Het was voor ons de eerste keer dat onze werknemers een kerstattentie via Cadeo hebben ontvangen. Het is ons goed bevallen en de reacties waren voor zover wij dat kunnen beoordelen positief. Er i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel fijn om de uitgebreide selectie terug te brengen naar cadeaus die bij ons bedrijf paste. Ons netwerk reageerde heel enthousiast en het is ontzettend leuk om de bedankjes achteraf te lezen. We zij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We werden, best last-minute van onze kant, heel goed en zonder druk geholpen. Werd goed meegedacht en een mooie campagne gemaakt, die helemaal "ons" was. Weinig effort van onze kant, maar heel mooi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Erg tevreden over ons kerstgeschenk voor het hele bedrijf via Cadeo. We hebben het gepersonaliseerd d.m.v. een kaartje in ons design die onze collega's in hun mail kregen. We hebben meer dan 100 bedan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verras je klanten, werknemers en partners met impactvolle cadeaus. Cadeo is het alles-in-één platform voor het versturen van impactgedreven cadeaus. Het enige wat je nodig hebt van je ontvanger is een e-mailadres of telefoonnummer.
Herengracht 575, 1017 CD, Amsterdam, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Hele fijne service! Gefeliciteerd met jullie mooie mijlpaal 🚀

Antwort von Cadeo
Heel erg snel bezorgd, en erg leuk kado!

Antwort von Cadeo
I have got a gift through Cadeo for my birthday from my brother, I was really surprised that there is and option for gifting over the internet like this!
Despite the huge distance that we live from one and another still surprised me with a thoughtful gift with Cadeo.
Highly recommend , and I likely will use it in the future!

Antwort von Cadeo
Cadeo werkt erg makkelijk en zorgt met een combinatie van een leuk digitaal bericht en een cadeau bij je thuis voor een top ervaring!

Antwort von Cadeo
Heel makkelijk om een leuk cadeau naar iemand te sturen zonder dat je het adres van iemand hebt!

Antwort von Cadeo
Met mijn verjaardag heb ik een linkje gekregen van een vriend voor een Cadeo cadeau. Die vriend had een boek uitgekozen die ik eigenlijk al had, gelukkig kan je dan gelijk via die link zelf iets anders uitzoeken voor hetzelfde bedrag. Zonder gedoe, helemaal top!
Ik heb een mooi tuinier boek uitgekozen en werd de volgende dag bezorgd en was heel mooi verpakt. Verder hebben ze ook andere mooie, mileubewuste cadeaus.
Ik ga zeker Cadeo ook gebruiken als ik op korte termijn een mooi, goed cadeau moet scoren. Heel handig om zo digitaal een cadeau te geven/krijgen!

Antwort von Cadeo
Geweldig leuk bedrijf met bevlogen personeel dat Cadeo met passie de markt op aan het brengen is. Ik vond het virtuele kaartje bij mijn Cadeo een leuk idee, alsmede dat ik een echt kado kreeg, dat ik toch nog kon ruilen voor iets anders. De rode die ik kreeg van kwam een kwaliteitshandelaar in Heemstede en was erg lekker!

Heel duidelijk makkelijk proces
En prima bezorging vanuit postnl

Antwort von Cadeo
Gekregen als verjaardagscadeau cadeau en weet je, het is toch zo gaaf om iets uit te zoeken wat je echt wilt. De keuze was ruim dus gekozen voor een unieke plant water gever, het is concept is zo leuk en voelde me weer helemaal een kind dat niet kon kiezen.

Antwort von Cadeo
Geweldig interface en perfecte levering! Ga zo door!!!

Antwort von Cadeo
Goed werkend platform - innovatief model!

Antwort von Cadeo
Voor Moederdag onverwacht een heerlijk cadeau gekregen. Na het accepteren van het cadeau nog dezelfde week binnen. Ik ga ervan genieten!

Antwort von Cadeo
Binnen twee dagen een mooie fles ROSE. Organisch gemaakt en oog voor het milieu. Ook de verpakking was slim met een binnen- en buiten-doos van karton. Prima te recyclen dus en licht is gewicht.

Antwort von Cadeo
Ik kreeg een heel leuke cadeo aangeboden en besloot uit nieuwsgierigheid te kijken waar ik het voor kon ruilen. Het is toch wel heel erg leuk om je eigen cadeautje uit te kunnen kiezen.
Ik koos uiteindelijk voor een heerlijk presentje en dat is kwam vandaag keurig verpakt bij mij binnen per brievenbuspost! Top service!

Antwort von Cadeo
Perfect concept, mooie producten en heel snel na bevestiging van het cadeau werd het verstuurd! Zeker een aanrader voor de zakelijke markt!

Antwort von Cadeo
I love this! Great products and super useful that you can exchange a gift for something else if you prefer

Antwort von Cadeo
This is exactly what I’ve needed my whole life! I love sending friends, family and coworkers gifts but am always unsure if they like or use them - Cadeo would make sure they do. I can’t wait for more products to be added so I can use it even more.

Antwort von Cadeo
Tons of options for friends and colleagues that all feel like they were handpicked. Cant recommend enough

Antwort von Cadeo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.