Burger King Namur expérience négative Accueil glacial de la part du personnel sauf la personne qui s'occupait de la salle. Hamburger pas au top. Sauce goût chimique. Je n'y retournerai plus.
J’aime bien le Burger King , je trouve que le service est super rapide et que les employé sont à l’écoute et prenne le temps de répondre à nos questions .
Super bon, pas très cher je vous conseil de venir manger chez Burger King
Das haben sich andere Leute angesehen
Locatie Burger King Kruibeke Sud
Locatie Burger King Kruibeke Sud. Ronduit slecht. Vieze toiletten, vele vloer. Personeel is onvriendelijk ook onder elkaar. Koude hamburgers gehad. Ook de herstelde bestelling was slecht. Eten werd nog net niet op tafel gegooid. Vermijd deze locatie
Tres bien😊merci
Prêt rapidement et très bon en plus !
Service rapide et employés tres…
Service rapide et employés tres conviviales
Super bon
Super bon, pas très cher je vous conseil de venir manger chez Burger King
Muito satisfait à
Burger King Wilrijk ik zou het je niet…
Burger King Wilrijk ik zou het je niet aanraden wij moesten 25 minuten wachten op ons eten dat koud was en mijn burger was bedekt met een kilo mayo en ik heb na die dag nog 3 dagen buikpijn gehad en de kosten waren niet te betalen 55 euro voor 3 kinderen 1 volwassenen
Plus jamais !
Simples burgers : si peu de ketchup et moutarde qu’ils en étaient secs. Ma fille ne les a pas terminés.
Coca cerise : pas du tout le goût habituel de la boisson. Elle ne l’a pas terminé non plus.
Coca zéro : pas le goût habituel, très loin du goût du vrai coca. Pas terminé.
Nous n’y retournerons pas, c’est une certitude.
Expérience culinaire totalement décevante.
Alles is ok bij Burger King, behalve in Kruibeke
Na wel al een aantal keer hamburgers gegeten te hebben bij Burger King op een aantal plaatsen, deden we dat ook op een zaterdag in KRUIBEKE. Het restaurant is binnen een tankstation. Toiletten zijn zoals in de meeste tankstations (betalend en SMERIG) en de restaurantruimte is waarschijnlijk in 5 jaar nog geen enkele keer degelijk schoon gemaakt. Het eten is er bijna zoals in alle andere van Burger King, maar het ganse restaurant is echt VUIL en geeft niet echt zin om er nog ooit iets te eten. Als je Coca Cola drinkt, is het niet te smaken. Zowel de Cola als de Cola Zero heeft een smaak die wij niet konden smaken. Deze plaats voldoet in geen geval aan de eisen van restaurants. Daarbovenop, omdat het langs een autostrade is, is het ook duurder dan in een andere King Burger. NOOIT MEER
Burger King Brugge centrum…een ramp.
Vandaag in Burger King Brugge centrum geweest.Lift out of order dus ik moet me als 78 jarige minder valide de lange trap opslepen.Achteraf blijkt de lift toch te werken,waarom dan die brieven "out of order"aan die lift plakken?Boven allemaal jongeren,een hels,oorverdovend kabaal en luide muziek er bovenop.Bovendien hebben 50% van die jongeren gewoon hun eten van thuis mee,ze gaan wel volop gratis tanken aan de drank automaat.Voor het vertrek naar school gaan ze ook nog eens hun bekers en flessen gratis vullen aan die drank automaat.De plaats ziet er na hun vertrek uit als een varkensstal.Betalende klanten vinden amper een zitplaats.Als manager zou ik vlug zelf mijn C4 aanvragen hoor want ons zie je er zeker niet meer.Spijtig want de burgers en frietjes waren wel o.k.
Wraak van vroeger
Ik dee iets per ongeluk in de verleden ik dacht laat ik het goed maken en terug komen om te eten ik bestel die store manager kijkt me vuil aan en herhaalde elke zin 3 keer alsof ik high was ik kreeg mijn eten op een vuil plato mijn burger was koud nat en kapot veel saus op 1 plek de rest van de burger was nat en droog
Burgers ok mais radin sur les frites
Les burgers sont bons mais les paquets de frites sont vraiment petits. C’est plutôt honteux vu le prix.
Afschuwelijk vies en gortig!
Afschuwelijk vies en gortig!
Jammer want Quick vond ik heerlijk en lekker van smaak.
Weg met die burger king brol!
La meuf elle passe bien et trop bon
La meuf elle passe bien et trop bon
Beste burgerking ooit
super bien mangé
On a super bien mangé, chaque burgers avaient son charme
Very bad servers because the manager…
Very bad servers because the manager dousnt have respect and I order the wrong thing and they being very rude to me
Als je alleen bent, laat je spullen maar onbeheerd achter.
Bij Burger King @ Sint-Niklaas moet je je eten én je persoonlijke spullen onbeheerd achterlaten omdat je je beker pas achteraf krijgt. Dat is niet alleen onveilig, het is compleet absurd. Als er iets gestolen wordt, is het jouw probleem. Ondertussen word je ook nog eens scheef bekeken door het personeel dat tafels komt kuisen, alsof jij iets verkeerd doet. Dit beleid is respectloos, klantonvriendelijk en totaal niet doordacht. Voor mij is het klaar: ik zet hier geen voet meer binnen
Très bon très chaud c’est de la frappe