Byens Burger Aarhus Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilt maden og fik bekræftelse på bestillingen 13.01. Fik vide formodet ventetid er ca. 15 minutter. Mødt op i butikken 13.09, da jeg bor kort afstand fra stedet. Fik vide at det e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis maden var varm ville den måske have været ok. Vi havde bestilt med express levering, men pizzaerne var kolde og der var ingen forskel på burgerne (de var 2 forskellige bestilte burgere), derudo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe helt igennem! Aldrig har jeg fået en mere ringe burger! Husker tilbage for 8~10 år siden ved den forrige ejer der kunne levere byens bedste burger. Brødet var nærmest franskbrødsagtig, sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

1. Restaurant
  2. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

We do not make fast food, we make very good food fast! Wondering how does the best burgers in Aarhus taste like? Order yours here - www.byensburger.dk

Mangelhaft

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg oplevet mage til dårlig…

Aldrig har jeg oplevet mage til dårlig service. Vi bestilte to 200g cheese/ bacon burgere og en 400 grams, men fik 3 200g burgere.
Efter utallige beskeder udvekslet med dem via. deres facebook, hvor vi forsøger at forklare dem at vi ikke har fået det vi har betalt for, skriver den ansatte bare "Du har fået 400g, vi kan desværre ikke gøre mere for dig".
Ufatteligt at man kan være SÅ lidt serviceminded

4. Februar 2022

Hej Rikke

Det er vi meget ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi bestræber os på at gøre tingene fejlfri men desværre er vi mennesker og vi kan lave fejl især når det kan være travl. Håber på forståelsen. Vi har dermed også bedt om et billede af de burger som i har modtaget for at se om
I har modtaget det forkert det er i desværre ikke villig til at udlevere så kan det være svært at finde en løsning selvom vi meget gerne vil når man ikke er samarbejdsvillig

Hvis i stadigvæk er intereseret i at sende dokumentation så må i meget gerne sende til os på mail eller den tråd som i skrev på Facebook

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Efterfølgende efter den første dårlig…

Efterfølgende efter den første dårlig oplevelse fik vi lov til at prøve deres service igen. Denne gang var maden varm og pomfritter havde salt med i bakken. Personalet var også hurtig til levering trods de havde meget travlt en lørdag aften.

15. Januar 2022

Elendig service

Efter at have ventet 2 timer på maden, og snakket med restauranten 2 gange - hvilket var endt i diskussioner - kom maden endelig. Chaufføren ventede dog udenfor lejligheden i 10 minutter før han ringede på.
Halvslatten, lunken og kedelig, forkert sodavand og manglende dyppelse. Desuden med en ekstra uidentificerbar genstand i snackboxen - nej tak.
Det er en kæmpe ommer, det er for dårligt. Dårlig kvalitet, elendig mad og dårlig kundeservice. Føj

8. Januar 2022

Elendig kundeservice!

Elendig kundeservice!
Jeg bestiller to burger og kartofler. Da jeg har ventet en 1,5 time, kommer en burger uden kylling.
Jeg ringer ind til stedet og fortæller om situationen. Manden i telefonen er sur og siger, at vi skal sende et billede over deres mail, fordi det er deres procedure, for folk kan jo lyve.
Jeg siger han skal sende en ny, og tage den anden retur. Men han bliver sur og skælder meget ud, selvom stedet har begået fejlen.
Da jeg spørger om hvor længe det ville tage efter jeg sender mailen, siger manden at han først skal se mailen, og vurderer det herefter. Selvom vi allerede har ventet en 1,5 time på en burger med kun salat! Elendig kundeservice og elendig personale. Ingen høflighed og ingen serviceminded i sinde. Utroligt de kan fører en restaurant med den attitude.
Efter jeg sender et billede, ringer han tilbage og siger, det ligner der har været kylling i og påstår vi har fjernet kyllingen ud af burgeren! Han siger han har kamera i alle han chauffør biler, så de har ikke pillet kyllingen ud. Men han skal nok sende en ny nu, men det skal bare lukkes nu.
Hvorfor skulle vi tage kyllingen ud af en af burgerne og spise den uden noget? Føj en forfærdelig service og elendig personale! Hvordan kan man leverer noget, der ikke er færdiglavet og nægte at leverer en ny, når jeg har betalt for noget!
Aldrig skal jeg bestille noget derfra igen.

6. November 2021

Meget forsinket, dårlig kundeservice

Ville ønske jeg havde læst anmeldelser herinde INDEN vi bestilte og nu har ventet i over 2,5 time. Den sidste halve time har der stået på hjemmesiden at maden var på vej og lige om hjørnet, men ved opkald til restauranten fik vi at vide at budet først lige var kørt derfra. Ingen undskyldning, ingen tilbud om kompensation. Vildt nok at have samvittighed til at trække penge og lade folk vente og vente, det er jo tydeligvis ikke første gang de er så langsomme.

3. Oktober 2021

Alt for langsom udbringning

Ikke købt byens i 6 mdr fordi sidste jeg jeg købte gik der 2-3 timer før maden ankom kold og slatten. I går tænkte jeg, det kan være det er blevet bedre og endte med at købe fra dem igen. Bestilte kl 18:30, estimeret udbringning kl 20. Allerede der fortrød man straks sit køb. Dernæst ankom maden kl 21 kold og slatten… det jo sindssygt at få sin mad leveret 2,5 timer efter man har bestilt. Det orker man ikke lige igen foreløbigt.

2. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg oplevede den DÅRLIGSTE service jeg…

Jeg oplevede den DÅRLIGSTE service jeg i mit liv har prøvet. Jeg bestilte 5 burgere til mig og mine kolleger, og fik kun udleveret 4 - et kvarter forsinket og ingen imødekommenhed fra personalet. Jeg kommer tilbage for at hente den sidste burger, og får efter 5 minutter burgeren med beskeden "her er den du siger du mangler" - læs: de mente at jeg løj om den manglende burger. Heldigvis smagte de allesammen af H til. -8 ud af 5 stjerner.

18. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte mad kl.18.45 skulle leveres…

Bestilte mad kl.18.45 skulle leveres kl.20.30 (vanvittigt at det tager så lang tid at lave en burger!) kl21.30 er maden ikke kommet frem endnu! Vedkomne i butikken vil ikke tilbage betale pengene! Maden kommer 3 timer senere. Kæft et dårligt sted bestil ikke herfra!!!

1. September 2021

Bestilte på telefon

Bestilte på telefon, og de sagde der ville gå 15 min. Kom ned til dem 17min efter (fordi jeg ville være sikker på det var klar). De sagde der så ville gå 20 min til det var klar - efter jeg var ankommet. Definitionen af én stjerne. Forlod stedet i raseri.

6. August 2021

Hej Christian

Vi beklager oplevelsen
Udefra situation så bedte vores kollega om at komme ned og bestille personligt ifølge usikkerheden ved ordrens troværdighed. Ikke fordi vi mener du ikke ville bestille hos os, men vi oplever desværre folk at de keder sig og bestiller men ikke dukker op. Vi anbefaler, at man bestiller online, hvor vi med garanti vil lave din mad til den oplyste tidspunkt

Må du give os en chance igen

Have dejlig aften

Adam
Byens Burger Aarhus

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Trækker pengene & lover levering inden for 35 minutter, hvilket kort efter ændres til 89 minutter.

Vedkommende ansatte ville ikke tilbageføre beløbet for ordren. Det var angiveligt “mit eget problem”

7. Juli 2021

Køb pizza et andet sted

Købte to pizzaer, en med salat og en pepperoni pizza. På salat pizzaen sad der gammel brændt ost på kanten og sorte brændemærker på bunden. Pepperoni pizzaen smager af gammel gede ost, en detalje man kunne have skrevet hvis det er tilfældet man ikke bruger “normal” ost. Dårlige råvarer på begge pizzaer, de smagte ærligt talt dårligt. Køber det IKKE igen.

4. Juli 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God mad, dog manglende mad!

Rigtig lækker mad og god service! Dog blev oplevelsen en smule ødelagt af, at der manglede en burger i posen, da vi kom hjem…

24. Mai 2021

Hej Johanne

Det beklager vi rigtig meget at der er blevet glemt en burger. Fik du en ny ellers mp du meget gerne ringe til på 86127047 for vi kan lave en form kompensation istedet . Vi beklager endnu gang for fejlen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Byens Burger har aldrig skuffet mig.

Byens Burger i Århus er min go-to Burger- og nogen gange pizza sted. Ikke kun fordi maden altid er som man forventer, men også fordi deres åbningstider er suveræne. Leveringstiden er dog ret lang, specielt igennem Justeat, men maden ankommer stadig varm. Ingen klager herfra.

20. April 2021

Hej Mathias

Dejligt at høre . I forhold til levering via Just Eat kan vi desværre ikke gøre hurtigere, men hvis du bestiller via WOLT kan du få din mad inden for 35 min

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice, men ikke mindst dårlige pizzaer
Bestilte en pepperoni pizza med dressing og fik desværre en uden dressing. Deres salat til pizza var brun og ikke engang skåret i stykker. Og deres hawaii pizza havde næsten ikke noget fyld på. Alt i alt en dårlig oplevelse
Vi gik alle sammen sultne i seng den dag...

8. Februar 2021

Hej Lena

Vi beklager meget at du har fået en dårlig oplevelse.
Vil du hjælpe os med at undersøge hvornår og hvilke online portal du bar bestilt. Vi vil gerne komme i kontakte med dig samtidige give en form for kompensation

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr