Gasveer van mijn bureaustoel is defect na 3,5 jaar. De te verwachten levensduur van een gasveer is minimaal 5 jaar: ligt tussen de 5 en 10 jaar. Bureaustoel Pro geeft aan dat ze 2 jaar fabrieksgaranti... Mehr ansehen
Spaanse (kantel)stoel bleek door fout bestelservice weer retour gestuurd, maar door snelle en goede communicatie met Bureaustoelpro.nl is deze alsnog goed aangekomen. Zeer makkelijk in elkaar te zette... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had een stoel besteld, maar bij het ontvangen van de bestelbon, gezien dat die stoel wat te licht is voor ons. 4 uur gebruik per dag, is wat weinig. Ik heb dan onmiddellijk contact opgenomen om de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Proces van aankoop, levering en nazorg prima. Verliep gemakkelijk, zonder problemen en levering was snel. Duidelijke communicatie. Stoel zelf ziet er uit conform verwachting, zit wel iets minder dan g... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij bureaustoelpro.nl, een webshop gespecialiseerd in bureaustoelen van de beste kwaliteit voor heel scherpe prijzen. Ons aanbod omvat ergonomische bureaustoelen, kantoorstoelen, bezoekersstoelen, maar ook bureaus en andere kantoormeubelen. We bieden gratis verzending in België en Nederland ongeacht uw bestelling. Neem vlug een kijkje!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle (re)actie
Snelle (re)actie
Na mijn mail kreeg ik binnen een half uur een reactie. En tevens een oplossing voor mijn probleem.
Als extra service wordt het onderdeel FOC gestuurd.
Koop hier nooit iets.
Koop hier nooit iets.
Telefonisch niet bereikbaar en per mail moeilijk.
Als er iets niet goed is betaal je €49 retourkosten.
Dan wordt het door UPS opgehaald, zit je de hele dag te wachten en komt er niemand opdagen.
Wat een vreselijk bedrijf.
Retouren moeten op eigen kosten naar Spanje gestuurd worden!
Goed de algemene voorwaarden lezen!
Levering en contact ging prima, maar ik wilde volgens de voorwaarden binnen 30 dagen retourneren en toen kreeg ik het volgende bericht:
Beste meneer x,
U heeft inderdaad 30 kalenderdagen vanaf de datum van ontvangst van de bestelling om een wissel of een retourzending aan te vragen.
We herinneren u eraan dat de kosten van het retourneren voor rekening van de klant zijn, zoals gespecificeerd in de algemene voorwaarden.
U kan de retourzending regelen door de goederen naar het volgende adres te sturen:
ILPACK
Carretera Bilbao - Balmaseda, km. 11 (ATIN)
48820 Zaramillo (Vizcaya)
Spanje
Heeft u nog vragen dan hoor ik die graag.
Met vriendelijke groet, ...
Twee bureaustoelen besteld
Twee bureaustoelen besteld, mijn lichaam paste er helaas totaal niet comfortabel in. (1.94cm)
Heb de stoelen dus helaas moeten retourneren. Daarbij waren wat problemen in het begin maar bureaustoelpro heeft zich erg coulant opgesteld en mij goed geholpen om de order alsnog geretourneerd te krijgen.
Netjes afgehandeld
Netjes afgehandeld, vanaf de orderbevestiging tot de track & trace. Zonder veel moeite in elkaar gezet en de bureaustoel bestelnummer (240523-006325) staat keurig en zit prima.
Goed online advies
Goed online advies. Stoel snel geleverd en zit precies goed.
geriefelijke stoel
het is een zeer goede stoel zeker voor dat geld zit gemakkelijk , het rollen is iets minder ,dat zou komen door de ondergrond; ik ben zeer tevreden
Snelle levering,nette prijs.
Snelle levering en goede service
Stoelen werden snel en netjes verpakt geleverd. Kwaliteit zoals je mag verwachten en duidelijke instructie hoe ze in elkaar gezet moesten worden. Even een kleine miscommunicatie ten aanzien van de levering van kussens, maar dat werd binnen 2 minuten opgelost door de goed bereikbare klantenservice.
Goede stoel voor een goede prijs!
Ik heb hem snel ontvangen en was makkelijk om in elkaar te zetten!
Heel goed!
Goed! Fijne stoel en goede service! Ben er blij mee.
Prettige aankoopervaring bij dit bedrijf!
Goede heldere website. Vriendelijke communicatie en snelle levering. Daarnaast is het een zeer mooie stoel, zoals omschreven op de website. Voor herhaling vatbaar!
Goede informatievoorziening en snelle…
Goede informatievoorziening en snelle levering.

Prima bureaustoel
Prima bureaustoel, Degelijk qua constructie, zeer comfortabel en is goed instelbaar.

Goede kwaliteit & vlotte levering
Snelle levering, goede kwaliteit ergonomische bureaustoel (Lambo) voor z'n prijs.

zeer goeie stoelen
zeer goeie stoelen, leuke website

Snel en netjes geleverd
Bureaustoelpro heeft een ruim assortment aan bureaustoelen. Ideaal als je er 1 nodig hebt voor je thuiswerkplek. De stoel zelf is helaas iets aan de harde kant. Hoop dat deze met de tijd wat soepeler en confrontable wordt.

(Te) beperkte informatie
Tevreden over de kwaliteit van het geleverde product. Niet tevreden over het gebrek aan informatie: geen update ontvangen m.b.t. levertermijn, handleiding was ontoereikend.

Antwort von bureaustoelpro
Nieuwe wieltjes besteld voor mijn…
Nieuwe wieltjes besteld voor mijn bureaustoel.
Ze voldoen uitstekend, zeker voor zo'n lage prijs!
Als ik weer wat nodig heb dan weer bij dit bedrijf.

Antwort von bureaustoelpro
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.