Jeg har mistet et domæne jeg har betalt for, og nu er deres hjemmeside nede og jeg kan ikke modtage mails. Jeg har nu flere applikationer jeg ikke kan logge ind på længere da mit domæne er blevet nedl... Mehr ansehen
Buydomains
Buydomains.dk har mailet fem fakturaer med samme beløb og indhold, men forskellige fremtidige udstedelsesdatoer. To lørdag nat (20/3), tre søndag nat (21/3) og en i dag (24/3). I dag den 24/3-10 har... Mehr ansehen
Jeg har 2 gange prøvet at købe et domæne hos buydomains. Købsforløbet har været ok, men efter 3-4 uger hvor der ingenting er sket skal man selv henvende sig til virksomheden for at høre hvad der s... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Domæne registrering, webhotel og dedikeret server. Danmarks bedste domæne registrator.
Das haben sich andere Leute angesehen
Buydomains er ren svindel - eller ihvertfald bondefangeri
Jeg har samme oplevelse som de fleste andre herinde. Desværre tjekkede jeg ikke denne side før jeg betalte for mit "gratis" webhotel. Det blev en dyr erfaring - har endnu ikke fået noget for mine penge!!! Og kan ikke komme i kontakt med support - hverken via email eller "LIVE" supporten, som aldrig virker ligegyldig hvilket tidspunkt på dagen jeg prøver.
Domæne lukket helt uden grund...
Jeg har siden Torsdag d. 3/9-2009, sendt 4 mail´s til kundeservice, support, you name it, i send it...uden at få kontakt...
Problemet er: mit domæne som jeg købte og betalte for 12 mdr. siiden gennem buydomains, er nu helt uden grund lukket ned, og re-directet til en helt anden IP-adresse, jeg har forsøgt at ringe på begge nummere som står på hjemmesiden, men aldeles uden held..
Jeg har forsøgt: ping på domænet, men jeg får en fremmed IP frem
Jeg har været på min Virtual Admin, på buydomains.dk for at checke om min IP var korrekt, og det var den.
Jeg hoster selv mit domæne og min pop3 mail-server, og har brugt flere dage og endnu flere timer på at fejlfinde på mit udstyr, inden jeg fandt fejlen som ligger hos buydomains.dk
Jeg er nu nået dertil hvor jeg Mandag morgen d. 7/9-2009 ringer til Vordingborg Politi og indgiver anmeldelse om bedrageri og underslæb mod buydomains.dk og den´s indehavere, hvis ikke mit domæne komme online på MIN IP adresse igen inden...
Ligeledes vil jeg kræver kompentation for at mit domæne er nedtaget uden grund....beløbet´s størrelse vil jeg snakke med min advokat om, men blir nok i størrelsesorden til konkursbegæring..
Jeg vil lige tilføje at mit domæne er et .com domæne og derfor har jeg måtte betale 2 år forud, så jeg har altså 1 år tilbage inden jeg skal forny.
Min konklution er: buydomains.dk er ikke andet end FUSK og penge-inddrivelse for indehaverne, både mand og kone... Joan og Lars Svane.
BuyDomains trækker penge for at domæne de ikke har noget med at gøre
Jeg købte mit domæne for ca. 2½ år siden hos Buydomains, men ønskede ikke at bruge deres hosting, så jeg flyttede til en anden.
Men BuyDomains har nu to år i træk trukket penge fra min konto til at betale for domænet, selvom jeg intet har at gøre med BuyDomains.
Deres telefon er umulig at komme igennem på. Bare en telefonsvarer, og der bliver heller ikke ringet op når man lægger sit nummer.
Det er ren svindel, som jeg ser det, men hvad kan man gøre? Gå til politiet?
Domæner der udløber, selvom de er betalt - kundeservice med meget lange svartider
Har oplevet flere gange, at domæner når at udløbe, selvom de betales i god tid. Det kræver gentagne henvendelser til kundeservice før de opper sig, og de gør noget for at genaktivere domænerne.
De sender fakturaer ud lang tid før, og trækker pengene længe før (op til flere måneder!) den dato de skriver at de trækker dem.
Det kræver mere end almindelig tålmodighed at få fat i deres kundeservice!
Som eneste plus kan siges at deres priser er meget rimelige - de formår bare ikke at levere varen!
Elendig service
Virksomheden har ingen support. De har netop trukket næste års fee fra mit kort, på trods af at det først skal fornyes i februar 2010. Ingen forklaring mulig. Går til ombudsmanden....Godt råd, hold jer væk....
Nedetid og elendig support
De var rigtig gode i starten da jeg brugte dem for 2 år siden, men det er gået rigtig meget ned af bakken. Jeg brugte dem til asp.net og ms sql - der er meget lange nedetider og der er slet ikke noget support længere.
flyttesag
Buydomains havde rod i regnskabet, reagerede ikke på min henvendelse. Skiftede udbyder: Buydomains klokkede i processen, som efter en uge endnu ikke er i gang.
Tværtimod prøver de at kræve mig for 1000,- kr for en "genaktivering" - fordi de havde "glemt" at forny mit domæne. De havde ellers mit kreditkortnummer (det ER slettet nu).
Den "flinke" danske dame, der svarer når man ringer til det nummer, der står i mail fra supporten, siger som andre har skrevet her, at det er "noget hovedkontoret i USA tager sig af". Og det indehaves for øvrigt af en dansk kvinde.....
Jeg kan kun give alle jer der har dårlige erfaringer med denne virksomhed ret
Vi har en lignende sag ala Kurt Pedersen, Thomas og Mark herinde;
Vi har købt et domæne hos BuyDomains for et par år siden - det har virket upåklageligt i ca. 1½ år, men så beder vi om redelering til anden navneserver.
Det kan åbenbart ikke lade sig gøre - og efter flere mails og telefon-samtaler, hvor der bliver udvist stor inkompetence får vi en mail om at domænet er flyttet til en anden udbyder:
Citat ordret fra Lars Svane:
"Som du kan se af nedenstående, ligger dit domænenavn hos eurodns. Hvordan det er sket, har vi ingen god forklaring på. Og vi kan ikke gøre noget. Desværre."
Undskyld den skarpe tone, men har man en domæne-virksomhed, bør man nok vide noget om hvordan DNS, domæner, transfer codes m.v. hænger sammen - og især når der opstår problemer. Det gør hverken Joan Svane, Lars Svane eller også så gider de bare ikke gøre noget ved det.
Har en del domæner og beder om redelegering og transfer codes
Jeg har kun et par skræmmehistorier.
Vi er en dansk IT-virksomhed, med en masse internationale domænenavne - en del af dem er købt igennem Buydomains. Jeg er ingen brokkerøv, men der skal være rimelighed i tingene.
For ca. 3½ mdr. siden bad vi om en redelegering af et tysk domæne. Der skete intet i de 3mdr - trods utallige henvendelser. Vi prøvede igen for 14 dages tid siden - der skete heller ikke noget, trods flere supportmails, support tickets og telefonsamtaler med "den danske repræsentation".
Vi har bedt om transfer codes (epp) på de udenlandske domæner, så vi kan slippe for at bruge deres ydelser. Det kan godt være at de er billige, men service er der ikke noget af. Vi bliver spist af med undskyldninger såsom
"det er noget hovedkontoret i USA tager sig af"
"på nogle domæner sker der altså noget mystisk når man prøver at redelegere, og derfor kan det altså godt tage en del tid"
"I kan prøve at skrive til 3. part (her en udbyder Buydomains har købt domæner igennem og videresolgt) og høre om de kan hjælpe (lyder lidt som om at lorten tørres af på en anden)"
"Jamen, vi har rykket for status (...dagligt i 14 dage)"
Prøver man få fat i hovedkontoret så mødes man af en telefonsvarer, og lægger man en besked - besvares den ikke.
Dette er i øvrigt en gentagelse af en lignende historie vi havde med Buydomains for ca. 8 mdr. siden.
Jeg har aldrig oplevet at telefonnummeret 61695281 bliver besvaret - du bliver nødt til at skrive en mail til dem og bede dem ringe derop. Jeg har spurgt hvorfor og svaret var dengang at "telefonen ringer ofte, og at vi derfor ikke kan nå at tage alle opkald". Der sidder 1 (en) person på kontoret - Joan Svane - hun tager imod klager, men vi har ikke oplevet at der bliver taget action på vores forespørgsler.
Vores anbefaling er; Hold jer langt væk - det er den mest useriøse virksomhed, vi endnu har stødt på.
Se i øvrigt den lange liste af negativ omtale de får på andre websites.
Vi overvejer i øvrigt at anmelde virksomheden for bedrageri, da de ikke leverer den ydelse som man betaler for - sig til hvis du/I vil deltage i sagen.
Skulle du være interesseret i navn og adresse til brug for politianmeldelse, så har du adressen her:
Joan Svane
Frenderupgade 9
4780 Stege
// Lars Svane - du skulle vel aldrig være i familie med Joan Svane?
They stole my money
This company is rotten. I signed up, and that went really fast, but since then, and thats more than 4 months ago, ive heard nothing - no reply to my support tickets, no transfer of the domain i ordered.
These guys are doing domain fraud i would say - i recommend to stay away from them.
If there were ZERO stars to fill, i would do it no doubt.
BONDEFANGERE!!!
Har prøvet at bruge deres reseller program. Man skal indbetale et beløb før de aktiverer din konto.
Jeg indbetalte pengene, endda en gang for meget fordi deres betalingssystem ikke fungerer optimalt. Det er nu 6 mdr. siden og jeg kan stadig ikke bruge min konto. De svarer ikke på mail eller deres "online chat".
Godt råd til alle der har tænkt på at bruge buydomains.dk - LAD VÆR!!
Faktura og reel betaling 16% difference
Buydomains afregner i USD, VÆR OPMÆRKSOM PÅ DET. Dette har resulteret i at jeg måtte betale +16% mere ved køb af et .dk domæne.
Den pris der fremvises ved købet var 39 + 45 kr = 84 kr. De trak 97,5 kr på mit kreditkort. Fakturaen afspejler det samme.
Deres beregninger regnes fra kr til usd og tilbage til dk ved betalingen. Med en lav usd kurs ser priserne konkurrencedygtige ud hvor den reelle betaling viser sig at være noget ganske andet.
Så træd varsomt når i ser "tilbud/gode priser" fra Buydomains.dk
Kunne jeg vælge 0 stjerner fik de det.
RINGE service. Svarer overhovedet ikke på henvendelser. Fornyr ikke domæner selvom domænet er sat til auto renew.
De står selv som betaler, dvs at jeg ikke får mulighed for at betale for mit eget domæne før jeg får en rykker fra dk-hostmaster. Der står så en adresse i USA som værende betaler.
udleverer aldrig transfer koden så man kan flytte sine .com domæmer.
ØV Jeg er skuffet og river mig selv i håret af bar fortvivelse over hvad pokker jeg skal gøre med mine domæner som er låst fast hos dem.
STAY AWAY!!! They make random charges on your credit card and non-existing customer service
You need to STAY AWAY FROM THIS ONE. Over the last 9 months, they have overcharged me for over $600 dollars for three domains (and are even charging me for domains I no longer own).
Their customer service do not respond to requests (I have sent over a dozen of them to refund me my money) and does nothing to stop their fraudulent charges.
They also got hacked where I lost my site because I hadn't setup backup, which you apparently have to do yourself, so please beware :)
PHP Safe Mode is on :(
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.