Jeg var en tur på cafe Stella en almindelig onsdag aften. Jeg blev taget imod med kyshånd og et kæmpe smil. Jeg blev henvist til et velplaceret bord og fik en tjener (Christian) som udviste formidabel... Mehr ansehen
Cafe Stella
Jeg har nu for anden gang på 3 dage været på Cafe Stella København og det har begge gange været en succes. Rigtig god og hurtig betjening. Følget med en masse overskud og tålmodighed for vores ellers... Mehr ansehen
Bestyrrelse råber af personalet pga. Mangel på kunder. Jeg sad fredelig med en veninde og hygget indtil der kom en mand ind, som begyndte at skælde en ung kvinde ud ang. At der tom i cafeen og i... Mehr ansehen
Uhøflig, snobbet og ekstremt dårlig betjening. Vi ventede 25 min. på drikkevarer, fik en virkelig dårlig cafeburger og gik derfra rigtig skuffede. Toilettet var desuden klamt, under al kritik og der l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cafe Stella i København tilbyder en god blanding af populære retter, venlige tjenere og en varm atmosfære. Så kom et smut forbi.
Kompagnistræde 18, 1208, København K, Dänemark
- 33151900
- info@cafestella.dk
- www.cafestella.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Good experience!
Delicious food at reasonable prices. Very accommodating service. Cosy atmosphere.

dejligt sted
Jeg var på stella i fredags for at drikke nogle cocktails for at booste den klassiske tømmermændslørdag - dejlig betjening og rigtig gode cocktails

Dejlig, afslappet stemning
Lækker mad og god betjening. Kan klart anbefales!

Dejligt sted
De havde lækre god drinks, til meget billige priser

Enkelt lækkert og godt !
Lækker mad til gode penge samt gode drinks og super god service samt effektiv betjening, et perfekt sted at starte en aften på inden man skal ud at hygge sig med vennerne men også bare et perfekt sted hvis man skal have en stille og hyggelig aften med et godt selvskab :)

ELENDIG SERVICE!!
Vil slet ikke give nogen stjerne overhoved!
Simpelthen så dårlig kundeservice, vi får lov til at sidde i 20 minutter før vi vælger at rejse os og gå op til tjeneren for at spørge om vi må få et menukort hvor vi derefter venter yderligere en halv time på at få lov til at bestille en café latte som smager af brændt kaffe og desværre ikke særlig varm. Jeg spørg om jeg kan bestille en cola tjeneren siger ja og der går så et kvarter før hun kommer ud med en Pepsi hvor jeg så siger at jeg bestilte en cola men hun svare bare vi har ikke cola her. Kommer aldrig på stella igen!!!!!

29 kr for et glas kogende vand til te :-(
Cafe Stella er en hyggelig cafe, men jeg synes at det var for dårligt at man ikke kunne få ekstra kogende vand til sin kop te, således at man kunne lave en kop te mere på samme te-brev. I stedet kunne jeg KØBE et glas kogende vand til 29 kr. Det er sgu dårlig service. På mange andre cafeer kan man få alt det kogende vand man vil.
Derudover ville jeg ønske at de fik soyamælk og evt. chai latte pulver, som ikke var lavet på mælk.

Dårlig kundeservice
Jeg har prøvet at ringe til jer i en 1,5 time nu og det eneste jeg får at vide er " Vi beklager, alle linjer er optaget"
Det er virkelig dåååårlig service

Fantastisk cafe stemning.
Cafe Stella er en hyggelig cafe, centralt i København.
Dygtige tjenere, god cafe mad og billige priser! De har længe åbningstider, så der er masser af tid til at drikke deres meget billige cocktails, som altid er i top klasse.
Der er en hyggelig stemning om dagen, og om aftenen bliver der skuret op for musikken så der bliver en mere festlig stemning.
De har lækre kager fra en dygtig konditor.
Deres slogan passer perfekt til stedet: "Store potioner, altid små priser". Så hvis man har en umenneskelig sult er Stella det helt rette sted at tage hen.
Jeg er altid glad for at besøge cafeen.

Absolut ingen kundeservice
Tjenerne er tydeligt uerfarne og det tager en krig før at ens bestillinger kommer. Vores mad blev byttet om med noget andet og vi endte med at vente 40 minutter på at alle havde fået mad. Tjenerne er ikke informeret om noget som helst og chefen er fraværende og der er ABSOLUT ingen dialog med gæsterne. Der bliver ikke på ét tidspunkt spurgt om vi mangler noget eller om maden smager, og vi var endda et selskab på 8 - så der manglede tit noget at drikke, tilbehør o.lign.
Aftenen endte i en diskussion med tjener og ejer, da vi var blevet lovet en af retterne på husets regning, men pludselig kunne det ikke ske alligevel. Da vi endelig fik vores vilje blev vi blot viftet ud af døren, men ikke et ord eller undskyldning om den dårlige service, det manglende samarbejde mellem personalet eller diskussionen med os. Dårlig oplevelse! Går ikke derind igen.

