Buchtrup Flytteforretning ApS Bewertungen 21

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med Buchtrup Flytteforretning. De var punktlige, effektive og passede godt på alle mine ting. Hele flytningen forløb roligt og professionelt, og kommunikationen var klar hele ve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig hurtig og nem flytning. De tre fyre fra Buchtrup var super hjælpesomme, positive, venlige og utrolig hurtige ;o) Giver de bedste anbefalinger - stor respekt herfra - vi ringer når vi skal f... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1. Umzugs- und Lagerservice
  2. Umzugsunternehmen
  3. Transportdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Buchtrup Flytteforretning ApS – Erfaring og tryghed siden 1964 🚚  Leder du efter et flyttefirma, der kender Aarhus, omegnen og hele Midtjylland ud og ind? Vi er et lokalt firma med over 60 års erfaring i branchen. Vi kombinerer personlig service med professionel effektivitet, uanset om det gælder privatflytning, erhverv eller totalpakker med nedpakning. Vi er fuldt forsikrede og sætter en ære i det gode håndværk. Kontakt os for et uforpligtende tilbud - vi har hjulpet aarhusianerne og midtjyderne med at flytte siden 1964.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

21 Bewertungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

26. Februar 2026

Tak for din anmeldelse 💙

Det er vi glade for at høre! Og vi tager selvfølgelig den sidste stjerne som motivation til at blive endnu bedre.

Rigtig god oplevelse med Buchtrup

Rigtig god oplevelse med Buchtrup Flytteforretning. De var punktlige, effektive og passede godt på alle mine ting. Hele flytningen forløb roligt og professionelt, og kommunikationen var klar hele vejen igennem.

Kan klart anbefales 👍

15. Januar 2026

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

Du er selvfølgelig altid velkommen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Tidspunkter overholdt og intet gået i stykker under flytningen.
Bedste flyttefirma

5. März 2026

Tusind tak for din anmeldelse 💙

Det glæder os virkelig at høre, at alt gik som det skulle, og at du var tilfreds med både tiden og flytningen. Vi gør os altid umage for, at tingene kører som aftalt – og uden skader.

Tak fordi du valgte os!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig kundeservice

Jeg ringede til Buchtrup Flyt i begyndelsen af uge 45 2025 og aftalte med dem telefonisk, at de skulle flytte et klaver for mig fra én lokation til en anden. Alt var aftalt og på plads over telefonen. De kommer dog ikke og flytter klaveret. Jeg forsøger at ringe til dem mange gange efterfølgende, men kommer ikke igennem til dem. Jeg har heller ikke hørt fra dem siden.

7. November 2025

Et anbefalelsesværdigt flyttefirma

Et anbefalelsesværdigt flyttefirma. 4 yngre personer klarede på 5 timer at flytte møbler og ca 70 færdigpakkede kasser med stort omhu og dygtighed.
Personalet var yderst venlige og hjælpsomme med at sætte møblerne de rigtige steder samt at samle en stor dobbeltseng med elevation.
Lisbeth Møller

16. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har siden 2008 flyttet 7 gange og…

Vi har siden 2008 flyttet 7 gange og hver gang brugt Buchtrup’s flytteforretning. Vi er yderst tilfredse. Hjælpsomme, fleksible, humørfyldte medarbejdere.
Aftaler holdes.
Undervejs i vores mange flytninger, er der skiftet ejere. Den gode service fulgte med. Vi giver vores bedste anbefalinger

16. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig hurtig og nem flytning.

Virkelig hurtig og nem flytning.
Giver de bedste anbefalinger - stor respekt herfra - vi ringer når vi skal flytte igen :o)

5. Mai 2022

10 stjerner.
Vi er så glade for vore flytning.
3 søde og dygtige flyttefolk der flytter hurtigt og passer godt på vores ting. De hjælper med at sætte på plads. Det er den bedste flytning vi har haft.
Joan er så sød kommer med flyttekasser og yder service på topniveau
Kan bestemt anbefales

2. Juli 2021

Klaver flyttehjælp i top

Flyttehjælp i top! Jeg skulle have et 100 år gammelt klaver transporteret til 1 sal, og det kom frem uden en skræmme. Og super søde flyttefolk gør jo kun oplevelsen bedre.
Kan meget varm anbefales!

9. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så let kan det tunge gøres :-)

Står du for at skulle flytte så vælg Buchtrup Flytteforretning. Her får du professionel behandling, virkelig fin service og aftaler, der bliver overholdt. Dit indbo bliver behandlet skånsomt og dine ønsker bliver opfyldt med et smil. Vi er simpelthen så glade og tilfredse. Godt nytår til alle hos Buchtrup Flytteforretning fra Louise og Ib

6. Januar 2020

Effektivitet

Tak til sekretær Joan for at løse en haste-sag med stort engagement og hjerte og tak for flytningen som foregik legende let.

29. Oktober 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, god kommunikation og hurtige.
De mødte op kl 715 og kl 1230 var det sidste båret ind i den nye lejlighed.
Kan kun anbefale Buchtrup Flytteforretning.

28. September 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr