Café Jorden Rundt Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget arrogant betjening, der hånede os som kunde, da vi undrede os over at vi skulle betale ekstra for lidt ekstra salsa. Problemet var ikke den ekstra betaling, men måden den såkaldte tjener nedlade... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mindste, luftige og smagløse speltbolle, man kan servere og med verdens kedeligste ost, 55kr. Minder om en Kohberg bolle og osteskiverne var ligegyldige og neutrale og iøvrigt kæmpe skiver til minibo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en rigtig dejlig oplevelse. Har været på besøg mange gange før igennem mange år, kommer helt helt sikkert tilbage. Bestilte 3x laksesandwich, fik dresssing x2 ved siden af, da jeg ikke ikke... Mehr ansehen

1. Restaurant
  2. Kaffeegeschäft
  3. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

På Café Jorden Rundt byder vi på mad, kaffe, kage og kolde drikke serveret med smuk udsigt i uprætentiøse omgivelser.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Burger med pommesfrites

Burger med pommesfrites. Burger tilberedt sous vite. Dette betyder st burgeren ikke bliver tør ved tilberedningen. Det var den heller ikke, men fed og smagte af gammel kogt hund. Pommesfrites var tørre. Cola uden brus. Jeg giver 1 stjerne da burgerbollen isoleret set var udemærket .

9. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad er det for en dårlig undskyldning

Hvad er det for en dårlig undskyldning, at glasskårene falder ned, hvis I tænder for jeres varmelamper?

Det er den dårligste undskyldning, jeg længe har hørt.

I må komme med lidt bedre begrundelse, hvis I vil have folk skal lægge penge i jeres café

24. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Venter over en time på maden

Vi var 4 personer, der bestilte fra menukortet. Simple café-retter. Efter en halv time blev vi utålmodige. Intet blev serveret. Vi rykker i baren. Får at vide, at det er på vej. Efter en time. Fortsat intet serveret. Rykker igen. Nu er beskeden, at der er tastet forkert på bestillingen. Pigen i baren beklager. Så endelig: Efter en time og 10 minutter servere maden. Dårlig stil. Kommer aldrig her igen.

11. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan egentlig godt lide Jorden Rundt og…

Kan egentlig godt lide Jorden Rundt og selvom deres priser følger ejendomspriserne i området plejer mad og drikke at være glimrende. Men at bliver sprunget over i køen - af tjeneren - og vi var kun to i den kø - tog lige stikket. Ved ikke om kunden, der kom flyvende ind fra venstre for at få sin 80 graders espresso er stamkunde, i familie med tjeneren eller på anden måde har gjort sig fortjent til særbehandling ved jeg ikke, men jeg fik hverken undskyldning eller forklaring. Jeg droppede så den store bestilling af det jeg oprindelig ville have, og dropper nok at komme alt for meget på stedet fremover.
Det er lige arrogant nok.

7. Juli 2023

Ville give 0 stjerner hvis man kunne

Ville give 0 stjerner hvis man kunne. Er dags dato (1/4) på pub crawl med folk der kommer udenbys fra. Vi var på cafe jorden, nogle af os kunne få en drink. Resten af selskabet fik ordret at vide “vi lukker for cocktails klokken 2 så du kan ikke bestille” problemet var bare at klokken var 01.20 altså 40 minutter før de lukker kan vi ikke få lov at bestille og vi sidder nu et større selskab hvor kun halvdelen har drinks. Dog kunne en enkelt godt få drinks efter udmeldingen. Jeg undrer mig. Derudover skal man åbenbart 3 personer til at tømme en opvasker mens der hober sig en kø op af kunder. Få dog noget kompetent personale..

2. April 2023

En stjerne er for meget

En stjerne er for meget. Latterlig dårlig service. Forfærdelige tjener. Bestilte et glas vin for 76kr og da jeg nåede ned til et halv glas, så opdagede jeg noget som lignede en larve i mit glas. Bad tjener om et nyt glas vin, og det som pigen og fyren i baren gjorde var (imens de grinte og latterliggjorde mig) var at bruge en si og på den måde fjerne hvad der var i glasset og så kunne jeg ellers drikke det ulækre snask der var tilbage. Forfærdelig oplevelse!!
Håber de der stod for service denne dag bliver fyret, får de sørger da om nogen for at man ikke sætter sin fod her igen. 24/3 fra 19-21. Vil aldrig videregive andet end end ris om dette sted.

24. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig betjening og…

Utrolig dårlig betjening og serviceniveau.
Med så høje priser forventet vi der var servicering ved bordene også specielt når caféen er så lille - men det var ikke virkeligheden - vi blev bedt om at bestille alt oppe ved baren - fear nok - da’ vi bestilte vores mad og drikke fik vi vide at vi også selv skulle bringe alt drikkelse ned til vores bord… Tjenerne kan ingengang gå med bakker og de fleste af bordene er ofte ikke afryddet - beskidt og støvet i caféen og toiletterne var virkelig klamme - manglede sæbe og toiletpapir overalt på gulvet.

Intet sigende menukort.
Vi bestille deres dyreste varme mad retter og må indrømme at oplevelsen af maden var virkelig intet sigende og madretten manglede smag - vi er ret sikre på de kokke der har lavet vores mad blev udført af ufaglærte kokke - meget kantine mad. Vi oplevede blandt andet også at tjenerne sad på bordene bag baren hvor de tilbereder gæstens soft drinks og lignende - trist oplevelse og må ærlig indrømme at jeg ikke har lyst til at komme igen - det eneste der tiltalende er caféens beliggenhed.

Kan ikke anbefalede denne café til andre desværre.
Synes det er ærgerligt at caféens ejere ikke går mere op i at optimerer serviceniveauet når klientelgruppen af caféen er ofte folk fra Hellerup omegn og derfor kunne man forstille sig lidt bedre service på stedet og bedre mad.

1. März 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bolle med ost

Jeg bestilte bolle med ost, 55kr.
Jeg blev præsenteret for en ualmindelig rund speltbolle. Varmet og meget let og intetsigende. Skulle være en bagerbolle, jeg siger Kohberg i pose.
2 skiver meget neutral, læs kedelig, ost.

15. Dezember 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super betjening i baren

Jeg kommer ind imellem på Jorden Rundt. I fredags, 11/11-22, var der en ung tjener i baren, som jeg bliver nødt til at rose til skyerne. Han hedder Oliver, og han var super flink og imødekommende og samtidig lynende hurtig og grundig. Han må være enhver cafes drøm af en tjener, pas godt på ham!
Jeres mozzarella sandwich er altid god!
Hej Grete

11. November 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Opdater den playliste

Opdater den playliste. Nu. Vil i skræmme folk væk? Den blev lavet i 2015 og tydeligvis aldrig opdateret siden, og jeg er 20 år. Sød personale og kaffen er fin men.. det er slemt, opdater den playliste nu. Tak.

20. Oktober 2022

Synd med den beliggenhed

Synd med den beliggenhed, at de ikke formår at lave et bare nogenlunde måltid. Desværre anden gang vi får mad under lavmål😬Hold jer fra mørbrad gryden. Hurtig opvarmede ingrdienser, der smagte surt😬De skylder mig en ommer.

19. September 2022

Meget utilfreds.

Jeg er meget utilfreds med servicen og betjeningen. Jeg kommer ind og bestiller sammen med mine veninder, hvor at ekspedienten er i fuld kommen i kaos selvom der kun er få andre par på restauranten. Efterfølgende fanger hun ikke nogle af bestillingerne, og derefter beder os om at lave flere omgange af betagelsen. Da vi så sidder og venter går der lang tid. efter omkring 30 minutter, får alle mine veninder sin mad undtagen mig. Vi er seks mennesker. 10 minutter efter går jeg ind og spørger hvad der sker, hvor jeg bliver mødt af en kommentar, “Vi skal lige lave en clubsandwich, derefter kan vi begynde din bestilling”
Jeg synes det er for dårligt.

12. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spiste desværre frokost her i dag

Spiste desværre frokost her i dag. Nemlig "Kylling og bacon salat". Det lød lovende.

Retten bestod af nogle stykker kønsløst, smagsforladt og stendødt kyllingekød, serveret i en dyb tallerken på en absurd stor bunke forskellig grøn salat, og omgivet af optøede edamame bønner, smattet avocado, rødløg og bacon - og vistnok et par sølle semidried tomater.

Til dette serveredes en ubestemmelig bolle (Kohberg?), som dog var lun (jeg tænker at kurven havde stået i solen?), samt en kaffeflødekande med noget ubestemmeligt gult fluidum, som vist skulle forestille at være karrydressing, men som for det første ikke var til at få ud af kanden, og for det andet smagte af intet, men sikkert kunne bruges til et batik projekt.

Til det en danskvand, som var halvflad/doven.

Det hele for 191 kr. Wau 👎

8. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Servere gluten for en allergiker!

Der blev serveret gluten for en glutenallergiker! Efterfølgende fik vi stort set af vide det var vores egen skyld! Vi havde endda ringet dagen før, for at sikre os at man kunne håndtere at lave en brunch uden gluten. Vi fik aldrig det rigtige mad og måtte kæmpe, for at få vores penge retur. Sætter aldrig mine ben der igen.

25. Mai 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr