Cafe Pixie Bewertungen 7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var på Pixie i forbindelse m. pink koncert.

Vi var på Pixie i forbindelse m. koncert i parken. Vi fik et smidt et par menukort i hånden og satte os ved et bord - på dette tidspunkt var caféen nærmest tom men alligevel skulle der gå 15 min. før vi kunne bestille vores mad og der gik yderligere næsten 15 minutter før vores drikkevarer fandt vej til vores bord. Jeg havde bestilt en steaksfrites stegt medium og da maden endelig kom var bøffen rå. Jeg tager fat i en tjener som bringer den retur til kokken. Mit selskab bliver færdige med deres måltid inden steaken bliver serveret - her er den halv størrelse af første og totalt gennemstegt samt bearnaisesovsen var skilt! Jeg tog fat i tjeneren og fortalte at pga. vi havde en tidsplan og at jeg ville spise hvad der var spiseligt men at det simpelhen ikke er iorden at blive adspurgt ang. temp. på bøffen hvis man ikke formår at stege den korrekt af flere omgange. Ikke engang en rabat som godtgørelse for det triste måltid kunne det blive til - den eneste service var nye pomfritter til bøffen som vi selv måtte spørge om. Forresten så endte det i diarre til undertegnede og min moster… føj siger jeg bare.

6. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi skulle bare ha’ kaffe og brød med…

Vi skulle bare ha’ kaffe og brød med ost. Brødet var friskt, men den ægte Vesterhavs ost , lignede noget der havde hængt til tørre i Vestenvinden. Alle 4 hjørner vendte opad og var uden smag. Alt for kedeligt og for dyrt.

26. September 2023

Dyrt og dårligt!

Vi fik brunch hos Pixie og blev så skuffede. Røræg fyldte 1/4 sf tallerkenen og ellers var der lidt pølser og lidt ost/marmelade. Brødet var super tørt, ingen frugt, ingen søde ting til - kaffen var halvkold da den blev serveret, iskaffen uden sirup, osv - vi måtte derudover selv tage menukort efter at have siddet i 15 min og tjenerne havde travlt, trods en ikke fyldt cafe. Vi endte med 921,- for brunch til 4 ( 2 voksne+2 børn) som var så kedeligt og alt for simpelt til den pris. Øv, vi kommer ikke igen Pixie!

2. April 2023

Dårlig service

Dårlig service, simpelthen uhøflig servitrice
Vi var 4 afsted en eftermiddag. Fik latte, bobler og let mad. Vi fik åbenbart ikke bestilt nok på 2 timer og blev bedt om at gå, hvis vi ikke bestilt mere. Caféen var ikke fyldt, så det var ikke fordi folk stod i kø udenfor. Man kan sige det på mange måder, men det her var uhøfligt og næsvis og alle andre i lokalet kunne høre det (som i øvrigt rystede på hovedet). Så her kommer vi bestemt ikke mere

24. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ualmindelig dårlig service og uhøflige…

Ualmindelig dårlig service og uhøflige servitricer.
Bad om at sidde ved vinduet, der var flere ledige borde. Men da vi kun var 2 personer måtte vi ikke sidde der.
Så spurgte jeg om jeg kunne få en bedre stol sat udenfor, da min rumpe er lidt større end de stole udenfor kun klare. Men det måtte jeg ihvertfald ikke.
Så gik vi derfra og kommer aldrig igen.
Så mistede de den indtjening.

3. April 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig mad og elendig service.

Dårlig mad og elendig service.

Vi var 4 personer afsted, fik burger og muslinger. Det tog dem over 1 time at servere maden (og der var ikke fyldt med gæster). Servitricerne var uhøflige og nærmest flabet når man spurgte efter vand, hvornår maden kom, og om vi måtte få regningen.
Maden smagte ikke særlig godt og vi var ærlig talt alle 4 skuffede over kvaliteten ift. prisen. Der kommer vi helt sikkert ikke igen ! :-(

29. Juli 2021

Overpriced og uhøflig service

Overpriced og uhøflig service! Jeg er så skuffet over vores besøg! Portionerne var ALT for små i forhold til hvad man betaler og vi skulle tigge og bede for at få lidt marmelade til pandekagerne - hvor herre bevares. Vi bestilte 1 x filterkaffe + 1 x refill, men fik serveret americano som refill. Det er selvfølgelig helt i orden, men man informerer altså lige kunden om det inden man bare smækker det ekstra på regningen. Aldrig har jeg oplevet en tjener så næsvis - manglende respekt og kundeservice! Der er mange andre bedre muligheder på Østerbro...

1. September 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr