Rigtig god oplevelse med Buchtrup Flytteforretning. De var punktlige, effektive og passede godt på alle mine ting. Hele flytningen forløb roligt og professionelt, og kommunikationen var klar hele ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig hurtig og nem flytning. De tre fyre fra Buchtrup var super hjælpesomme, positive, venlige og utrolig hurtige ;o) Giver de bedste anbefalinger - stor respekt herfra - vi ringer når vi skal f... Mehr ansehen
Buchtrup Flytteforretning ApS – Erfaring og tryghed siden 1964 🚚 Leder du efter et flyttefirma, der kender Aarhus, omegnen og hele Midtjylland ud og ind? Vi er et lokalt firma med over 60 års erfaring i branchen. Vi kombinerer personlig service med professionel effektivitet, uanset om det gælder privatflytning, erhverv eller totalpakker med nedpakning. Vi er fuldt forsikrede og sætter en ære i det gode håndværk. Kontakt os for et uforpligtende tilbud - vi har hjulpet aarhusianerne og midtjyderne med at flytte siden 1964.
Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Antwort von Buchtrup Flytteforretning ApS
Rigtig god oplevelse med Buchtrup Flytteforretning. De var punktlige, effektive og passede godt på alle mine ting. Hele flytningen forløb roligt og professionelt, og kommunikationen var klar hele vejen igennem.
Kan klart anbefales 👍

Antwort von Buchtrup Flytteforretning ApS
Super service. Tidspunkter overholdt og intet gået i stykker under flytningen.
Bedste flyttefirma

Antwort von Buchtrup Flytteforretning ApS
Jeg ringede til Buchtrup Flyt i begyndelsen af uge 45 2025 og aftalte med dem telefonisk, at de skulle flytte et klaver for mig fra én lokation til en anden. Alt var aftalt og på plads over telefonen. De kommer dog ikke og flytter klaveret. Jeg forsøger at ringe til dem mange gange efterfølgende, men kommer ikke igennem til dem. Jeg har heller ikke hørt fra dem siden.
God service - forsigtige, hjælpsomme og alt på plads som vi ønskede.
Et anbefalelsesværdigt flyttefirma. 4 yngre personer klarede på 5 timer at flytte møbler og ca 70 færdigpakkede kasser med stort omhu og dygtighed.
Personalet var yderst venlige og hjælpsomme med at sætte møblerne de rigtige steder samt at samle en stor dobbeltseng med elevation.
Lisbeth Møller
Vi har siden 2008 flyttet 7 gange og hver gang brugt Buchtrup’s flytteforretning. Vi er yderst tilfredse. Hjælpsomme, fleksible, humørfyldte medarbejdere.
Aftaler holdes.
Undervejs i vores mange flytninger, er der skiftet ejere. Den gode service fulgte med. Vi giver vores bedste anbefalinger
Virkelig hurtig og nem flytning.
Giver de bedste anbefalinger - stor respekt herfra - vi ringer når vi skal flytte igen :o)
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Buchtrup. Super kompetente medarbejdere som var meget hjælpsomme og serviceminded. De bedste anbefalinger herfra.
10 stjerner.
Vi er så glade for vore flytning.
3 søde og dygtige flyttefolk der flytter hurtigt og passer godt på vores ting. De hjælper med at sætte på plads. Det er den bedste flytning vi har haft.
Joan er så sød kommer med flyttekasser og yder service på topniveau
Kan bestemt anbefales
Flyttehjælp i top! Jeg skulle have et 100 år gammelt klaver transporteret til 1 sal, og det kom frem uden en skræmme. Og super søde flyttefolk gør jo kun oplevelsen bedre.
Kan meget varm anbefales!
Står du for at skulle flytte så vælg Buchtrup Flytteforretning. Her får du professionel behandling, virkelig fin service og aftaler, der bliver overholdt. Dit indbo bliver behandlet skånsomt og dine ønsker bliver opfyldt med et smil. Vi er simpelthen så glade og tilfredse. Godt nytår til alle hos Buchtrup Flytteforretning fra Louise og Ib
Min fjerde flytning hos Buchtrup. Altid god service. Meget professionel og venlig. Jeg kan godt anbefale dem!
Alt gik som det skal. Go personlig besvarelse af alle spørgsmål. Et pålideligt firma.
Høj service - kvikke unge mænd der kan tømme et hus hurtigt og nænsomt.
Koordineret planlægning.
Jørgen Peter Ærthøj
Skøøøn flytning af supergæve gutter. Og god kommunikation omkring flytning af klaver...omend det er nu 2 år siden.
Men jeg har henvendt mig, da jeg har brug for hjælp til min ældre Far’s flytning ...snart ;-)
Tak til sekretær Joan for at løse en haste-sag med stort engagement og hjerte og tak for flytningen som foregik legende let.
Super service, god kommunikation og hurtige.
De mødte op kl 715 og kl 1230 var det sidste båret ind i den nye lejlighed.
Kan kun anbefale Buchtrup Flytteforretning.
hurtige og overholder de tidsfrister vi havde aftalt - har brugt dem til lager opbevaring . det fungerer fint
Super hurtig og professionelt stykke arbejde....
Rimelig pris
Kan varmt anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.