Handla inte från bystroom. Jag har inte fått sakerna jag beställt och jag tvivlar på att kundservicen existerar eftersom det är omöjligt att få tag på dem!
byStroom
Das sagen Bewerter
Har længe forgæves ledt efter en strikketaske, men efter min mening er langt de fleste ustyrligt grimme, eller også opfylder de ikke mine behov. Kom i tanker om, at en pusletaske måske kunne være en... Mehr ansehen
Super god service! Den vare jeg havde bestilt, var alligevel ikke på lager, så jeg fik en mail fra en meget venlig Michelle. Michelle spurgte om der var en anden vare jeg istedet kunne tænke mig.... Mehr ansehen
Bestilte to ammetoppe online, fik hurtigt ordrebekræftelse og mails vedr levering. Et par dage senere kunne jeg hente mine varer i pakkeshoppen, og de sidder helt som forventet :) Vil helt sikkert h... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos byStroom sælger vi pusletasker, clutches, ventetøj, ammetøj og meget mere til mor og barn. Alt er i den lækreste kvalitet og det skønneste design og samtidig til priser, hvor alle kan være med.
Kontaktinformationen
Møllevej 5, 8581, Nimtofte, Dänemark
- info@bystroom.com
- www.bystroom.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig ekspedition
Super hurtig levering!
Bestilte fredag formiddag - fik varen leveret fragtfri ved min hoveddør lørdag morgen!
God kundebetjening
Da min vare var forsinket ringede de flere gange for at holde mig orienteret. Super for servis
Perfekt betjening
Jeg bestilte to varer som kom lynhurtigt. Desværre kunne jeg ikke passe det købte og måtte sende retur. Pengene blev ligeledes hurtigt sendt retur til mig.
Eneste forbedring jeg vil pege på er at man burde kunne købe returfragt via bystroom eller have dette med som en service. Jeg betalte 68 for retur hvilket er en dyr pris at betale for at prøve tøjet
Klasse
Bestilte mine varer på nettet, super nemt og enkelt. Da jeg hentede det, var der bare smil og god service. Ikke sidste gang jeg handler hos byStroom
tilfreds
Jeg har intet at sætte en finger på - god service og hurtig levering :)
Perfekt
Det kan ikke gøres hurtigere og nemmere....
Pakke ankom dagen efter bestilling
Super fint pakket ind, og hurtig levering !
Nemt, hurtigt og god kvalitet
Altid god og hurtig service. ByStrooms ammetøj/mortøj er super behageligt og funktionelt. Har flere jumpsuits og har skambrugt dem. De holder vask efter vask. Kan kun anbefale disse til andre.
Fantastisk service og lyn hurtig levering :-)
De varmeste anbefalinger herfra, der er yderst god service og en lyn hurtig levering. Jeg er fan :-)
FANTASTISK
Har lige købt den fedeste Danefæ regnjakke hos byStroom og har fået førsteklasses vejledning og betjening.
Der gik kun 1 døgn fra jeg bestilte, til jeg modtog pakken.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.
5 stjerner er ikke nok.
Perfekt
Bestilte igår formiddags og det blev afleveret kl 9.30 på adr af post nord. Perfekt, hurtigt og virkelig fint indpakket.
Lyn hurtig levering
Rigtig lækre produkter og hurtig levering.. Fik varen dagen efter.. 😄
Meget hurtig levering
Hurtig levering af de rigtige vare
Ikke sidste gang jeg handler der
Hurtig levering
Fik varerne dagen efter bestilling. Produkterne var super lækre. Kan varmt anbefales.
Hurtig levering :)
God oplevelse - nem og hurtig levering
super.
Fik rigtig god hjælp til at finde det rette tøj til barnebarn.
TAK,
Tak fra en glad FARMOR.
Hurtig levering
Varerne fine, billige grundet udsalg og pakket fint ind. kun anbefaling herfra.
Fremragende
Bestilte en rem til pusletaske - Men havde glemt at skrive hvilken model det var. Blev ringet op af en sød medarbejder fra ByStroom - og fik derved en som passer til tasken. Hurtig levering-og gode priser på det bestilte.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.