru o camera foto, cu cele mai multe cadouri, vanzatorul a fost foarte rabdator, iar livrarea prompta, in mai putin de 24 de ore.

18. März 2013

Seriozitate!

Acesta este unul din putinele magazine unde esti tratat cu seriozitate si nu luar in graba ... Felicitari si tine-ti-o tot asa

15. März 2013

Antwort von Cameredigitale

Multumim pentru aprecierea serviciilor oferite si pentru sustinere!

OK!!!

SERVICIILE OFERITE AU FOST F OK. AM PRIMIT CAMERA SI RESTUL PRODUSELOR IN STARE F BUNA. COMANDA DATA A AJUNS IN 24 H.

16. Februar 2013

Calitate

Dupa confirmarea comenzii,aparatul si cadourile au ajuns in 21 de ore.Am ramas uimit cand a doua zi de la comanda,mi-a si sosit aparatul in stare perfecta.Astfel de servicii inspira incredere pentru viitoare comenzi.

15. Februar 2013

Perfect !

Comanda a fost preluata in doar cateva minute dupa ce a fost trimisa pe site. Produsele au ajuns in perfecta stare si conform cererii, in doar cateva ore ( de seara pana dimineata, la prima ora ). In plus, produsele care au fost prezentate "cadou" din oferta au corespuns asteptarilor. Va multumesc !

12. Februar 2013

Colaborare de nota 10!

Am cumparat un nikon d3100, comanda a fost preluata rapid...cel mai mic pret si in plus o gramada de bonusuri. Felicitari...Meritati mai mult de 5 stele! Recomand cu incredere...

8. Februar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Foarte multumit de serviciile site-ului cameredigitale.ro

Sunt foarte multumit atat de raportul calitate / pret cat si de relatiile cu clientii . Livrarea a fost de asemenea prompta si fara probleme , exact in termenul specificat.
Am mai comandat si de pe alte site-uri dar acesta mi-a intrecut ( intr-un mod placut ) toate asteptarile.

Recomand ... este de incredere

3. Februar 2013

nota 10

Am cumparat un nikon d5100 si a decurs totul perfect, cel mai mic pret dintre toate magazinele online la mai toate produsele, comunicarea a fost excelenta, am primit produsul rapid si transportul a fost gratuit. Din partea mea nota 10.

1. Februar 2013

Obiectiv

Sunte-ti printre cei mai buni. Consultantii de vanzari mi-au oferit toate detaliile de care aveam nevoie, ba chiar si ceva in plus. Va multumesc!

29. Januar 2013

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr