Alles was netjes en tijdig georganiseerd, de toegang tot e-connect werkte goed, de online omgeving. De locatie was goed in Eindhoven, zaal wat aan de kleine kant en snel warm, wat voor een hele dag on... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellinge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Training wordt vaak verplaatst of gaat niet door. Inhoud van de training is wel goed, maar was geen twee dagen voor nodig. Hadden we ook in 1 dag doorheen kunnen gaan. Daarmee miste ik een beetje diepgang.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Fijne trainster, afwisselende werkvormen.
Teambuilding. Fijne sfeer.
Bracht naast adviesvaardigheden-tools, ook verbinding in de groep. Waardevol.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Niveau van de training sloot niet aan op de groep. Te laag, te langzaam, te oppervlakkig.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
De docent was goed, inhoud van de opleiding ook.
Toen ik vanwege ziekte niet naar de training kon komen werd geen mogelijkheid geboden om iets in te halen. Gebeld en gevraagd. Maar de vriendelijke boodschap van de klantenservice was onder aan de streep helaas pindakaas.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Echt een hele goede docent. Ik heb echt wat gehad aan de trainingen en vond de manier van lesgeven en de voorbereiding van de docent zeer professioneel. Ik had graag gezien dat er wat dieper op de brieven die ik had meegenomen was ingegaan. Maar dat is maar een kleine kanttekening. Al met al 5 sterren voor de docent en 4,9 sterren voor de les.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Het was een leuke training. Werd goed afgewisseld tussen theorie en praktijk.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Op een leerzame manier werd door beide docenten de cursus gegeven waarbij de theorie erg goed aansloot op onze (dagelijkse) praktijkervaringen.
Interessant was dat de vooraf ingevulde vragenlijst tot een zo uitgebreid persoonlijk profiel van Discovery Insights heeft geleid met o.a. sterke/zwakke punten en hoe je effectiever zou kunnen communiceren. Daarbij krijg je een realistische spiegel voorgehouden, al is er soms sprake van uitersten.
'Mooi' om te zien is dat collega's met bepaalde (zelfde) vraagstukken 'worstelen' en hoe dit wordt ervaren/beleefd en opgelost. Komt de teamsamenwerking ten goede.
Om het geleerde in de (dagelijkse) praktijk toe te passen is een uitdaging.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Goede cursus. Een ervaren en vriendelijke docente. De cursus heeft nieuwe inzichten geboden en aan de hand van het materiaal en allerlei praktijkvoorbeelden hebben we de cursus gevolgd. Aanrader.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Heel goede training. Werd heel kundig gegeven. Kon goed zaken laten reflecteren

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
De lerares was erg goed. Ze legde de stof duidelijk uit, hield in de gaten of het lukte om een opdracht af te ronden en bood hulp als dat niet zo was. De verhouding tussen theorie en oefenen was goed.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
'Laagdrempelig'; samen met de groep de reis aangaan van het vertellen van een verhaal.
In het begin krijg je te horen dat je aan het eind van de dag een verhaal gaat voordragen aan de groep, terwijl je nog geen idee hebt. Maar in de loop van de dag krijg je allerlei handvatten, voorbeelden en ideeën aangereikt en ga je stukjes uitproberen. En zowaar, aan het eind van de dag een enthousiast verhaal verteld aan de groep.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Er werd met droge ogen pseudopsychologie bijgehaald. In de klas werd uitgelegd dat je op happyvibes.be je bioritme uit kan rekenen door je geboortedatum in te voeren en dat je op basis daarvan beter wel of niet een presentatie kan geven. Toen ik er wat van zei, meldde de trainer dat het wetenschappelijke bewijs onderaan de website te vinden was. Is helemaal niet zo.
Daarnaast was de Powerpoint-presentatie van de trainer helemaal niet op orde. Het stond bol van de taal- en stijlfouten. Daar zou ik normaal niet zo kritisch op zijn, maar dit was een onderdeel van de training! Net als het feit dat de techniek af en toe niet meewerkte.
Toch twee sterren want: de meegekregen documentie was wél goed en de trainer heeft ook wel nuttige tips gegeven die ik ga gebruiken met presentaties. De lunch bij Mercure was perfect!

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Ik was positief verrast door de op maat gesneden kennis, oefeningen en vaardigheden die de leraar onze groep heeft aangeboden. Dat lukte hem mede door een goede inventarisatie van onze behoeften aan het begin. De leraar had veel ervaring en passie voor de Engelse taal. Uiteindelijk heeft de training mij meer opgeleverd dan ik vooraf had verwacht.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Goede afstemming met de cursisten over de invulling van de trainingen en de leervragen.

Antwort von Boertien Vergouwen Overduin
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.