GÅ ALDRIG PÅ STELLA
GÅ ALDRIG PÅ STELLA..... 50 min. For at få 6 drinks. Tjeneren der er uden nogen form for bemyndigelse. For lov til at tilbyde en kop kaffe som kompensation. Det skyldes nok hans max 18. År og komplet mangel på kundeservice. Så for slutte hvor jeg startede. GÅ ALDRIG DER IND. med mindre du selvfølgelig gerne vil have dårlig service.

Antwort von Cafe Stella
Bærer tydeligt præg af at ejeren kun tænker penge!
Har været på cafe'en flere gange, ringe mad og nye uerfaren underbetalte tjenere.

Elendig oplevelse!
Bestilte nudler med kylling, til min kone, og en burger til mig selv. Her til en cola og fadøl.
Fadøllen var helt flad, hvilket jeg gjorde opmærksom på. Den blev byttet til en, der var præcis lige så flad.
Min burger blev leveret efter 25 min, men der gik yderligere 10 min før min kones ret blev serveret. Mens vi ventede på hendes mad, kom der pludselig en dame fra køkkenet, der sagde, at hun havde lavet en fejl og var kommet til af servere en burger for mig, der egentlig var til en anden kunde. Derfor tog hun burgeren fra mig, og tog den med til et andet bord, hvor hun serverede den for en anden gæst!!
Den burger jeg så gerne måtte spise var halv sløj og kedelige, hvilket også var gældende for min kones bestilling.
Kommer aldrig igen!

Typisk cafe fælde
Er du til et lidt for ungdommeligt sted, med lidt for høj ligegyldigt musik. En enkel overarbejde tjenerinde der ikke har styr på menukortet og ret alt for ligegyldigt udvalg i retter så er cafe Stella helt rigtig for dig.
Det lykkes mig at rive hul på min skjorter da der sad et søm og stak ud af vægen.
Da jeg fortalte personale det blev sømmet banket på plads af en ung mand med en gafle men ikke så meget som en undskyldning over for min ødelagte skjorte.
Det eneste lidt kedelige lyspunkt var den stakkles tjene der alene i den første time vi var fremme skulle tage imod bestillinger, betjene baren og rydde af kæmpende en brav men håbløs kamp for at nå alt dette.
Det var ikke rart at se på men sikke en ildsjæl som nok desværre hurtigt brænder ud.
Maden var ganske udemærket hvis man er til typisk ligegyldigt cafe mad der ikke rigtigt er kalorierne værd.
Vores kartofle både kom først da vi havde spist vores burger. Ydermere forlangte de 50 kr for 30 cl danskvand blandet med lime for så at kalde det hjemmelavet lemonade er på grænsen til røveri.
Så er du til en alt for larmende cafe fælde så besøg cafe Stella hvis du har 500 til overs hvis ikke så gør det ikke.

Antwort von Cafe Stella
Servicen er ikke eksisterende.
Maden er ganske okay til prisen. Man får hvad man betaler for, og for buffet til 69 kr kan man ikke forvente sig for meget.
Men vi ventede 35 min på drikkevarer, og endte med at afbestille dem, da vi alligevel næsten var færdige med at spise.
Der er ikke et eneste smil at tyde hos personalet, og på en søndag formiddag er der kun unge piger på arbejde, som tydeligt ikke har styr på noget.
Overordnet et utrolig skuffende besøg.

Så dårligt!
Var derinde for to uger siden. Bestilte en wrap med kylling. Det var den værste wrap nogenside. Bestående af tortilla, bittesmå kylingestykker, næsten ikke eksisterende og OVERDREVET meget grøn salat (nærmest hele haven var plukket). INGEN kom over for at spørge om maden smager, el om vi manglede noget - derfor er servicen efter min mening ikke eksisterende. Selv da vi skulle betale, var der ingen dialog med os.
Jeg bedømmer dem også på tripadvisor hvor jeg vil ligge billeder op så det tydeligvis kan ses.
Kan på ingen måder anbefales.

Ulækker fedtet mad
Bestilte en wok ret, med den mest tørre kylling, slatne grøntsager og indsmurt i olie.
Da jeg brokkede mig pænt over retten fik jeg stukket en sort kop kaffe i hånden, ingen mulighed for anden ret eller lignende, så deres service niveau er også meget ringe ! Spild af penge.

Københavns Billigste Barpriser
Som studerende passe Stellas priser perfekt til mit budget, jeg kan få drukket mig og mine næsmeste ned for ingen penge :)

Antwort von Cafe Stella
God service og hyggelig stemning!
Min ven og jeg var en lørdag på Stella for at spise brunch, trods travlheden formår tjenerne at levere en god service. Samme lørdag var prøvede vi deres weekend bar, overraskende billigt :) dog lidt ventetid på cocktails

Antwort von Cafe Stella
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.