busfro.se Bewertungen

1.6

Gillar Busfrö överlag. Konceptet är suveränt! Men galet dålig service i Gävle. Inlämningsmånad check - tre fulla kassar. Gått långt i spöregn. Men icke. Vi tar endast emot på vardagar för att vi är ko... Mehr ansehen

Butiken i Gävle: Jag lämnade in flera plagg med prislappar på dvs aldrig ens använda. Bland annat en märkeströja men fick bara ut 170kr.. Tycker jag känns väldigt märkligt. Jag efterfrågade om det går... Mehr ansehen

Tyvärr har de i Norrköping senaste året gjort det mer eller mindre omöjligt att komma runt med barnvagn på flera ställen i butiken. (Vilket är konstigt då småbarnsföräldrar borde vara en av de större... Mehr ansehen

Busfrö Linköping. Varför säljs inte mina kläder? Jag fick in 1500kr i början jätteroligt. Lämnat in 3 påsar sen i december fått in 370kr. Var är mina fina barnkläder? Man gör ett jästjobb... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Gäller Busfrö Norrköping

Gäller Busfrö Norrköping. Lämnat in vår och sommar damkläder nu under första halvåret 2025. Bra kläder. Vikta. Tvättade. Moderna. Storlek mellan 38-42 (dvs bör passa många personer. Har varit i butik och "kikat" efter mina inlämnade kläder och skor. INGET hänger framme. Nu är det september. Kommer mina inlämnade kläder kastas/skickas iväg?? Var tar alla fina plagg vägen? Jag såg en i personalen bära en av mina toppar (vet det då det är ett specifikt märke på den toppen). Är det Busfrös personal som "tar" och "väljer ut det de vill ha till sig själva, sin familj, sina vänner och bekanta? För annars vet jag inte. Jag kommer inte lägga tid på att tvätta/vika/packa/transportera mina bra begagnade kläder till Busfrö någon mer gång. Åker hellre till Myrorna eller Erikshjälpen, där finns det ingen profit, utan bra ärlighet!! Bojkotta Busfrö!! Ta en kreditupplysning på dem!! De låtsas vara omtänksamma, men är ett oseriöst företag!!

30. Juli 2025

Idag lämnade jag en påse fina kläder

Idag lämnade jag en påse fina, fräscha, knappt använda kläder mm till Busfrö i Kalmar. Passade på att fråga om det sålts något från den påse jag lämnade in i juni 2024. Alltså för 1 år sedan. Det visade sig att butiken inte ens packat upp förra årets inlämnade påse. Blev väldigt
besviken. Har faktiskt läst om att detta hänt förut, i någon av Busfrö butiker. Vet inte vart. Vad är det då för mening med att lämna in kläder när det inte packas upp och kommer ut i butiken till försäljning?
Personalen lovade söka upp de kläder jag lämnat tidigare och prissätta och försöka sälja.
Personalen var trevlig och tillmötesgående i övrigt. Så ett plus för det.

2. Juni 2025

Oseriös butik

Återbruks-klädbutik där man får % på sålda varor. Bara den lilla detaljen att man inte får kvitto så det går inte att följa sina varor. Allt helt godtyckligt från personalen. Lämnat in kassar med flera nya märkeskläder bland annat ett 10-tal i princip oanvända moderna jeans, men de kom aldrig ut i butiken vilket vi kollat varje vecka. Svaret från butiken är att de förmodligen var i för dåligt skick att sälja vilket är en lögn. När man skall hämta ut pengar så diffar kontona och personuppgifter har läckts till tredje part.

22. April 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen