Är ju stora inom konst och antikt med spridning över hela världen, väldigt höga avgifter i båda ändarna men detta verkar ju brukligt inom branchen vi på auktioneronline i skåne tar inte ens hälften i... Mehr ansehen
Tycker att B får en hel del kritik framförallt här. Men jag är helnöjd. Snabb värdering via mail som överensstämde med värdering på plats. Rimligt. Lämnade in 2 föremål. Den ena blev långbänk då köpar... Mehr ansehen
Lämnade in ett historiskt föremål. Kände redan till värdet på föremålet men ville se om den kunde säljas till ett bra pris på Bukowskis. Tjejerna på Bukowskis återkopplade inte efter inlämningen, fi... Mehr ansehen
Sålde en målning; fick inte betalt. Prövade att komma i kontakt utan att få svar. Efter personligt besök fick jag besked att man inte visste om tavlan levererats till köparen och därmed kunde man inte... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Värdelös kundvård
Värdelös kundvård
Försökt och maila både info@ och till en värderare utan ett enda svar. Gått lång tid nu..
Sånt uselt bemötande, t.o.m SL svarar dig även om de så är veckor senare.
Bukowskis = lever på gamla meriter, vänd dig till Kaplans istället.
Enormt oseriöst auktionshus…
Tyvärr ett enormt oseriöst auktionshus som vilar på numera ruttnade lagrar.
Jag ropade in ett glasbord. Så fort jag hämtat ut det och skulle lyfta in det i bilen knäcktes glasskivan och bordet gick i två vassa glasbitar. Som tur är skadades ingen. Rapporten om varans skick innehöll ingen indikation på denna uppenbart föreliggande defekt. Ändå vägrar Bukowskis ända upp till högsta instans (säljchef) att ta tillbaka varan, med hänvisning till "har du hämtat ut den, så är det ditt problem". Noll goodwill, noll idé om att en nöjd kund är en återvändande kund. Pengar i sjön för mig, men ännu mer pengar i sjön för Bukowskis, som jag aldrig mer kommer göra att affärer med. Ett flertal vänner har efter att ha tagit del av denna händelse också uttryckt att man tänker sluta handla hos Bukowskis.
Vad får man för säljprovisionen? Själv se till att jobbet blir gjort!?
I oktober 2018 använde jag Bukowski (slagauktion) för första ggn. Mottagandet av deras specialist inom området (KA) var exemplariskt men sen kändes det som om underliggande organisation inte inser att dom förvaltar ett varumärke för ett väletablerat auktionsverk grundat 1870 (ref Wikipedia, den fria encyklopedin).
Jag hanterar alltid mina konstverk (i detta fall tavlor) med största försiktighet och vördnad. När jag går på Bukowskis visningen där mina 3 verk visas har två av dessa uppenbara tecken på att försiktigheten hade ignorerats. En hade en synlig skada på ramen och den andra en nedsmutsad (vit) ram och glas smutsigt som om en förskoleklass hade hängt verket. Det sammanlagda utropet på verken var runt 250-300.000 kr så inga postrar för en förskolebarack precis. Jag mailar KA som ringer direkt och ber om ursäkt för att kollegorna som hängt verken inte varit aktsamma och åtgärdar smutsen omedelbart.
Ett av verken blev tyvärr återropat och Bukowski skulle sedan, snarast möjligt efter auktionen den 23 okt, transporteras hem detta till mig igen. Efter nästan två veckor kontaktar jag ansvarig transportör som naturligtvis påstår att han hade ringt mig, dock utan att ha mitt rätta telefon nummer!? Svårt att nå kunden då!, dessutom hade all kommunikation hittills skett via mail!! Fick tillbaka verket den 9 nov, dvs efter 17 dagar. Leveransen skedde dessutom med undermåligt skydd, till skillnad från hur det levererades till Bukowskis. Ett lager ”billig” bubbelplast (det finns olika kvalitéer och denna används mest för att packa lätt och tåligt gods) utan hörnskydd på ett stor glasat verk/tavla som väger ca 40-50 kg…. Som tur var ingen skada skedd så kontaktade inte Bukowskis, men var tvungen att åka och köpa mer bubbelplast och hörnförstärkning inför transport till mitt lager.
Den kommittentavräkning jag fick efter auktionen indikerade utbetalningsdatum till den 23 nov, visserligen med tillägget preliminär utbetalning….. men när betalningen ännu inte kommit en vecka efter utsagd tid kontaktar jag kundservice via mail som ringer och beklagar sig över att den mänskliga faktorn tyvärr orsakat denna försening men betalning ska ske nästkommande bankdag (måndag den 3 dec). Ok jag kan acceptera att den mänskliga faktorn kan fela, en gång!! Men försäljningen var en gruppförsäljning och utbetalning skulle enl kontraktet ske till två konton. Måndagen kommer och utbetalningen fungerar till ett av de specificerade kontona, MEN inte till det andra!!!
Den 7 december har betalningen fortfarande inte kommit och jag tar, för vilken gång i ordningen vet jag inte, kontakt med kundservice. Nu till service manager på Bukowski som också varit inblandat i kommunikationen ovan. Några minuter efter mitt mail ringer KA (som fått cc på alla mina mail) mig igen och ber om ursäkt på mitt mobilsvar, service managern hör jag aldrig mer av… men KA förmedlar uppenbarligen informationen till Bukowskis compliance officer som undersöker vad detta kan bero på.
Jag håller tummarna för att den mänskliga faktorn måhända blivit omänskligt strukturerad och faktiskt gör vad den behöver för att vi ska få alla våra pengar…. Pengarna utbetalda i sin helhet den 12 december, dvs nästan 3 veckor efter vad som utlovats enl kommittentavräkningen….
Den 17 december svarar compliance officern att anledning till förseningen denna gång var…… den mänskliga faktorn.. slarv med kontonumret vid banköverföringen. En gång är ingen gång men två gånger är väl en vana!?
Förmodligen hade jag en väldig otur med alla delar i Bukowski-organisationen som måste fungera för att vi kunder kan få vad vi kan förvänta oss för de summor man skär emellan för säljare och kund. Men sannolikheten att bara jag skulle ha drabbats av alla dessa händelser samtidigt i en för övrigt ”välsmord” organisation känns näst intill försumbar. Så, tur att det finns andra auktionsverk som tar kundrelationer och service på allvar :)
Om någon berörd på Bukowski läser detta så vill jag i alla fall avsluta med att framföra ett stort tack till specialist KA som var en fantastisk, uppmärksam, otroligt responsiv kollega och mig behjälplig i alla lägen samt svarade omedelbart på mina frågor trotts att det förmodligen inte var personens ansvar…. Ta väl vara på den kollegan!!!…. det är dennes bidrag som möjliggör ert fortsatta omdöme som väletablerad.
Väldigt dålig service och okuninga…
Väldigt dålig service och okuninga värderings män.
Skulle sälja min klocka. De svarade efter 3 veckor men med inga svar på mina frågor utan bara, vi vill gärna sälja din klocka du kan komma och lämna den. Jag skrev tillbaka att han inte svarat på mina frågor. Det gick en vecka så jag ringde. Berättade om vad som hänt och att jag ville prata med en mer seriös värderingsman. De ber mig vänta, efter tag säger de att han som inte har svarat ska ringa upp senare den dagen. Han ringde aldrig och har gått 3 veckor. Jag skickade mail till de ockaå berättade och ifråga sätta hur de behandlar kunden, inge svar där heller. Det har hänt en annan händelse innan också där personalen visat väldigt okunighet av whisky men tycker denna text räcker för att förklara vad ni har med att göra.
Bästa auktionshuset med den absolut…
Bästa auktionshuset med den absolut bästa servicen. Mycket fina saker!
De år för stora- jag behövde hjälp med …
De år för stora- jag behövde hjälp med värdering av konst- tavlor, .men de brydde sig inte, om att komma
för mig är det en livsviktig auktion, tavlor som skall säljas och inkomsterna skall gå til mobbade barn -fattigpensionärer-, till hemlösa- sommarläger-
matkassar mm
SOMMAREN 2017 fick 25 000 gamla, sjuka, 8000 barn o ungdomar fick uppleva bl annat scouting, sommarläger, de fick uppleva Skansen- Lisberg- mm alla fick även, för att lära sig svenska samt läsa, 8000 böcker av min ASTRID LINDGREN # Samuel August från Sevedstorp
och Hanna i Hult" samt som kultur: # 1 svensk CD skiva med svenska
artister" samt Drottning Silvias Bönbok"
8000 sommarkassar med innehåll:
spel, kläder, leksaker, böcker av Astrid Lindgren samt skivor samt 800 fick SOMMARGODIS 55 barn fick Presentkort på HM , för att köpa kläder till examen 5 misshandlade barn fick varsin mini motorcykel
15 mobbade pojkar, fick åka till LEKSAND och vara med om SOMMAR ISHOCKEYSKOLA, MATKASSAR, PRESENTKORT PÅ ICA, FÖR ATT HANDLA LIVSMEDEL SAMT HJÄLP TILL TÄNDER, MEDICINER, HYROR,EL RÄKNINGAR,
hit skulle pengarna , ha gått från auktionen¤¤ MED BUKOVSKI ¤¤¤
SAKNAR 350 000 KR
då har 25000 fått uppleva ljusare dagar i sommar
JULEN 2017 HAR JAG KLART MED 25 000 JULKLAPPAR
till värde 250 000 kr som PEDAGOGFÖRLAGET åter skänker för 40 :e
ret, av Familjen Swärd. de kommer att delas ut till hemlösa- fängelser-
vårdcentraler- sjukhus- ålderdomshem- idrottsföreningar- kyrkor- sociala centra- till dessa svaga grupper, det som behövs, är
TILL FRAKTEN
är 150 000 kr och då går julklapparna , direkt till resp plats, inrättning
när man har uppgett antal, vem de skall till, samt adress
JUL MUSIKALER
för fattiga och mobbade barn, även i år för 150 barn
SKIVOR SKÄNKTA AV BENNY ANDERSSON- BJÖRN ULVAEUS
MIA MARIANN O PER FILIP, ULIDS BRASSMUSIK!!!!
med hjälp av President Obama och Obama Foundation samt
Påven Fransickus i Rom samt uppbackning av kungaparet,
15 000 presentböcker från PEDAGOGFÖRLAGET
Gåvor mottages tacksamt till:
Major Paul Forsells sociala arbete i Stockholm
Plusgiro 80 06 16-5 SEB 5303 00 360 22
Låt hjärtat vara med och gläd unga - äldre och Du får en fin JUL 2017!
BINGOLOTTER säljes även för
50 kr / st samt 100 kr / st för dubbellott och där går även allt
till socialt hjälparbete för fattigpensionärer- fattiga o mobbade barn
KÖP DEM eller ge bort ## fina vinster #####
Fina fynd har jag gjort hos Bukowskis …
Fina fynd har jag gjort hos Bukowskis Market
Ångreretten kunde inte avtalas bort
Bukowskismarket aftaler bort Ångreretten således at kunderne oplever store økonomiske tab. Dette ved bevisdat på Internættet at sælge forfalskninger under dække af nøje afstemte beskrivelser og billeder der vildleder kunderne. Almäna reklamationsnämden har i: Afgörende 2013-03-18; Änr 2012-10560 bedömt at Ångreretten inte kunne avtales bort.
Bedrageri ved bevidst at sælge forfalsket kinesik antikvitet
Et hammerslag ved internet auktion på "Föremål: 569569" på nivau for en ægte antikvitet. Ved personlig henvendelse i Göteborg viste det sig at vasen var en værdiløs efterligning. Jeg gjorde min fortrydelsesret gældende, men så skete der noget uventet: Den mandlige medarbejder i kassen afviste fortrydelsesretten. Det viste sig at denne medarbejder var klar over at varen var en forfalskning og krævede betaling i henhold til hammerslaget. Samtalen med medarbejderen gav mig den følelse, at medarbejderen havde personlige interesser i salget. Beskrivelsen af vasen bestod at tekst og billeder, der nøje var afstemt for at kunne føre kunden bag lyset. Fortrydelsesretten er en af grundpillerne i internet handel, uden fortrydelsesret er der åbnet op for omfattende organiseret bedrageri.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.