Ja jeg har også gået den fælde købt en pumpe og nu 12 dage efter stadig ikke modtaget den og man kan ikke komme i kontakt med dem altså et fup firma HOLD JER FRA DEM øv øv øv skulle bare havde slået... Mehr ansehen
butik.dk
Hello Goog Buy, nu på Elmegade. Måtte ringe til butikeb og spørge til hvor den nu lå og de rigtige åbningstider, da hverken adresse eller åbningstider på nettet var korrekte. Så cyklede jeg derind o... Mehr ansehen
Den tidligere holdning at “ kunden har ret” er ikke længere tilstede. Er blevet påduttet ikke at vaske tøj korrekt, og med skade på tøjet tilfølge. Intet er mere forkert! Kundeservice ville væ... Mehr ansehen
Jeg er fuldstændig skuffet og irriteret. På vej hjem fra arbejde, kørte jeg forbi Starling Döner & Kebab. ALDRIG IGEN.!! Det første man kommer ind til, er nogle medarbejder som begynder og sna... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Buik.dk er en af markedets førende og mest innovative leverandør af IT-produkter og baserer sin vækst på en internetcentreret forretningsmodel. Vore forretningsområder spænder over en bred vifte, fra hardware og software til service. Vi ønsker at sikre et maksimalt udbytte af IT-investeringer hos virksomheder, organisationer samt private igennem en uvildig og professionel rådgivning ved anskaffelse af IT produkter og tjenester. At være ledende på et konkurrencepræget servicemarked som vores stiller særdeles høje krav til serviceniveauet. Men trods vores allerede førende position arbejder vi konstant på at blive endnu bedre i vore samarbejdspartneres øjne. Vi ser frem til at byde din virksomhed velkommen hos butik.dk. Butik.dk Team
Silkeborgvej 726, 8220, Årslev Skov, Brabrand, Dänemark
- info@butik.dk
- www.butik.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Var i dag 28
Var i dag 28. december i H&M i Vejle - Nørregade. Havde fundet et tørklæde og gik til kassen. Der var alene een eksepediet og een kunde ved kassen, kunne fornemme at ekspedienten var tæt på at være færdig. For at være klar lagde jeg tørklædet på disken - langt fra den anden kunde - og begyndte at finde mit dankort op af tasken.
Ind fra venstre kom der en anden ekspedient bag disken og bad en ny kunde komme hen foran mig.
Den første ekspedient var nu næsten klar til at tage mig, men jeg blev alligevel af den nye ekspedient bedt om at tage mit tørklæde op fra disken.
Derefter bad ekspedient nr. 2 mig gå tilbage i rækken, hvor der på det her tidspunkt måske 6 i kø efter mig.
Jeg gjorde tydelig opmærksom på at jeg - da jeg trådte frem - altså var den eneste i køen overhovedet, samt at det var aldeles utilfredsstillende at blive behandlet således. Virkelig en ubehagelig og dårlig oplevelse !!!!
Forsøgte at finde et navneskilt, men kunne ikke se det. Fik alene et ubehageligt koldt blik fra ekspedienten
Har ikke modtaget sidste del af min…
Har ikke modtaget sidste del af min ordre. Kan ikke komme igennem på e-mail på trods af adskillige forsøg på 2 forskellige mail. Har haft ringet og sendt SMS, men får ingen tilbagemelding. Pas på - det er et fup firma.
Har bestilt stolebetræk for længe siden…
Har bestilt stolebetræk for længe siden men intet modtaget 😱😱😱 pengene er trukket før man får vare leveret og svare ikke hurtigt tilbage på mail 😱😱 sidste gang jeg handler hos dem
Ekstrem dårlig kundeservice
Ekstrem dårlig kundeservice, trods 2 medarbejdere lige ved siden af en kasse, der ikke er markeret som lukket, bliver man surt henvist til en anden kasse... for at man skal gå til en anden etage - hvor der er 7 i køen og kun en ekspedient, til trods for at der er 3 medarbejdere på gulvet rundt om!!!! Hvis det ikke var fordi det var tøj min datter ville have, så havde jeg vent om på hælene med det samme!!! Jeg er målløs - hvor er butikslederen henne...?
Skrevet til DK-butik den 29.6.2019.
Skrevet til DK-butik den 29.6.2019.
Den 1.5.2019 bestilte jeg vare fra DK-butik, (VORDRE #DKB10002400 ) i dag 2 mdr. senere har jeg ikke modtaget min BETALTE vare. Jeg har skrevet til jer flere gange, men får den samme ubrugelige oplysning, at varen er på vej, at I har sporet varer...… alt det kan jeg da godt selv finde ud af. Varen skulle efter shipping papirerne være kommet til DK den 17.5.2019! Hvorfor har jeg så ikke fået min vare? Gør I overhovedet noget for at få varen frem?, - det ser ud til for mig, at jeg bare får en opadvendt langfinger! Jeg har også bedt om at få mine penge retur, men der sker det samme - en opadvendt langfinger! Jeg forlanger, at få mine penge tilbage NU! Jeg vil gøre brug af min ret til at fortryde og tager det som givet, at I får tilbage- ført mine penge omgående.
Hilsen
Solveig Nielsen
Køb aldrig hos dem
Køb aldrig hos dem. Det er fup. Jeg så på Facebook at de solgte et spejl. Jeg bestilte og betalte. De har trukket pengene men jeg har aldrig set skyggen af spejlet. Jeg har forsøgt at skrive til dem, men hører aldrig noget.
Ingen levering
Jeg bestilte et spejl den 26. april 2019, og pengene blev trukket fra min konto 30. april, men jeg har d.d. 29. maj endnu ikke modtaget noget.
Har rykket flere gange, og får bare et svar om, at jeg skal være tålmodig.
Men min tålmodighed er slut nu.
Det værste jeg nogensinde har været ude for...
Jeg bestilte et spejl og der var ca. en uges fragttid. Det kom efter mere end 3 uger.
Da jeg havde pakket ud, kunne jeg tydeligt se at spejlet var brugt. Det var meget ridset og sugekoppen var ulækker og bar tydeligt præg af at være blevet brugt meget. Det her er et spejl som jeg vil skyde på er blevet brugt mere end 1 år og derefter pakket ned uden at afrense. MEGET RIDSET .... utroligt at de vil være det bekendt!!!! Jeg køber ALDRIG hos dem mere. Hold jer endelig langt væk fra den site.
We have been in legoland and they charged my 2575 kr ekstra for my tickets
We have been in legoland and they did charge me the tickets twice. I said to them that the charge was gone thrue as I get a message immediatly from the bank. It was a saturday and they said that by monday the money will be back. We were still in Billund monday and the money was not yet in the bank. So I went to information desk and they changed the time to 7 or 10 days. Now it’s been 14 days and my 2575kr are still not in my bank. They said that their new system was making those mistakes so it was not the first time that happens for them. They did not even have any form to fill out as a proof that they will make a case and work on it. I have only my bad quality receipts which can be erased any time. Now I have write to the and their automatic answer says that will take for them to answer about 10 days. It is incredible how bad and not serious this company is.
Ser bra. Helsinge
Den tidligere holdning at “ kunden har ret” er ikke længere tilstede.
Er blevet påduttet ikke at vaske tøj korrekt, og med skade på tøjet tilfølge.
Intet er mere forkert!
Kundeservice ville være at tage den købte vare retur.
Dog kom butiksindehaver med tilbud om 20% rabat på nyt køb, som jeg dog afslog.
Internet handel vil vokse og kundeservice uddø.
Er der noget nyt vedr dette firma
Er der noget nyt vedr dette firma? Har kikket på fjællræv anorakker som sælges meget billigt. Det lugter lidt... Tør jeg?
Unødig bondefangeri
Var i Elgiganten for at købe et kamera. Blev ekspederet af en fuldstændig uengageret medarbejder. Da han skulle tast varen ind, blev jeg spurgt om jeg vilke spare 400kr på kameraet. Da jeg spurgte ind til hvad det indebar, var beskeden at jeg skulle flytte elselskab?????? Jeg skulle bare købe et kamera!! Da jeg kom til kassen, stod det til 100kr mere end den anmeldte pris. Det blev dog rettet uden så meget som en undskyldning.
Peter Hahn
jeg fik tilsendt det tøj jeg havde bestilt og opdagede et hul i en trøje til knap 2000,- kr.
jeg henvendte mig til deres kundeservice og fik at vide der ikke var flere i den størrelse, så jeg måtte sende retur og få penge tilbage.
Det var jeg ked af og spurgte om ikke jeg kunne få den repereret og dermed bibeholde dem imod, at få tilbagebetalt et rimeligt beløb.
Der gik meget, meget lang tid før der indløb et svar, som lød på 150,-, Dette følte jeg var, at gøre grin med mig som kunde
God tøjkvalitet, men meget gammeldags i deres kundetilgang, samt i deres håndtering af bestillinger på hjemmeside.
S.B.Jensen Belysning Silkeborg.
S.B.Jensen Belysning Silkeborg.
Pas på med at besøge denne butik, trappe og udstilling er sådan at man nemt kan falde og beskadige de udstillede varer. Ejeren var absolut ligeglad med skader på den tyske gæst det drejede sig om. Han var også ligeglad med at loven siger, at medmindre man opfører sig groft uansvarlig er butiksejeren ansvarlig for sin udstilling. Han havde samme indstilling som kriminelle og blev ved med at pointere at den tyske gæst skulle betale kontant straks, og han ikke kunne forstå hvorfor vi protesterede da vores forsikring skulle betale. For normale mennesker er ansvarsfordeling ikke afhængig af om en anden kommer til at betale.
Pas på med denne butik, det varede også meget længe inden regningen på de ødelagte lamper som vi ingen interesse havde i, ikke skulle være med fortjeneste til ejeren.
Køb ALDRIG noget i Istikbal Immerkær i…
Køb ALDRIG noget i Istikbal Immerkær i Hvidovre. Der er ABSOLUT INGEN service og møblerne holder ikke. Møblerne er KUN til pynt for sidder du i sofa og stole vil de falde sammen i hynderne efter kun 5 (FEM) uger også selvom de lovede at dette ikke ville ske. Fik efter lang behandlingstid og mange besøg ny sofa og stol, men det samme er sket igen og skriver du ris på deres Facebook side så bliver man blokket. De kan ikke lidt ris.
Hynder til Rens Hos Kayser i Århus
Indleverede hynder til en safaristol til rens. Fik at vide at nogle store gamle pletter næppe kunne fjernes, men det accepterede jeg. Da hynderne blev hentet var de gamle pletter der stadig, men hynderne lignede derudover jeg ved ikke hvad, og så 100 gange værre ud end den hynde jeg selv havde vasket. Hynder kan kasseres nu, men det betød ikke at der var det mindste afslag i prisen. Aldrig mere rens hos dem, det er fuldstændig vanvittigt at de skal have penge for at ødelægge tingene.
Unacceptable delevery time
Lightinthebox.com miniinthebox.com are promissing 30 dyas deleverytime. After 40 days I am asking for my products. They answer 60 days. After 60 days I am asking for my products. They answer that it takes time.
Dårlig kundeservice
Gentagne gange oplevet manglende kundeservice, og ikke så meget som et 'goddag' eller 'farvel', ligeledes er der ofte ikke styr på priserne, og oplevelsen er derfor, at der bliver gættet en pris i blinde.
MENY og First Price!
First Price - der bl.a. er MENY's eget mærke, skal du gå langt uden om. Det er ikke billigt som man tror - Det er blot et ualmindeligt dårligt produkt, der indeholder 50 % fup og fidus. Tag deres SOLBÆRMARMELADE. God sylteskik er "pund til pund" altså 50gr frugt til 50gr sukker. det overholder "Den gamle fabrik" og Skelskør - begge med 47gr. frugt pr. 100 gr. marmelade - MENY kan lige klare 25gr frugt ud af 100 gr. Formoder der også er 25gr. sukker - så er der 50gr. fup og fidus fyldt i glasset. MENY's slogan er i øvrigt "VI HOLDER AF MAD" - DET KAN NÆPPE VÆRE MERE MISVISENDE.
Oster udnytter forretningsbetingelser …
Oster udnytter forretningsbetingelser som de færreste kender konsekvensen af til at tage en helt urimelig fortjeneste.
Ved abonnementstypen Mini for bredbånd koster forbrug kr. 0,5 pr. MB. Hvor mange regner ud hvad den pris vil betyde, hvis de vælger at gå på nettet uden om deres wifi forbindelse? Næppe mange. At se Wozniacki spille tennis i 46 minutter kostede mig kr. 841,11. Forbruget var 1,6 GB.
Til sammenligning koster 3 GB kr. 50 ved Oisters ekstrakøb.
I mit tilfælde gik strømmen og jeg vidste godt, at det ville koste at benytte Ipadden. Men at betale kr. 841,11 for 46 minutter rakte min fantasi ikke til.
Jeg har kontaktet Oisters kundeservice, beskrev situationen og foreslået, at jeg betalte kr. 200. Svaret er ”Da det netop er en pakke du selv har skiftet over til, og du i den forbindelse har godkendt den pris, som dataforbruget koster, er det mig ikke muligt at kreditere forbruget. Dette ville være imod vilkårene, som du har godkendt og er underlagt.”
Dette dokumenterer, at Oisters forretningsmoral er meget lav. De ved udmærket godt, at de færreste inden de ”godkender” vilkårene, regner på konsekvensen og Oister benytter lejligheden til at tage en helt urimelig fortjeneste på en ydelse, hvor deres omkostninger er meget begrænset.
Sørgeligt for et selskab der ellers leverer gode ydelser til en rimelig pris.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.